|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
jetam94
|
Zaslal: po únor 10, 2014 9:03 pm Předmět: |
|
|
| micus6 napsal: | | Log který budu sledovat.. :-) doufám že ti to pujde....! :-) |
Přidávám se! :) Snad jedinej člověk mezi tréninkovými logy, s jehož váhou činek se rovnám. :) Jen se chci zeptat, kolik měříš?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
wondra

|
Zaslal: po únor 10, 2014 9:21 pm Předmět: |
|
|
Mělo by to být na začátku logu, 183 :) Ale ty váhy snad takové dlouho nezůstanou :) _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st únor 12, 2014 12:51 pm Předmět: |
|
|
2.tréninkový den Korte-12.2.2014
Dřepy 6x6x60
Bench 5x5x35
Mrtvola 5x5x70
Triceps na kladkách 5x10
Zkracovačky na břicho 4x10
Dřepy poměrně v pohodě, bench v klídečku a mrtvola už celkem záběr, nohy měly ze dřepů dost, ale rozjelo se to a pohoda. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: st únor 12, 2014 1:51 pm Předmět: |
|
|
Ja ti nevim, co si pamatuju tak si jel predtim vicemene porad korte nebo neco tomu podobnyho.. a ted ho jedes zase.. _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st únor 12, 2014 2:20 pm Předmět: |
|
|
Jasně, ze začátku jo. Teď jsem zase na začátku, takže je čas na korte :D Vždycky mi pěkně fungoval. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá únor 14, 2014 7:16 pm Předmět: |
|
|
3.den Korte-14.2.2014
DL 6x6x70
Bench 5x5x35
Squat 5x5x60
Výpony 4x15x50
Bic EZ 4x8x17
Bench pohoda, mrtvola celkem taky, ale cítil jsem u ní spodní záda. U dřepů sem musel jít ke konci (4. a 5. série)s opaskem a navíc jsem musel shodit váhu na 50kg, píchalo v obou kolenou. Trochu mě bolí už od předchozího tréninku tak jsem to nechtěl přetáhnout. Jinak dobré. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po únor 17, 2014 9:27 pm Předmět: |
|
|
4.den Korte-17.2.2014
DL 5x5x75
Bench 6x6x37,5
Squat 5x5x65
Tentokrát bez doplňků, dneska první den v nové práci, tak mám celkem dost. Kolena už jsou lepší, ale i tak jsem je cítil. Asi jsem v některém z prvních dnů korte chybně technikoval :D moc jsem tlačil do kolen ve snaze nepustit je dopředu. Dřepy s páskem. jinak bez. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st únor 19, 2014 3:30 pm Předmět: |
|
|
5.den Korte-19.2.2014
SQ 6x6x65
Bench 5x5x37,5
DL 5x5x75
Výpony 4x14x48
Tric kladky 5 cihliček
Dřepy relativně těžké, hlavně jsem si strašně hlídal kolena a byly OK. Bench už taky těžší, ale pořád létá. Mrtvola byla dneska úplně parádní. Namotivoval jsem se na každou sérii, takže to létalo jako za starých časů :) Akorát jsem jedno opakování moc odtrhl od země zádama a asi jsem si skřípl svalíček/nervíček. No prostě bolí, ale to přejde
Výpony šly samy, procítěné a propálené. Tric. taky supr pumpa. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: st únor 19, 2014 4:36 pm Předmět: |
|
|
Asi to tu uz padlo, ale kolko merias a vazis? _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st únor 19, 2014 4:39 pm Předmět: |
|
|
Jo no, na téhle stránce najdeš výšku a o stránku dřív váhu :D
183/69 momentálně
maximum z dříve mám asi 77kg _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá únor 21, 2014 9:44 pm Předmět: |
|
|
6.den Korte-21.2.2014
DL 6x6x75
BP 5x5x37,5
SQ 5x5x65
Bix EZ 4x8x17
Mrtvola se dala-jel jsem ji touch and go reps, bench byl lehký, už se těším až přidám, dřep taky dobrý, ale lehký ne :D Hlavně už mě nebolí kolena, technika 110% :)
Jinak ten natáhnutý sval na zádech z minula už odezněl. Ramena pořád pobolívají, lokty se udržujou ve stavu ticha, jen po tréninku je cítím tak hodinku :))
Jo a dřepy jsem jel s páskem, mám unavené záda z práce.
Ranní váha 70,4kg.
Jídelníček v tréninkové dny:
Název Množství
Snídaně (640 kcal)
mléko polotučné 1,5% tuku 1x 300ml
ovesné vločky 1x 100g
vanilkový protein DM 1x porce (30 g)
Dopolední svačina (593 kcal)
bageta celozrnná 120x 1g
Eidamský polotvrdý sýr 30% tuku Madeta 1x porce (100 g)
Oběd (623 kcal)
kuřecí prsa 1x porce (200 g)
rýže syrová 120x 1g
Odpolední svačina
Večeře (528 kcal)
rohlík bílý 4x 40g
játrová paštika domácí 1x 50g
Druhá večeře (261 kcal)
Milblu odtučněný tvaroh 1,1 % tuku 1x 250g
mléko polotučné 1,5% tuku 1x 200ml
Jídelníček stále není ideální, každý den tam mám nějakou blbost, ale aspoň se mi to líp dodržuje, baví mě to a jím rád a dobře trávím. Celkový příjem mívám okolo 2700-3000Kcal. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po březen 24, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
Radši zase nezapisuju, korteho jsem musel stopnout kvůli kolenům. Po zkušenostech s lokty už si dávám bacha a nerad bych zase něco přepálil a odrovnal se na půl roku.
Takže nohy jsem vynechal včetně mrtvol, tři týdny jsem cvičil jen šikmý a rovný bench, bic/tric a záda. Teďka už zase přidávám mrtvolu (zpravidla 5x5x90).
Váha je okolo 70-71kg. Brzo zase skočím na nabírání :) Jinak jsem spokojený, prsa i ruce rostou, což jsou moje slabiny. A mým cílem je právě tyhle vzhledové disbalance odstranit. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po březen 24, 2014 7:55 pm Předmět: |
|
|
Hodíš nejakou srovnávačku z tohoto nového začatku a z teď? (Tedy lépe, aktuálku a formu, když jsi začal opět cvičit)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: po březen 24, 2014 8:17 pm Předmět: |
|
|
Jo něco sem pak šoupnu :) ale ještě si myslím že není moc co srovnávat, ty 2-3 kila se na moji výšku ztratí jak čůránek v moři _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Petan321
|
Zaslal: čt duben 17, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
Taky sleduju tento log :) zacinam cvicit a zvedam podobne vahy. Tak jsem zvedavy jak to pujde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|