|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
MAST3R

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 7:13 pm Předmět: |
|
|
| Olejnas napsal: |
Instantni kafe + Cola je normalni vezensky piti...
Kali Muscle to akorat zpropagoval coby Hyphy MUD. Staci mrknou na YT a zadat Hyphy MUD. |
Funguje je to i s lightkou? _________________ Do posilovny chodím jen proto, abych mohl říkat, že tam chodím.
Chvála je příjemná, kritika potřebná! - Jaromír Jágr 68.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 7:27 pm Předmět: |
|
|
| Jirka Kalous napsal: |
1. Neříkám, že to není možné ale samotná krádež kola s tak nízkou hodnotou z tebe oběť trestného činu nedělá.
2. Policie většinou v takových případech moc nepomůže. Být tebou tak si zkusím projít bazary ve městě, občas kouknout do inzerce na internetu. Pošli fotku známým z okolí ať se dívají, jestli si ho někde nevšimnou. Podařilo se nám takhle náhodou najít ukradenou motorku, známýmu dokonce korbu od Tatry. |
Možné verzie o páchateľovi:
1) náhodný páchateľ, ktorý využil priaznivých okolností (nedostatočné zaistenie bicykla, odľahlé miesto, kde nehrozilo nebezpečie, že bude niekým spozorovaný apod.)
2) páchateľ, ktorý si bicykel vopred vytypoval, vedel ako je zaistený a poznal situáciu na mieste činu
Zamysli sa tiež, podľa čoho by si si ho spoznal medzi 3 rovnakými bicyklami, inak Ti ho nikto nevráti len preto, že povieš, že je tvoj. Musíš si ho vedieť opoznať, aj keď ho niekto rozpíli a predá do zberu starého železa.
Pri hľadaní sa zamysli, či nemáte v okolí nejaké getto. Bicykle kradnú sociálne slabší občania, rómske etnikum, smažky čo potrebujú kúpiť drogy. Tam by som možno hľadal...
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 8:30 pm Předmět: |
|
|
| jožko.mrkvička napsal: |
Možné verzie o páchateľovi:
1) náhodný páchateľ, ktorý využil priaznivých okolností (nedostatočné zaistenie bicykla, odľahlé miesto, kde nehrozilo nebezpečie, že bude niekým spozorovaný apod.)
2) páchateľ, ktorý si bicykel vopred vytypoval, vedel ako je zaistený a poznal situáciu na mieste činu
|
Takze moznosti si mu dal 2 - bud to bol nahodny pachatel, alebo to bol "iny, ako nahodny pachatel" Vyborne, to nam zuzuje okruh pachatelov na..vsetkych :) A mozno to ukradol 1. muz ...alebo 2. zena.
| citace: | | Zamysli sa tiež, podľa čoho by si si ho spoznal medzi 3 rovnakými bicyklami, inak Ti ho nikto nevráti len preto, že povieš, že je tvoj. Musíš si ho vedieť opoznať, aj keď ho niekto rozpíli a predá do zberu starého železa. |
Tak to je rada nad zlato
| citace: | | Pri hľadaní sa zamysli, či nemáte v okolí nejaké getto. Bicykle kradnú sociálne slabší občania, rómske etnikum, smažky čo potrebujú kúpiť drogy. Tam by som možno hľadal... | Dalsia perla Hor sa na prehliadky romskych obydli, narkomanskych hniezd a bezdomoveckych plechov Nehovoriac o tom, ze to moze byt uplne inac, v nasom okoli vycinali dvaja zlodeji byciklov (stredoskolsky vek) a neboli to asocialy z ghetta..ani ti, ktoym to predavali. Normalni organizovani zlodejickovia....ktorych poom jednu noc na vysetrovacke trieskali, az priznali aj to, co neukradli.
Sorry jozko, ale dnes Ti ide karta _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
jožko.mrkvička
|
Zaslal: ne březen 02, 2014 8:36 pm Předmět: |
|
|
Ale ten podprahový odkaz z môjho príspevku, že to nemá cenu, a bicykel už neuvidí, bol z toho zrejmý, dúfam.  Inak na vyšetrovačke nikoho nebijú. Pred vyšetrovateľa už väčšinou príde páchateľ spracovaný inými zložkami PZ.
A ešte tretia verzia ma napadla: bol to poisťovací podvod a krádež bicykla je fingovaná
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 8:38 pm Předmět: |
|
|
sere me, ze mi nejaky kripl ukradl uz podruhe znak z meho draheho nemeckeho vozu VW _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: ne březen 02, 2014 8:53 pm Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | | sere me, ze mi nejaky kripl ukradl uz podruhe znak z meho draheho nemeckeho vozu VW |
Su 2 moznosti o akeho pachatela slo:
| citace: | 1) náhodný páchateľ, ktorý využil priaznivých okolností (nedostatočné zaistenie znaku, odľahlé miesto, kde nehrozilo nebezpečie, že bude niekým spozorovaný apod.)
2) páchateľ, ktorý si znak vopred vytypoval, vedel ako je zaistený a poznal situáciu na mieste činu |
Ok, ja uz koncim
Inak kolega chodieval do prace na svojom Passate a kazdu chvilu mu nieco corgli...trysku z ostrekovaca, znaky VW z kolies.....keby u nas robil dlhsie, tak mu tam nakoniec to auto rozoberu.
Pardon za ten vyraz vysetrovacka, asi som si splietol slangy, malo ist o miestnost urcenu na vysluchy...a zaucha Jo, ta podprahovka je jasna _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
Grimley

|
Zaslal: po březen 03, 2014 5:08 pm Předmět: |
|
|
dneska jsem si koupil po dlouhý době celozrnnej chleba s olomouckýma a je mi z toho akorát na blití  (a to maj Tescu v akci ty dobrý koblížky...čokoládový....banánový...jahodový  ) _________________ [img:b9a3a7a497]http://forum.ronnie.cz/images/uploads/img_1290793266_1.jpg[/img:b9a3a7a497]
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: po březen 03, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
| AHOLA napsal: | | Peter Ustinov napsal: | | sere me, ze mi nejaky kripl ukradl uz podruhe znak z meho draheho nemeckeho vozu VW |
Su 2 moznosti o akeho pachatela slo:
| citace: | 1) náhodný páchateľ, ktorý využil priaznivých okolností (nedostatočné zaistenie znaku, odľahlé miesto, kde nehrozilo nebezpečie, že bude niekým spozorovaný apod.)
2) páchateľ, ktorý si znak vopred vytypoval, vedel ako je zaistený a poznal situáciu na mieste činu |
Ok, ja uz koncim
Inak kolega chodieval do prace na svojom Passate a kazdu chvilu mu nieco corgli...trysku z ostrekovaca, znaky VW z kolies.....keby u nas robil dlhsie, tak mu tam nakoniec to auto rozoberu.
Pardon za ten vyraz vysetrovacka, asi som si splietol slangy, malo ist o miestnost urcenu na vysluchy...a zaucha Jo, ta podprahovka je jasna |
bude to ta trojka, bydlim ve slepe ulici _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
redvous

|
Zaslal: po březen 03, 2014 8:34 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 9:22 am Předmět: |
|
|
Vodafone, je snad debilnejsi operátor??
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 09, 2014 1:43 pm Předmět: |
|
|
Tomáš Lukáš: ''ea teď beru tenhle protein...ještě lepší, ULTRAFILTROVANĚJŠÍ ......" A milion jinych srand....od dneška ho budu ''sledovyt''
Nebo dál o proteinu...prešel sem z osmdesátky na devadesátku, tak uvidíme jak to bude fungovt...já věřím že výborně, já reflexu věřím ........ neměl v tom třeba hodinky? Že mu má něco fungovat? Pokid vím tak protein je doplnění zivin :x
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út březen 11, 2014 6:33 pm Předmět: |
|
|
Jsem dodřený z ortézy. Už to není do krve, ale je to nepříjemné. alespoň jsem zjistil, že jsem alergický na běžné náplasti,což jsem do operace netušil.
Už to vypadá trochu lépe, ale například se nějak zpotit-to si nedokážu představit. Stejně tak sprcha představuje existencionální zážitek, takže mažu bílou lékařskou vazelínou.
Paradoxně to operované rameno bolí méně než ty odřeniny.
|
|
| nahoru |
|
 |
CZEBLADE

|
Zaslal: st březen 12, 2014 8:11 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Mick994

|
Zaslal: so březen 15, 2014 7:02 pm Předmět: |
|
|
Lidi co vypadaj jako by spaly v solárku, s litrem gelu a tužidla ve vlasech ... ti mě fakt dostávaj.
Ještě k tomu když nakupují ve stylu "HEJ Tvaroh, to jsou protejny co?! Jo a maso, chce to maso!" , aspoň že okolo nakupující ví, že v tvarohu jsou proteiny ... _________________ Nechci být Největší, ani nejrychlejší a už vůbec nejsilnější.
Můj ideál je zlatý střed, kde má mít tělo funkci, výkon i vhled zároveň.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tentonon
|
Zaslal: so březen 15, 2014 9:53 pm Předmět: |
|
|
Zrovna shazuji na váhový limit a při úklidu skřínky jsem narazil na tekutý L-karnitin. Skoro plná láhev.„To se hodí !“ pomyslel jsem si a nedbajíce data spotřeby,které bylo 14.02 2010,jsem neohroženě lil tento patok do svého shakeru. Přes silnou „vůni“,která mi silně připomínala jodisol ve spreji jsem se napil. I přesto,že jsem si dal jen malý doušek, tak mě má pošetilost,kdy jsem si myslel že té „syntetice“ se nemůže ani za 4 roky nic stát, uvěznila na dobrou chvilku v koupelně.
A co z toho plyne? To co je takhle staré, raději hned vylijte do záchoda,nebo tam pak budete lít svůj oběd.
PS. V případě,že i Vy máte někde zahrabaný podobný produkt,který v dohledné době nevyužijete,kontaktujte mě, rád Vás ho zbavím,aby se Vám nestalo to co mě.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|