Když koukám na ty kompilace failů, tak tomuhle borcovi by se nic nestalo i kdyby ho to zavalila....tyhle idioti co jim nedochází co si můžou udělat maj totiž podobný štěstí jako ožralové
Mně to teda připadá jako stejně zbytečná debilita jako dřepovat na gymnastickým míči
Tak to bych zase nesrovnával, zatímco dřepy na nestabilní podložce jsou perfektní na celkovou stabilitu a HSS, tak benchovat s tlesknutím je uplně k hovnu :) kdyby chtěl dělat explozivní cvik na prsa, měl si dát kliky a ne riskovat že ho to přizabije
Na nestabilní podložce možná, ale na míči? opravdu na míči? představa že mám na ramenou naloženou osu a dřepuji na míči mě dost děsí, taky jsem viděl hodně videí, kde se při tom skoro zabili
Na nestabilní podložce možná, ale na míči? opravdu na míči? představa že mám na ramenou naloženou osu a dřepuji na míči mě dost děsí, taky jsem viděl hodně videí, kde se při tom skoro zabili
Jo tak, já myslel, že bez zátěže, no v tom případě imho i s prázdnou osou by se to dalo zvládnout, ale chce to pořádnou průpravu a né to mermomocí zkoušet a ublížit si
To mi připomnělo toho inda co zvedal nějakejch 60kg zavěšenejch na předkožce myslím že to je ve stejným tréninkovým programu jako bench s tlesknutim nebo dřepy na balonu
Bench s „výhozem“ je dobrej leda tak na Smithovi (kterej má k dispozici zarážky - tzn. téměř bez rizika)... ovšem bez tlesknutí (pouze vyhodit do patřičný výšky a ne žádný přepálený váhy)...
Bench s „výhozem“ je dobrej leda tak na Smithovi (kterej má k dispozici zarážky - tzn. téměř bez rizika)... ovšem bez tlesknutí (pouze vyhodit do patřičný výšky a ne žádný přepálený váhy)...
ne
Souhlasím. Myslel jsem to v porovnání s volnou činku na benchi s tlesknutím...
Jedno v jakím provedení, může ti to jen a jen ublížit.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru