KARLKANAS JARO 2015

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 48, 49, 50  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - KARLKANAS JARO 2015  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> KARLKANAS JARO 2015
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
člověk

PříspěvekZaslal: st únor 12, 2014 8:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jo takové "vychutnávačky" na dřep si taky občas dopřávám
5s dolů, 1-2s stopka, 2s nahoru atd.
Jinak těším se na formu co předvedeš na jaře

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
karlkanas

PříspěvekZaslal: čt únor 13, 2014 3:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

člověk napsal:
jo takové "vychutnávačky" na dřep si taky občas dopřávám
5s dolů, 1-2s stopka, 2s nahoru atd.
Jinak těším se na formu co předvedeš na jaře

Jo ono to fakt ty svaly neskutečně propálí navic se opravdu lépe učí propojení mysli a práce svalů....Já jsem taky zvědavý už se těším až začne dietka
Zítra jedu k Petrovi na kontrolu.
karlkanas

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 5:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

16.2. Záda, zadni ramena, hamstring, biceps, břicho lytka... bylaa energieeee :D

Strečink, pás : 10minut

Výpony v stoje :
4x12 spicky od sebe + 4x 12 spicky k sobe

v sedě:
4x20,18,15,12

Přítah vč v předklonu nadhmat k pasu:
1x20x60kg
1x15x80kg
3x12x100kg stopka uuuuuuf
1x8x120kg

Jč k pasu :
1x15x35kg
3x10x50kg

Tbar:
3x12-20 stopka

Horni kladka podhmat + pullover s lanem :
4x12 stopka + 4x max

Upazovani v predklonu v sede s jc:
4x15x12,5kg + zákopavaní : 4x 15,15,12,12

Deltdeck + abdukce:
4x12+4x25

Jč ve stoje biceps :
4x10x20kg

Izolovany na sikmy brichem dolu stopka :
3x12x10kg

KLadiva v sedě se stopkkou:
3x12x15kg

Zvedani nohou ve visu na hrazdě :
4x25

To samy na bradlech zkraceny pohyb :
3x20

Super trenink trval 1h30minut.

Jídelniček:
5:40 - enzymes, 100g vlocek, protein, 10g creatin, 100g jahod, jablko
8:00 - 200g tmave pecivo, pulka kuřete, 250ml stava z pomerance
10:45 - 150g ryze, 150g kruti prsa, exotic sauce
pred treninkem NO xplode, bcaa 10g
po treninku 10g bcaa , protein, 10g creatin
14:00 - 150g kuř. prsa, 150g ryze
17:30 - 200g ryze, 200g svíčkové jablko
19:00 - 150g tatarák ze svickové, s celozrnym chlebem :))
19:30 - 200g ryze, 200g svickové
21:45 - 500g tvaroh, lžice arasidoveho masla , jablko

Zítra snad nejak blejsknu aktuálku

yura

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 6:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ten jidelnicek je docela prehnanej ne? Na tvou vahu by ti bohate stacilo to co mas v tech 2 jidlech a to je ta pulka kurete a 500g tvarohu, mozna jeste protein po treningu, ale ty tam mas jeste dalsich 850g masa a protein? Nechtel bych byt tvoje ledviny nebo jatra.
karlkanas

PříspěvekZaslal: ne únor 16, 2014 6:09 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

yura napsal:
Ten jidelnicek je docela prehnanej ne? Na tvou vahu by ti bohate stacilo to co mas v tech 2 jidlech a to je ta pulka kurete a 500g tvarohu, ale ty tam mas jeste dalsich 850g masa a 2x protein? Nechtel bych byt tvoje ledviny nebo jatra.

Dělám (snažím) se dělat kulturistiku ne physique :D sem na nohou někdy i 17 hodin a to se skoro nezastavim..., to člověk pak má docela hlad..a kdybych seděl furt na záchodě a necitil se dobře, neviděl progress tak samozdřejmně něco změním Např včera kdy jsem měl volno sem měl 50g bilkovin za cely den.
CIZO

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 1:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Offtopic jsem přesunul a pokud chcete v diskusi pokračovat, prosím, respektujte pravidla fóra.

OT: https://forum.ronnie.cz/post1087133.html#1087133

Derek Poundstone
karlkanas

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 8:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No Přemýšlel sem jak se ktomu vyjádřím, ale po celym dnu mam si myslim dulezitejsi veci na práci, a jsem docela unavenej konečně mam trošku volna dnes a zítra, zkusil sem dnes v eaglu blejsknout nějakou tu aktualku, pro ty co to zajímá a radí se podívaj
Jenom asi takhle.. neřešte chlapy kraviny, starejte se o sebe, dělejte si co chcete , cvičte makejte at vám to dělá radost to máme všichni tady společné, já si taky rád přečtu vaše logy, a fandím každému kdo dělá něco pro sebe!
Já to ani nemám náladu řešit, a už vubec nic vysvětlovat ( nic ve zlém) ale vlastně naprosto cizým lidem to si uvědomte...já to dělám stále pro sebe, baví mě s kamarádma mit spolecny cíl, aa žít timhle stylem života, log píšu vlastně hlavně pro vás, NE se něčím chlubit ale POKUSIT se někoho motivovat...
Dnešní trénink zapišu zitra sem fakt unavenej, zmenšim aktualky hodim to sem prasáckych 103kg :D :D okolo 1 5 weeks out do Rokycan, kde mimochodem kazdeho z vas rad uvidim
Mejte se fajn a venujte čas radči něčemu dulezitejsimu nez hádáním se kdo sype

Nekteré pozy budou uplne jinak vypadat v dietě, hlavne ty nove bicepsy zepředu, jo a nohy si nechám nejspíše jako překvapeni až tak na 2 weeks out mejte se at to roste.... zitra nohy :))

Cizo: Děkuju za přesunutí
člověk

PříspěvekZaslal: po únor 17, 2014 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj, pěkná aktuálka ... to musí být šílené kýta, že je zatím schováváš
jinak co se týče té diskuze, ať je to jak chce fandím ti tak či tak a pokud mi vše vyjde, tak se možná uvidíme na republice

Volná sestava:
http://www.youtube.com/watch?v=M9eTnVam068

18 let /// 180cm /// váha je parametr, který u mě nikdy nelze přesně určit :)
blikk

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 9:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ahoj,
moc zajímavý log, právě jsem na něj náhodou narazil. Jinak co se mého názoru týče. Tak nějak moc nechápu proč se tady do tebe furt naváží natural/nenatural... zaprvé věřím tomu, že jsou podobné výsledky možný i bez sypání a zadruhé, i kdyby... tak co jako, je to jen a jen věc toho člověka co si bere/nebere.
V každym případě ti fandim, jen teda docela čumim na ten jídelák.... jasně chápu, že v objemu při tvém tréninku a výkonech potřebuješ sakra hodně kalorií, ale přijde mi to fakt trochu přehnaný co se týče toho masa. Když pominu jak to děsně musí lezt i do peněz, tak přece jen sníst denně jen v mase 750g...jasně možná nemáš žádný problémy a naopak ti to vyhovuje, ale já si myslim, že při takovýmto přijmu už se to dlouhodobě někde na ledvinách apod. podepsat musí. A taky mě docela zarazilo, že vstáváš ve 4 ráno To máš můj obdiv, to by mě zabilo, já většinou v tu dobu ještě ani nespim, já jsem zase opak, chodím spát k ránu, nejlíp se mi pracuje večer / v noci.
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 9:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Podle těch fotek bych řekl,že to určitě je reálný být drug free,zase takový monstrum to není,ale je fakt,že spíš je na prd ta pokožka,protože její úprava je taky důležitá pro estetiku.Jídelníček je tvoje věc,ale cca polovina asi mizí někde v porcelánu
Ale máš to rád a děláš to pro sebe a to je fajn,tak makej
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
karlkanas

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 10:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
Podle těch fotek bych řekl,že to určitě je reálný být drug free,zase takový monstrum to není,ale je fakt,že spíš je na prd ta pokožka,protože její úprava je taky důležitá pro estetiku.Jídelníček je tvoje věc,ale cca polovina asi mizí někde v porcelánu

To by mě zajímalo co mám s pokožkou ? :))
Bara

PříspěvekZaslal: út únor 18, 2014 11:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlkanas napsal:
Bara napsal:

Nevím,ale na té fotce nevypadá sametově..možná máš špatnej mobil,ale to chápu když vše utratíš za jídlo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
karlkanas

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 5:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Bara napsal:
karlkanas napsal:
Bara napsal:

Nevím,ale na té fotce nevypadá sametově..možná máš špatnej mobil,ale to chápu když vše utratíš za jídlo

Jo máš pravdu kámoš má špatný foták, mobil mám v pohodě, většinou fotim digitálem, jo a mimochodem když už se staráš o mojí peněženku tak si kupuju akorát zdroje sacharidů a tuků...ste si fakt mysleli že bych vyhazoval takový peníze za kg svičkové denně ? To bych musel mít v hlavě ***** když to nedělám profesionálně.
Bara

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 5:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlkanas napsal:
Bara napsal:
karlkanas napsal:
Bara napsal:

Jo máš pravdu kámoš má špatný foták, mobil mám v pohodě, většinou fotim digitálem, jo a mimochodem když už se staráš o mojí peněženku tak si kupuju akorát zdroje sacharidů a tuků...ste si fakt mysleli že bych vyhazoval takový peníze za kg svičkové denně ? To bych musel mít v hlavě ***** když to nedělám profesionálně.

To jsem si nemyslel a jen si z tebe dělám srandu mě je úplně jedno co platíš a za co utrácíš
yura

PříspěvekZaslal: st únor 19, 2014 6:19 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlkanas napsal:
Bara napsal:
karlkanas napsal:
Bara napsal:

Bara snad narazel na to akne ne? Ikdyz mu se to keca, on urcite nejake vyraznejsi akne nemel ani v puberte. Ja si s akne uzil svoje hlavne v puberte a s tim clovek neudela proste nic. Muze na sebe patlat co chce, muze met stravu jakou chce a vetsine lidem nepomuze ani roaccutan při tech horsich formách akne. Me teda pomohl, ale je efektivni jen po dobu brani ( po vysazeni je to zpet) a bylo to uz mimo pubertu v době kdy jsem nizkyma davkama roaccutanu jen potlacoval nadmernou tvorbu mazu v době uzivani AS. U borce jako karlkanas kdy mu ještě hormony urcite skacou nahoru dolu se s tim tezko da něco delat a za cenu zatezovani jater a niceni kloubu tam prat roacc. Do toho uz bych podruhe nesel...

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - KARLKANAS JARO 2015 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 25, 26, 27 ... 48, 49, 50  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: