Tak jsem se rozhodl čísla podpořit i nějakým viditelným důkazem, bohužel výsledek je tristní:) Mělo to být video zachycující dnešní 8x112 benč, je to až poslední série, tu se mi jakž takž povedlo zachytit. Kvalita nic moc, ale to podstatné tam snad je. Od poloviny se tam nic podstatného neděje, to jsem se jen pokoušel zachytit čísla hmotnosti jednotlivých kotoučů, nicméně díky prasklému displeji jsem neviděl, že mířím úplně jinam. Ale kdo by to snad chtěl počítat, tak je tam 5 kotoučů, 21,10,10,6 a 4 kg na straně, 10kg osa. Navíc mi to z nějakého důvodu nešlo vložit přímo, takže jsem musel přes youtube. Takže prosím omluvte kvalitu, porucha není na vašem přijímači. Propříště se pokusím rapidně zlepšit.
Naposledy upravil Solferino dne út listopad 05, 2013 9:42 pm, celkově upraveno 1 krát
Po jakési krizi, kterou jsem pociťoval začátkem října, se teď zase cítím nažhavenej a jde to poznat, zase mě cvičení začalo bavit a jde to samo. Doufám že to vydrží co nejdýl.
Po sobotě mě ještě kozy i ramena pobolívaly a cítil jsem že to není ono, tak jsem chtěl jet jen tak na 60%. Ale pak jsem si vzpomněl na tu slavnou větu, že lehkej den byl včera:)
V noci na dnešek jsem spal cca hodinu a ani noc předtím nebyla o moc lepší, takže výkon podle toho vypadal. Ale s tím jsem počítal, nechtěl jsem kvůli tomu vynechat.
Takže po dnešním vážení váha ukázala 101,5 kg. Což je pro mě docela zklamání, i když vlastně v životě jsem víc nevážil, ale čekal jsem jiné číslo. Ale zase ne o tolik větší, protože až donedávna jsem neužíval proteiňák ani gainer, jedl jsem jen normální jídlo. Takže je jasný závěr, že musím víc jíst. Mám před sebou ještě cca 5 týdnů objemového tréninku, tak zkusím trošku přikrmit. Na jednu stranu teď bylo léto, kdy to s jídlem není tak jednoduché, na rozdíl od zimy, kdy žeru jak prokopnutý. Každé léto jsem co si pamatuju vždycky něco shodil, taky proto, že jsem kolikrát i 4 měsíce necvičil. Letos jsem ale vydržel, takže v tomto kontextu je to vlastně úspěch, ale tak nějak jako cena útěchy.. Taky síla se zjevně zvedla, a na těle jisté změny patrné jsou, je vidět že jsem to trochu zkvalitnil, i když pořád mám na sobě dost tuku. A možná je to lepší, než když jsem loni přes zimu přibral 8 kilo, ale z toho spoustu špeku.. No, uvidíme, ale protože už i silově začínám stagnovat, chce to víc jídla. Jídla přidám, a na Silvestra se ukáže. Maximálka na benči musí být minimálně 140!
Dneska to byl velký boj s vlastní leností, už to vypadalo že mě přemůže, ale nakonec jsem šel. Stálo to za houby, v noci tři hodiny spánku, byl jsem slabý jak čaj.
Shyby
50 +11kg
Dřepy
60x10
86x10
106x8
120x6 x2
128x6 x2
Přítahy v p jč s oporou
20x10
22x10 x2 Dřepama jsem celkem odvařil spodní záda, tak jsem vynechal p v p s držákem.
Břicho kladka
30x12 x3
Biceps ez vsedě
33x8
41x8 x4
Dneska jsem vyzkoušel mraženou zeleninu z lidlu, je to směs kukuřice, mrkve a hrášku, 450g asi za 13kč. Lehce povařená chutná výborně zatepla i studená, doporučuju.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru