|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Spam

|
Zaslal: st březen 05, 2014 11:36 pm Předmět: |
|
|
| lucieglam napsal: | | Poradíte mi někdo nějaký dobrý ganier do začátků ? ... potřebuju rychle nabrat:) |
Jídlo, žádný gainer. _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: čt březen 06, 2014 8:20 am Předmět: |
|
|
| lucieglam napsal: | | Poradíte mi někdo nějaký dobrý ganier do začátků ? ... potřebuju rychle nabrat:) |
Já bych asi při Tvém typu postavy po gaineru nesahal, když už něco nějak nad rámec základního jídla, což asi bude potřeba, protože se Ti nebude nabírat nejspíš (?) nijak snadno, tak nějakou klasickou "šedesátku" (plus mínus) protein, který bude mít na jedné straně nemálo sacharidů, ale stejně tak relativně dost i bílkovin. Ale u toho všeho záleží, jak vypadá Tvůj trénink a jídelníček a hlavně, jaké jsou cíle, kam směřuješ. Možná si k tomu založ tady v té sekci extra topic a tam se víc rozepiš.
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:12 pm Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-5148-compress-b-i-g.html
zkusil jsme po treningu...abych parafrazoval
ja chtel sacharidaka dostal jsem gurmanskou specialitu
diky Ronnie!
PS: proc to nevzit hnedka po treningu?
na sacku je 10-20min, tady na netu dokonce 20-30
dekuju za objasneni _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: pá březen 07, 2014 6:37 pm Předmět: |
|
|
Souhlasim ten compress big coko kakao je neskutecna mnamka
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
Zaslal: so březen 08, 2014 12:20 pm Předmět: |
|
|
Synttech proxtend
rozpustnost 10/10
prasivost zadna, peneni zadne.
chut zajimava nic podobneho sem ani nemel chutnalo mi to. cekal sem podobnou konzistenci jako u all in one reflexu ale bylo to jako voda ze stavou. Coz je dle meho lepsi.
ale zase 2kg s cenou pres tisicovku bych nekoupil kdyz reflex 4.5kg muzu mit hluboko pod dvojku..
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 11, 2014 7:32 pm Předmět: |
|
|
Premyslim o cenove nejvyhodnejsim potreninkovem napoji. Pomer cena / mnozstvi / vykon. Vubec se ted neorientuji, co je a co neni na trhu ani se mne to nechce prilis zkoumat, protoze je toho fakt hodne, takze bych prosil o nejaky typ na kvalitni proteinovo sacharidovy napoj (sacharidy 60- 70% ), ktery vyuziji nejlepe po treninku nebo pripadne pred nim. Rada malta + glukopur + protein netreba :) , jedna se mne o konkretni vyrobek konkretni znacky. dik _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
cored
|
Zaslal: út březen 11, 2014 7:35 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Premyslim o cenove nejvyhodnejsim potreninkovem napoji. Pomer cena / mnozstvi / vykon. Vubec se ted neorientuji, co je a co neni na trhu ani se mne to nechce prilis zkoumat, protoze je toho fakt hodne, takze bych prosil o nejaky typ na kvalitni proteinovo sacharidovy napoj (sacharidy 60- 70% ), ktery vyuziji nejlepe po treninku nebo pripadne pred nim. Rada malta + glukopur + protein netreba :) , jedna se mne o konkretni vyrobek konkretni znacky. dik |
Myslím, že go pro je to co hledáš
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: út březen 11, 2014 7:39 pm Předmět: |
|
|
Zkus se podívat třeba na Musclepharm Re-con, je to trochu odlišný gainer, ale třeba se ti bude složením líbit.
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 11, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
| Johnbear napsal: | | Zkus se podívat třeba na Musclepharm Re-con, je to trochu odlišný gainer, ale třeba se ti bude složením líbit. |
Jo ten je fajn, ale rikam aby se to cenove vyplatilo a to se zrovna moc nevyplati
Nejlip mi v pomeru cena vykon vychazi Royal Mass, uz jsem ho loni mel
edit: ten Go Pro mozna take _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
Johnbear

|
Zaslal: út březen 11, 2014 7:50 pm Předmět: |
|
|
Řekl bych, že pokud chceš 70% sacharidů, je Royal Mass úplně to nejlepší, co můžeš koupit.
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út březen 11, 2014 9:59 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | Premyslim o cenove nejvyhodnejsim potreninkovem napoji. Pomer cena / mnozstvi / vykon. Vubec se ted neorientuji, co je a co neni na trhu ani se mne to nechce prilis zkoumat, protoze je toho fakt hodne, takze bych prosil o nejaky typ na kvalitni proteinovo sacharidovy napoj (sacharidy 60- 70% ), ktery vyuziji nejlepe po treninku nebo pripadne pred nim. Rada malta + glukopur + protein netreba :) , jedna se mne o konkretni vyrobek konkretni znacky. dik |
Já bych se nebál Jumba od Scitech
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 11, 2014 10:08 pm Předmět: |
|
|
Vyreseno , muj dotaz ignorujte, netreba ,aby mne tu pak postupne kazdej vypisoval svoje oblibene znacky, to je mi k nicemu _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
patrikdundych

|
Zaslal: út březen 11, 2014 10:11 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | Vyreseno , muj dotaz ignorujte, netreba ,aby mne tu pak postupne kazdej vypisoval svoje oblibene znacky, to je mi k nicemu |
Scitech nikdy nebyla moje oblíbená značka ale mrkni na složení btw 8,8kg za 2 litry je dost solidní cena
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: út březen 11, 2014 10:25 pm Předmět: |
|
|
| patrikdundych napsal: | | Draper napsal: | Vyreseno , muj dotaz ignorujte, netreba ,aby mne tu pak postupne kazdej vypisoval svoje oblibene znacky, to je mi k nicemu |
Scitech nikdy nebyla moje oblíbená značka ale mrkni na složení btw 8,8kg za 2 litry je dost solidní cena |
rikam ze vyreseno, takze na nic mrkat nebudu a ani ty na me prosim nemrkej dik :))) _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: út březen 11, 2014 10:51 pm Předmět: |
|
|
go pro 30
coko 10/10 sladky,chut super
vanilka 10/10 sladky, chut super (akorat trochu peni)
a dohromady coko+vanilka=bomba, sladkost se vytrati...
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|