Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 183, 184, 185  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně  Úvodní stránka -> Ostatní - kulturistika -> Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Riku

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 9:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Cože, bench s tlesknutím?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 9:46 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Cože, bench s tlesknutím?

jo, proste tu cinku vyhazoval :-D
Grimley

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 9:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Když koukám na ty kompilace failů, tak tomuhle borcovi by se nic nestalo i kdyby ho to zavalila....tyhle idioti co jim nedochází co si můžou udělat maj totiž podobný štěstí jako ožralové
Kadd

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 10:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

hold někdo kdo koukal na tréninkový log

Ale zas na druhou stranu benč s tlesknutím při váze 30kg není nic co by se nedalo zvládnout. Dvě jednoručky by byly teda větší oříšek

Na tebe sou i fizli kratci , ty ses dobrej exemplar, az budes mit ty hnupe nekdy mlady, si tak dva kousky zamlouvam...
Riku

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 10:15 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mně to teda připadá jako stejně zbytečná debilita jako dřepovat na gymnastickým míči
Oddo

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 10:19 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Mně to teda připadá jako stejně zbytečná debilita jako dřepovat na gymnastickým míči

Tak to bych zase nesrovnával, zatímco dřepy na nestabilní podložce jsou perfektní na celkovou stabilitu a HSS, tak benchovat s tlesknutím je uplně k hovnu :) kdyby chtěl dělat explozivní cvik na prsa, měl si dát kliky a ne riskovat že ho to přizabije
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Riku

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 10:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Na nestabilní podložce možná, ale na míči? opravdu na míči? představa že mám na ramenou naloženou osu a dřepuji na míči mě dost děsí, taky jsem viděl hodně videí, kde se při tom skoro zabili
Oddo

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 10:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Riku napsal:
Na nestabilní podložce možná, ale na míči? opravdu na míči? představa že mám na ramenou naloženou osu a dřepuji na míči mě dost děsí, taky jsem viděl hodně videí, kde se při tom skoro zabili

Jo tak, já myslel, že bez zátěže, no v tom případě imho i s prázdnou osou by se to dalo zvládnout, ale chce to pořádnou průpravu a né to mermomocí zkoušet a ublížit si
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Grimley

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 10:32 am    Předmět: Odpovědět s citátem

To mi připomnělo toho inda co zvedal nějakejch 60kg zavěšenejch na předkožce myslím že to je ve stejným tréninkovým programu jako bench s tlesknutim nebo dřepy na balonu
Novic

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 1:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bench s „výhozem“ je dobrej leda tak na Smithovi (kterej má k dispozici zarážky - tzn. téměř bez rizika)... ovšem bez tlesknutí (pouze vyhodit do patřičný výšky a ne žádný přepálený váhy)...
kubaz

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 2:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:
Bench s „výhozem“ je dobrej leda tak na Smithovi (kterej má k dispozici zarážky - tzn. téměř bez rizika)... ovšem bez tlesknutí (pouze vyhodit do patřičný výšky a ne žádný přepálený váhy)...

ne
Novic

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 2:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

kubaz napsal:
Novic napsal:

ne

Souhlasím. Myslel jsem to v porovnání s volnou činku na benchi s tlesknutím...
Bara

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 2:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Novic napsal:

Jedno v jakím provedení, může ti to jen a jen ublížit.
Grimley

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 2:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jako alternativa je podle mě dobry kliky s odrazem rukou :) to je celkem příjemná změna kliků :)
coder

PříspěvekZaslal: st listopad 20, 2013 2:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mozna se inspiroval timhle :D

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Hlouposti co jste viděli lidi dělat v posilovně Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 134, 135, 136 ... 183, 184, 185  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: