SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
eschaia

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 4:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

i levněji jak za dvojec jde sehnat :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 4:31 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Stačí si jen napsat...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Aesthetics

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 4:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Reflex Nutrition One Stop jsem již měl a chytl jsem dokonce akci na něj 1+1zdarma tenkrát. Teď je cenově dost vysoko. Navíc povedla se mi taková fatalitka před léty když jsem to bral že jsem objednal jahodu a druhá pixla mi také přišla v jahodě.. Asi si dovedete představit že po měsíci jsem to již nemohl ani pozřít tak jsem zbytek prodal.
Jen jako doporučení, jahodu u one stop nikdy. (umělý humus)
bazycek

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 4:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak ja mel dva baleni banofee a vydrzet se to dalo. Ono celkove reflex pokud se da verit slozeni coz snad ano tak slozenim maji top vyrobky ale to ochuceni to je kentus snad u vseho.. Mel jsem i performance matrix predtreninkac a taky humus :-D no ale nejsem z tech co resi prichute.
jachym

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 8:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

blikk napsal:
Pořád mi tak trochu vrtá hlavou glykemický index. Pokud to dobře chápu, je to jakési měřítko toho jak rychle se cukry štěpí a obecně se doporučuje jíst jídla s nižším indexem. Není mi ale jasné jakou to má vlastně výhodu krom toho, že má člověk později hlad. Znamená to tedy, že pokud například jsem v objemu, kdy jím relativně dost a hlad obecně nemám nebo prostě ten hlad mám, ale nějak to překonám a nijak mě to neomezuje, má výběr jídla s nižším GI ještě nějaký význam? Složením ve smyslu B/S/T by mělo zůstat stejné, protože vím že třeba záleží na tom jak dlouho těstoviny vařím apod. a ty živiny se nevyvaří.... Zároveň mě ale trochu zaráží že se o tom relativně dost píše a třeba kvůli tomu se často doporučují sladké brambory místo normálních, rýže basmati místo jasmínové apod. ale pokud by to bylo jen o "hladu" přijde mi to dost absurdní. Něco mi uniká?

Já myslím, že je to tak jak píšeš, teoreticky to je jen o tom hladu. Ale obecně se taky dá říct, že vesměs platí, že "zdravý potraviny" (zelenina, celozrnný výrobky atd.) mají nižší GI než jejich horší alternativy, proto u lidí, co se ve výživě moc nevyznaji, se doporučuje prostě jíst hlavně to co má GI nižší. A to s tím hubnutím taky souvisí jen s pocitem hladu. Ono, kdyby se opravdu nějak měnilo složení (což by popíralo jakoukoliv logiku...), pak bychom tady všichni jedli tvrdou rýži a nedovařený těstoviny
madball

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 9:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Asi jak píše jachym. Pokud je člověk hodně aktivní a nemá glykogenový zásoby na maximu, případně se nesnaží zhubnout, tak podle mě nějaký GI řešit nemusí. Pokud člověk není aktivní a má glykogen na svým maximu, tak by si to hlídat měl. Asi jak v tomhle videu říká Ch. Poliquin. You fat bastards, carbs are not your friends.

Třeba maltodextrin má vysoký GI, ale jako jedna z vlastností se uvádí, že potlačuje hlad, což mi nějak nejde dohromady, ale mám to na sobě celkem dobře vyzkoušený a rozhodně nechytnu hypoglykémie dřív, jak po několika hodinách, respektive jsem se k tomu ještě nedostal, protože nejpozději do 2 hodin po vypití jím. Když jsem dřív dával jen glukózu, tak na sebe hypoglykémie nenechala dlouho čekat.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
jachym

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 5:39 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Hodně se tady doporučuje palatinoza a gainery z ní, tak mě napadlo co to vlastně je za cukr? Je to v nějakým jídle přirozeně ve vysoky množství?
madball

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 6:44 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Osobně jsem ji zatím v ničem neměl a ani ji nechci. Přijde mi to spíš jako tahák na lidi kvůli dnes tak oblíbenému GI. Enzymaticky se vyrábí z cukru. Je to vlastně molekula glukózy a fruktózy se silnější vazbou. Mně osobně tam vadí ta fruktóza. Kvůli ní radši šáhnu po maltodextrinu s nižším dextrózovým ekvivalentem. Jednak je levnější a jednak tam není fruktóza.
Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
bazycek

PříspěvekZaslal: st únor 26, 2014 8:29 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Compress big coko kakao : lahudka mam rad takove mirne nahorkle prichute dal jsem 70g/300ml vody a snad lepe chutnajici gainer/ protein sem nemel. nepeni, neprasi.
Loudy

PříspěvekZaslal: čt únor 27, 2014 1:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Palatinose Gain 20 Fair Power ® - vanilka
Stravitelnost 10/10
- Super jako u proteinů
Chuť a rozpustnost 9/10 - díky sacharidům chuť vanilky mnohem přijemnější a rozpustnost bez problémů.

Palatinose Gain 20 Fair Power ® - čokoláda
Stravitelnost 10/10
Chuť a rozpustnost 10/10
- Chuť naprosto skvělá a podle mého gusta. Když půjdu někdy do gaineru, tak rozhodně do tohohle. Oproti Go Palatinose od Extrifitu předčil moje očekávání a je mnohem lepší!
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 10:11 pm    Předmět: Pomoc s výběrem Odpovědět s citátem

Zdravím,

v poslední době se snažím jet poctivý objem a snažím se do sebe dostat maximum kvalitního jídla. Mám však docela problém s trávením. Navíc mám co dělat abych do sebe dostal něco přes 100g sacharidů a 20g bílkovin v podobě rýže a masa nebo nějaké mléčné bílkoviny typu eidam.

Proto přemýšlím, že bych si objednal Go Pro 30, které je ted v super akci.

Myslíte, že nebude tělo tak zatíženo, když jídlo, maximalne 2, nahradím tímto gainerem? Šlo by především o jídlo, které mam 2,5h před tréninkem

Další věc je palatinoza. Obsahuje fruktozu a nevím jaký je její metabolismus u tohoto disacharidu.

Předem díky moc za každou radu.

https://www.instagram.com/studynkapetr/
Study

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 10:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ještě mě napadlo, jestli nemám zainvestovat do enzymů, ale nevím jak je to s účinností a které jsou opravdu kvalitní

Díky za reakce

https://www.instagram.com/studynkapetr/
CharlesWood

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 12:10 pm    Předmět: FAMassCore Odpovědět s citátem

Cau mel nekdo z vas FA MASS CORE?

složení se mi zdá dobrý a cena za 7mi kilovej pytel je víc než přijatelná. Akorád mě trošku odrazuje, že je to Polský, ale zase na druhou stranu ve složení posypová sůl neni tak si zase říkám, že by to nemuselo bejt špatný.
jachym

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 4:47 am    Předmět: Odpovědět s citátem

S FA mam moc dobrý zkušenosti
vlkisekk

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:54 am    Předmět: Odpovědět s citátem

jachym napsal:
S FA mam moc dobrý zkušenosti

ja ne, hrozny prdy, uz bych si od nich nic nekoupi a ta cena jasne rika, ze to zazrak nebude
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 121, 122, 123 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: