SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Loudy

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 10:56 am    Předmět: Odpovědět s citátem

A doporučíš spíš Palatinose Gain 20 nebo Go Pro 30? Když vezmu v úvahu to, že budu dávat ještě 1-2x denně protein a tudíž víc bílkovin v GoPro pro mě nehraje roli
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 11:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Přijdou mi dost podobné a rovnocenné. Kdybych si házel korunou buď a nebo... asi bych vzal Go Pro. A až dojde, tak to druhé:).
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
MilanaliM

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 11:51 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
MilanaliM napsal:
eschaia napsal:
Samozřejmostí je nejprve nalít do shakeru vodu a pak až prášek ... Nechápu jak to může někdo dělat naopak :)

denodenně vidím jednoho co nejdříve nasype prášek do shakeru a potom zalije vodou -

Nevim jak vy ale ja si neberu do posilky potrenink. koktejl v sacku, abych tam dal napred vodu a pak az nasypal.. dam si do sejkru doma prasek, po cviceni napustim vodu - stejne se nic neprilepi.. asi jsem divnej no.

prášek si nosím nasypaný v prázdné lahvičce od BCAAček nebo v malém polovičním shakeru a ten mám v tom velkém alá matrjoška a dávku BCAA tablet v malém černém pouzdře od negativu
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MilanaliM napsal:
Tom3 napsal:
MilanaliM napsal:
eschaia napsal:
Samozřejmostí je nejprve nalít do shakeru vodu a pak až prášek ... Nechápu jak to může někdo dělat naopak :)

denodenně vidím jednoho co nejdříve nasype prášek do shakeru a potom zalije vodou -

Nevim jak vy ale ja si neberu do posilky potrenink. koktejl v sacku, abych tam dal napred vodu a pak az nasypal.. dam si do sejkru doma prasek, po cviceni napustim vodu - stejne se nic neprilepi.. asi jsem divnej no.

prášek si nosím nasypaný v prázdné lahvičce od BCAAček nebo v malém polovičním shakeru a ten mám v tom velkém alá matrjoška a dávku BCAA tablet v malém černém pouzdře od negativu

ja si to prinesu v sejkru, u vody presypu do vrsku, napustim vodu a nasypu do ni
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

...a ja vytáhnu drobáky z kapsy a dám si na baru co chci, kde mi to umíchaj mixerem a piju pěkně ze skleničky
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Grimley napsal:
...a ja vytáhnu drobáky z kapsy a dám si na baru co chci, kde mi to umíchaj mixerem a piju pěkně ze skleničky

no jo vojaci, ti maj penez ze nevedi co s nima
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:17 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
Grimley napsal:

no jo vojaci, ti maj penez ze nevedi co s nima

Přesně tak...musel jsem si nechat našít větší kapsy abych mohl tahat to velký množství padesátikorun
Solaris

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Ronnie díky, zrovna jsem to chtěl napsat jeslti SL nebo Go Pro :)
Ještě jsem přemýšlel nad Royal Mass. Prostě něco jiného než klasiku od Weidra, jehož složení se mě zdá již je poněkud zastaralé.
člověk

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No..a proto si já objednal Smart Shake
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Solaris napsal:
@Ronnie díky, zrovna jsem to chtěl napsat jeslti SL nebo Go Pro :)
Ještě jsem přemýšlel nad Royal Mass. Prostě něco jiného než klasiku od Weidra, jehož složení se mě zdá již je poněkud zastaralé.

Zvol Go Pro.

Weider je klasika všech klasik, ale je na tom prostě tak, jak píšeš, tzn. už je v současnosti dle mého složením zastaralý.
MilanaliM

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:40 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
No..a proto si já objednal Smart Shake

ajo koukam na to - je to vychytaný

https://www.google.cz/search?q=Smart+Shake&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=vzewUo_IJcHjswbcuIG4Bw&ved=0CEMQsAQ&biw=1920&bih=978#facrc=_&imgdii=_&imgrc=-OF38pk8iwucJM%3A%3BRL_FVf3gOilHIM%3Bhttp%253A%252F%252Fassets.bodybuilding.com%252Fstore%252Fdeploy%252Fimages%252Fbrands%252Fsmartshake%252Fjay-20_lg.png%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.betterbodywarehouse.com%252FSmart_Shake_27oz_p%252Fsmartshake27oz.htm%3B1000%3B693
Jejich revírem je činkárna, jejich tempo je úměrné zkušenostem, jejich protivníci jsou vysedávači na lavičkách, telefonující cvičenci a neuklízeči kotoučů z činek. Muži z Korby 11 posilují ve dne v noci. Jejich úkolem je nabírat a chránit svalovou hmotu.
Grimley

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 12:47 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

To jsem jeden cas taky měl....pak jsem to jednou zapomněl vybalit z baglu po posilce a jakýkoliv přenášení shakerů jsem nahradil čistou skleničkou na baru v posilce
Solaris

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 1:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

@Ronnie ok díky. Jsem ještě narazil na zajímavou směsku CarboJet Mass professional od Amixu. Netuším jestli ji máte v nabídce.
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 1:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Amix nemáme a mít nebudeme. Ale stačí mi podívat na první proteinovou složku - odtučněná syrovátka - a osobně bych ho (ve spojitosti s tím, že není uvedeno, kolik jí tam je ani kolik tam je jiných složek) tedy určitě nedoporučil.
Tom3

PříspěvekZaslal: út prosinec 17, 2013 2:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Kdyz uz je tu debata o Amixu tak doufam ze mi odpustite mensi OT: jak je na tom s kvalitou celkove Amix? Treba na vedlejsim webu (kult...com) doplnky od Amixu doporucuji snad v kazdem odvetvi, az se mi zda ze za to maji nejakej ten peniz navic Ale jinde se docitam ze je to celkem shit..
DIk
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 115, 116, 117 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: