|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Loudy

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 10:56 am Předmět: |
|
|
A doporučíš spíš Palatinose Gain 20 nebo Go Pro 30? Když vezmu v úvahu to, že budu dávat ještě 1-2x denně protein a tudíž víc bílkovin v GoPro pro mě nehraje roli
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 11:11 am Předmět: |
|
|
Přijdou mi dost podobné a rovnocenné. Kdybych si házel korunou buď a nebo... asi bych vzal Go Pro. A až dojde, tak to druhé:).
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:08 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:15 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:17 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Solaris
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:18 pm Předmět: |
|
|
@Ronnie díky, zrovna jsem to chtěl napsat jeslti SL nebo Go Pro :)
Ještě jsem přemýšlel nad Royal Mass. Prostě něco jiného než klasiku od Weidra, jehož složení se mě zdá již je poněkud zastaralé.
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:37 pm Předmět: |
|
|
| Solaris napsal: | @Ronnie díky, zrovna jsem to chtěl napsat jeslti SL nebo Go Pro :)
Ještě jsem přemýšlel nad Royal Mass. Prostě něco jiného než klasiku od Weidra, jehož složení se mě zdá již je poněkud zastaralé. |
Zvol Go Pro.
Weider je klasika všech klasik, ale je na tom prostě tak, jak píšeš, tzn. už je v současnosti dle mého složením zastaralý.
|
|
| nahoru |
|
 |
MilanaliM

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:40 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 12:47 pm Předmět: |
|
|
To jsem jeden cas taky měl....pak jsem to jednou zapomněl vybalit z baglu po posilce a jakýkoliv přenášení shakerů jsem nahradil čistou skleničkou na baru v posilce _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Solaris
|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 1:16 pm Předmět: |
|
|
@Ronnie ok díky. Jsem ještě narazil na zajímavou směsku CarboJet Mass professional od Amixu. Netuším jestli ji máte v nabídce.
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 1:20 pm Předmět: |
|
|
Amix nemáme a mít nebudeme. Ale stačí mi podívat na první proteinovou složku - odtučněná syrovátka - a osobně bych ho (ve spojitosti s tím, že není uvedeno, kolik jí tam je ani kolik tam je jiných složek) tedy určitě nedoporučil.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: út prosinec 17, 2013 2:23 pm Předmět: |
|
|
Kdyz uz je tu debata o Amixu tak doufam ze mi odpustite mensi OT: jak je na tom s kvalitou celkove Amix? Treba na vedlejsim webu (kult...com) doplnky od Amixu doporucuji snad v kazdem odvetvi, az se mi zda ze za to maji nejakej ten peniz navic  Ale jinde se docitam ze je to celkem shit..
DIk _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|