… dřepy jsem chtěla jít ve starých rpm, abych si šetřila goldy, ale po 2. těžké jedničce jsem to vzdala a pokračovala ve vytahování drahých bandáží :) ...
při benči jsem chtěla potěžkat 80, jestli mě to zabije moc, nebo jen trochu, ale po 1. pokusu, který nebyl příliš přesvědčivý, jsem trochu vyměkla, a potěžkala o 2,5kg míň ... s vypětím sil a zvedlým zadkem to teda nějak dorvala až nahoru ... když nezhubnu, mohlo by to časem jít
... při benči jsem chtěla potěžkat 80, jestli mě to zabije moc, nebo jen trochu, ale po 1. pokusu, který nebyl příliš přesvědčivý, jsem trochu vyměkla, a potěžkala o 2,5kg míň ... s vypětím sil a zvedlým zadkem to teda nějak dorvala až nahoru ... když nezhubnu, mohlo by to časem jít
evidentně nebylo... neposkládáš se k tomu, zadek nejde dolů, pak s tím škubneš, jak s víkem od kanálu... abys to zvedla, já vím... ale ten dotah, fakt super síla, na tu váhu
EDIT: ale možná ti fakt nebylo dobře, tak něco pozitivního... těch pracovních sérií předtím a pak 4x4 112,5 kg a pak ještě ty dotahy... na takový trénink bych si koupil lístek do první řady
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru