_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
PS: já jsem ti to řikal, že topude. Jo a nepsala jsi něco o 9-platnejch pokusech ?
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
moc děkuji za držení palců a gratulace :)
... chtěla jsem se vyjádřit již včera, ale zastavil mě mou rukou psaný papírek na monitoru „nepřispívej nalitá“
jsem samozřejmě ráda za pěkný výsledek ... za 9 platných (), dokonce myslím, že 3:0 … pokusy jsem volila trochu opatrně (původně jsem chtěla ty, co padly jako třetí jít jako druhé), abych si prioritně zajistila I.VT, což vyšlo a překonala hranici 400bodů, což se taky povedlo (411)... a udělala jsem dobře - příliš rezervy tam nakonec v tom stresu nebylo - sednout mi na tu sedmdesátku v benči mucha, tak pod tím umřu
... jinak jsme to tam pohřbili taky hezky, jak se dalo od naší sestavy očekávat (já + 2 co jeli na své 1.závody v trojboji + jeden co nemohl natrénovat) … komické bylo, když do auta na zpáteční cestě volal jeden známý, jak to dopadlo, a na odpověď, že “třetí“ reagoval: „ … a Áčko ?“
úplně nejnáročnější z celých závodů byl však můj čůrací trojboj, páč hned jak jsem odložila činku, už tam byla baba s kelímkem :D … po vypití litru vody, hodině čekání a 2. ubohém pokusu jsem se vyjádřila ve smyslu, že bez vychlazeného lahváče to bude asi ještě na dlouho, byla vyslyšena (... lidé dobří,děkuji ! ) a bylo vymalováno … byl tam pak ještě jeden od nás, s podobným průběhem, takže jsme pak celou do Zlína furt zastavovali a malovali :D
tak nějak to tam vypadalo - zatím jen v číslech:
… toš zatím tak, no ... pokud se nějací naši mrzáci neuzdraví a pokud v tom pívu neplaval nějaký mrzký anabolický steroid, budu muset i na druhé kolo, s čím se nějak nemůžu srovnat ... potřebuju pauzu
Naposledy upravil e-witch dne ne říjen 13, 2013 1:06 pm, celkově upraveno 1 krát
Já si říkala, že na tebe budou mít dopingový komisaři zálusk :D takových rekordů :) A doufám, že bude video ze závodů, koukala jsem online, ale vše jsem nestihla vidět :)
btw, dneska je prej moderni mezi mladejma holkama aby mely mezeru mezi stehny. Nacpal bych je do dresu a budou ji mit taky jako ty
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru