Co vám leze na nervy 4

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 772, 773, 774 ... 1192, 1193, 1194  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4  Úvodní stránka -> Ostatní -> Co vám leze na nervy 4
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 7:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Olejnas napsal:
Spam napsal:
Já nevím co je to najednou za módu natáčet videology, dělat FB stránky kde se snaží takovýhle "typové" radit jak cvičit jíst atd... jestli se chtějí trumfovat kdo vymyslí lepší návody jak cvičit, jak se oblékat na běhaní ( T. Lukáš) atd...

https://www.facebook.com/pages/Strength-Web/380024962137555
http://www.youtube.com/channel/UCAhgVTqcbdwi5KtDt7Bz_Mg

Jinak bacha, borci přišli na novej nakopávač: kafe + CocaCola ty vole to mě fakt dostává

Instantni kafe + Cola je normalni vezensky piti...
Kali Muscle to akorat zpropagoval coby Hyphy MUD. Staci mrknou na YT a zadat Hyphy MUD.

Funguje je to i s lightkou?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 7:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jirka Kalous napsal:

1. Neříkám, že to není možné ale samotná krádež kola s tak nízkou hodnotou z tebe oběť trestného činu nedělá.

2. Policie většinou v takových případech moc nepomůže. Být tebou tak si zkusím projít bazary ve městě, občas kouknout do inzerce na internetu. Pošli fotku známým z okolí ať se dívají, jestli si ho někde nevšimnou. Podařilo se nám takhle náhodou najít ukradenou motorku, známýmu dokonce korbu od Tatry.

Možné verzie o páchateľovi:
1) náhodný páchateľ, ktorý využil priaznivých okolností (nedostatočné zaistenie bicykla, odľahlé miesto, kde nehrozilo nebezpečie, že bude niekým spozorovaný apod.)
2) páchateľ, ktorý si bicykel vopred vytypoval, vedel ako je zaistený a poznal situáciu na mieste činu
Zamysli sa tiež, podľa čoho by si si ho spoznal medzi 3 rovnakými bicyklami, inak Ti ho nikto nevráti len preto, že povieš, že je tvoj. Musíš si ho vedieť opoznať, aj keď ho niekto rozpíli a predá do zberu starého železa.
Pri hľadaní sa zamysli, či nemáte v okolí nejaké getto. Bicykle kradnú sociálne slabší občania, rómske etnikum, smažky čo potrebujú kúpiť drogy. Tam by som možno hľadal...
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 8:30 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

jožko.mrkvička napsal:

Možné verzie o páchateľovi:
1) náhodný páchateľ, ktorý využil priaznivých okolností (nedostatočné zaistenie bicykla, odľahlé miesto, kde nehrozilo nebezpečie, že bude niekým spozorovaný apod.)
2) páchateľ, ktorý si bicykel vopred vytypoval, vedel ako je zaistený a poznal situáciu na mieste činu

Takze moznosti si mu dal 2 - bud to bol nahodny pachatel, alebo to bol "iny, ako nahodny pachatel" Vyborne, to nam zuzuje okruh pachatelov na..vsetkych :) A mozno to ukradol 1. muz ...alebo 2. zena.

citace:
Zamysli sa tiež, podľa čoho by si si ho spoznal medzi 3 rovnakými bicyklami, inak Ti ho nikto nevráti len preto, že povieš, že je tvoj. Musíš si ho vedieť opoznať, aj keď ho niekto rozpíli a predá do zberu starého železa.

Tak to je rada nad zlato

citace:
Pri hľadaní sa zamysli, či nemáte v okolí nejaké getto. Bicykle kradnú sociálne slabší občania, rómske etnikum, smažky čo potrebujú kúpiť drogy. Tam by som možno hľadal...
Dalsia perla Hor sa na prehliadky romskych obydli, narkomanskych hniezd a bezdomoveckych plechov Nehovoriac o tom, ze to moze byt uplne inac, v nasom okoli vycinali dvaja zlodeji byciklov (stredoskolsky vek) a neboli to asocialy z ghetta..ani ti, ktoym to predavali. Normalni organizovani zlodejickovia....ktorych poom jednu noc na vysetrovacke trieskali, az priznali aj to, co neukradli.

Sorry jozko, ale dnes Ti ide karta
jožko.mrkvička

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 8:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ale ten podprahový odkaz z môjho príspevku, že to nemá cenu, a bicykel už neuvidí, bol z toho zrejmý, dúfam. Inak na vyšetrovačke nikoho nebijú. Pred vyšetrovateľa už väčšinou príde páchateľ spracovaný inými zložkami PZ.
A ešte tretia verzia ma napadla: bol to poisťovací podvod a krádež bicykla je fingovaná
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 8:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

sere me, ze mi nejaky kripl ukradl uz podruhe znak z meho draheho nemeckeho vozu VW
AHOLA

PříspěvekZaslal: ne březen 02, 2014 8:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Peter Ustinov napsal:
sere me, ze mi nejaky kripl ukradl uz podruhe znak z meho draheho nemeckeho vozu VW

Su 2 moznosti o akeho pachatela slo:
citace:
1) náhodný páchateľ, ktorý využil priaznivých okolností (nedostatočné zaistenie znaku, odľahlé miesto, kde nehrozilo nebezpečie, že bude niekým spozorovaný apod.)
2) páchateľ, ktorý si znak vopred vytypoval, vedel ako je zaistený a poznal situáciu na mieste činu

Ok, ja uz koncim
Inak kolega chodieval do prace na svojom Passate a kazdu chvilu mu nieco corgli...trysku z ostrekovaca, znaky VW z kolies.....keby u nas robil dlhsie, tak mu tam nakoniec to auto rozoberu.

Pardon za ten vyraz vysetrovacka, asi som si splietol slangy, malo ist o miestnost urcenu na vysluchy...a zaucha Jo, ta podprahovka je jasna
Grimley

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 5:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dneska jsem si koupil po dlouhý době celozrnnej chleba s olomouckýma a je mi z toho akorát na blití (a to maj Tescu v akci ty dobrý koblížky...čokoládový....banánový...jahodový )
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 5:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

AHOLA napsal:
Peter Ustinov napsal:

Su 2 moznosti o akeho pachatela slo:
citace:
1) náhodný páchateľ, ktorý využil priaznivých okolností (nedostatočné zaistenie znaku, odľahlé miesto, kde nehrozilo nebezpečie, že bude niekým spozorovaný apod.)
2) páchateľ, ktorý si znak vopred vytypoval, vedel ako je zaistený a poznal situáciu na mieste činu

Ok, ja uz koncim
Inak kolega chodieval do prace na svojom Passate a kazdu chvilu mu nieco corgli...trysku z ostrekovaca, znaky VW z kolies.....keby u nas robil dlhsie, tak mu tam nakoniec to auto rozoberu.

Pardon za ten vyraz vysetrovacka, asi som si splietol slangy, malo ist o miestnost urcenu na vysluchy...a zaucha Jo, ta podprahovka je jasna

bude to ta trojka, bydlim ve slepe ulici
redvous

PříspěvekZaslal: po březen 03, 2014 8:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nevím jeslti to tu už někdo postnul, ale http://videokurz.revolucnicviceni.cz/video/1-dil-videokurzu/
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 9:22 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Vodafone, je snad debilnejsi operátor??
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 09, 2014 1:43 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tomáš Lukáš: ''ea teď beru tenhle protein...ještě lepší, ULTRAFILTROVANĚJŠÍ ......" A milion jinych srand....od dneška ho budu ''sledovyt''

Nebo dál o proteinu...prešel sem z osmdesátky na devadesátku, tak uvidíme jak to bude fungovt...já věřím že výborně, já reflexu věřím ........ neměl v tom třeba hodinky? Že mu má něco fungovat? Pokid vím tak protein je doplnění zivin :x
Deadlift
Moderátor

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 6:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jsem dodřený z ortézy. Už to není do krve, ale je to nepříjemné. alespoň jsem zjistil, že jsem alergický na běžné náplasti,což jsem do operace netušil.
Už to vypadá trochu lépe, ale například se nějak zpotit-to si nedokážu představit. Stejně tak sprcha představuje existencionální zážitek, takže mažu bílou lékařskou vazelínou.
Paradoxně to operované rameno bolí méně než ty odřeniny.
CZEBLADE

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 8:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mick994

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 7:02 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Lidi co vypadaj jako by spaly v solárku, s litrem gelu a tužidla ve vlasech ... ti mě fakt dostávaj.
Ještě k tomu když nakupují ve stylu "HEJ Tvaroh, to jsou protejny co?! Jo a maso, chce to maso!" , aspoň že okolo nakupující ví, že v tvarohu jsou proteiny ...
Tentonon

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 9:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zrovna shazuji na váhový limit a při úklidu skřínky jsem narazil na tekutý L-karnitin. Skoro plná láhev.„To se hodí !“ pomyslel jsem si a nedbajíce data spotřeby,které bylo 14.02 2010,jsem neohroženě lil tento patok do svého shakeru. Přes silnou „vůni“,která mi silně připomínala jodisol ve spreji jsem se napil. I přesto,že jsem si dal jen malý doušek, tak mě má pošetilost,kdy jsem si myslel že té „syntetice“ se nemůže ani za 4 roky nic stát, uvěznila na dobrou chvilku v koupelně.

A co z toho plyne? To co je takhle staré, raději hned vylijte do záchoda,nebo tam pak budete lít svůj oběd.

PS. V případě,že i Vy máte někde zahrabaný podobný produkt,který v dohledné době nevyužijete,kontaktujte mě, rád Vás ho zbavím,aby se Vám nestalo to co mě.

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Co vám leze na nervy 4 Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 772, 773, 774 ... 1192, 1193, 1194  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: