hehe, možno by som aj skúsil, ale nerozumiem tomu zápisu?
20min = na začátku každé minuty jedeš 7x80
pak
10min = na začátku každé minuty jedeš 3x100
pak
5min = ......jedeš 2x120
pak
5min = .......jedeš 1x140
konec
Je to tak srozumitelné? :) Celkově dřepuješ 40min.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Dřepy do základu:
3/60-80-100
2/120-140
1/150-160-170 (jedničky s páskem)
Shyby kipované:
84 = 7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7-7
- dřepy bída, bez síly....
- ještě bench do základu a mám všechny 3 cviky před soutěží (1.2. v Praze) odcvičeny
"Od února chystáme rozdělit naše vedené tréninky do tří kategorií dle zkušeností. Začátečníci nám běží PO, ST, PÁ od 19 hodin.
Pravděpodobně od 18hod v ty samé dny hodin bych ráda lekce pro pokročilé.
Třetí skupinou budou závodníci. Ti mají u mě v plánu dvouhodinovky."
Kdo by měl zájem přijít, rádi vás uvítáme. V případě dotazů pište PM a nějak se domluvíme .
PS: během února by měly být konečně funkční nové webovky, kde bude všechno potřebné info.
Ty dřepy... když jsem se díval do logu, tak v září jsi dřepoval 5x5 100, teď maxka 180... To co za kouzla?
Smekám
Trenérka a dřina. Díky
Plyo. výskoky na box:
hodně výskoků, vždy přidávání kotoučů až na 4x20kg + 10kg + 5kg kotouč
GHD:
3x10x20kg KB
Kolečko:
3x10
bude report ze závodů? tuším že sis udělal nějaká PRka.
Dřep si měl tradičně dost lehkej, na prvních pokusech jsem málem dostal do brady jak to šlo rychle nahoru. Zajímalo by mě, proč taháš v těch dřepařskejch botách a ne ve cvičkách nebo botách na tah?
Jinak co je další plán, Čechy RAW v Sokolově? tam bys mohl být vysoko
bude report ze závodů? tuším že sis udělal nějaká PRka.
Dřep si měl tradičně dost lehkej, na prvních pokusech jsem málem dostal do brady jak to šlo rychle nahoru. Zajímalo by mě, proč taháš v těch dřepařskejch botách a ne ve cvičkách nebo botách na tah?
Jinak co je další plán, Čechy RAW v Sokolově? tam bys mohl být vysoko
Ahoj!
Vidíš, já úplně zapoměl, že jsi jistil , díky. Report nějaký udělám.
Mě ty pokusy většinou připadají těžký, na hranici, ale pak podle slov ostatních a podle videí je to ve skutečnosti tak, že jsou tam slušný rezervy .
Já vím, na ten pozved je to hloupost, ale neměl jsem při sobě klasické s rovnější podrážkou, příště vezmu...se vzpěrkama je to na houby.
Určitě jedeme na Čechy...ale nevím, jaký tam mají junioři v mé kategorii výsledky. Tam je potřeba na nominaci min. II. v. kategorie že?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru