... dnes mi bylo na fyzio odblokováno 4. žebro a klíček, tak třeba se to nějak pozitivně projeví ... zatím si vystačím s tím, že mě přestalo píchat pod lopatkou
... dnes mi bylo na fyzio odblokováno 4. žebro a klíček, tak třeba se to nějak pozitivně projeví ... zatím si vystačím s tím, že mě přestalo píchat pod lopatkou
dřep
10x40
5x50,5x60
opasek
3x70
3x80
dál to nešlo
bench
4x30,35,40,45,50,55
pekelné triko doktora bolíto
1x70 na 4klacky
1x72,5 na 3 klacky
1x72,5 na 2klacky
1x75 na 1klacek
0x75 ...legrácky 1 cm nad hrudníkem až do vyčerpání
1x77,5 legrácky, lehký touch a těžký lift
… dřep nešel zrealizovat, pro bolest všeho od prsou dolů, vrch šel do hajzlu hned poté …
víc snad ani nechtějte slyšet
dřep
10x40
5x50,5x60
opasek
3x70
3x80
dál to nešlo
bench
4x30,35,40,45,50,55
pekelné triko doktora bolíto
1x70 na 4klacky
1x72,5 na 3 klacky
1x72,5 na 2klacky
1x75 na 1klacek
0x75 ...legrácky 1 cm nad hrudníkem až do vyčerpání
1x77,5 legrácky, lehký touch a těžký lift
… dřep nešel zrealizovat, pro bolest všeho od prsou dolů, vrch šel do hajzlu hned poté …
víc snad ani nechtějte slyšet
těžko na cvičišti,lehko na BOJIŠTI !
máš můj obdiv,Evi,přesně na tohle JÁ NEMÁM,a to jsem žena
drž se - VYHRAJEŠ !!!
_________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
... dík hani, normálně mě přesně tohle baví, ale moje tělo už asi ne :) ...
uvidíme, každopádně k výkonům jsem skeptičtější než obvykle ... k vyhrávání tak rádio :D
ad. nové triko (super katana 34) - než ho trochu zvládnu, ještě nějaký čas potrvá, ale jsem nakonec ráda, že jsem v tom dokázala vůbec něco reálnějšího spustit, ze začátku to moc nevypadalo :)
... doufám jen, že už mi v tom nikdy tak neopuchne ruka, už to vypadalo, že mě z toho budou muset vysléct hasiči
... a po dlouhé době plavání, nebo spíš pobyt ve vodě, kdy jsem se snažila trochu zbavit opětovné bodavé bolesti pod lopatkou, ale konečným výsledkem je jen kýchání, které si opravdu užívám, hezky to střílí dopředu pod žebra
sportu zdar :D
... a po dlouhé době plavání, nebo spíš pobyt ve vodě, kdy jsem se snažila trochu zbavit opětovné bodavé bolesti pod lopatkou, ale konečným výsledkem je jen kýchání, které si opravdu užívám, hezky to střílí dopředu pod žebra
sportu zdar :D
holka, holka, koliečkové kreslo máš už vyhliadnuté nejaké pekné s motorovým pohonom
katana
klackování, pak
0x75, 77,5, 80
můžu být ráda, že mám zuby
AB roller
5x20
… dnes jsem v poněkud lepším rozmaru, dřepovat jsem začala s velkým respektem a opatrně, bolest postupně odecházela, tak jsem přitvrdila a šloto … vše relativně lehký, o jednu dírku jsem utáhla opasek a dres spolupracoval podstatně lépe (i když vytlačený zadek - co mám vpředu od tahání mrtvol nezmizel :D)
benč taky celkem dobrý, akorát s katanou fiasko, … sice šla lépe obléct a vysléct, ale nešlo s ní bohužel benčovat :) …
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru