SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Spam

PříspěvekZaslal: st březen 05, 2014 11:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

lucieglam napsal:
Poradíte mi někdo nějaký dobrý ganier do začátků ? ... potřebuju rychle nabrat:)

Jídlo, žádný gainer.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: čt březen 06, 2014 8:20 am    Předmět: Odpovědět s citátem

lucieglam napsal:
Poradíte mi někdo nějaký dobrý ganier do začátků ? ... potřebuju rychle nabrat:)

Já bych asi při Tvém typu postavy po gaineru nesahal, když už něco nějak nad rámec základního jídla, což asi bude potřeba, protože se Ti nebude nabírat nejspíš (?) nijak snadno, tak nějakou klasickou "šedesátku" (plus mínus) protein, který bude mít na jedné straně nemálo sacharidů, ale stejně tak relativně dost i bílkovin. Ale u toho všeho záleží, jak vypadá Tvůj trénink a jídelníček a hlavně, jaké jsou cíle, kam směřuješ. Možná si k tomu založ tady v té sekci extra topic a tam se víc rozepiš.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 6:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-5148-compress-b-i-g.html

zkusil jsme po treningu...abych parafrazoval
ja chtel sacharidaka dostal jsem gurmanskou specialitu
diky Ronnie!

PS: proc to nevzit hnedka po treningu?
na sacku je 10-20min, tady na netu dokonce 20-30
dekuju za objasneni
bazycek

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 6:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Souhlasim ten compress big coko kakao je neskutecna mnamka
bazycek

PříspěvekZaslal: so březen 08, 2014 12:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Synttech proxtend
rozpustnost 10/10
prasivost zadna, peneni zadne.
chut zajimava nic podobneho sem ani nemel chutnalo mi to. cekal sem podobnou konzistenci jako u all in one reflexu ale bylo to jako voda ze stavou. Coz je dle meho lepsi.

ale zase 2kg s cenou pres tisicovku bych nekoupil kdyz reflex 4.5kg muzu mit hluboko pod dvojku..
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Premyslim o cenove nejvyhodnejsim potreninkovem napoji. Pomer cena / mnozstvi / vykon. Vubec se ted neorientuji, co je a co neni na trhu ani se mne to nechce prilis zkoumat, protoze je toho fakt hodne, takze bych prosil o nejaky typ na kvalitni proteinovo sacharidovy napoj (sacharidy 60- 70% ), ktery vyuziji nejlepe po treninku nebo pripadne pred nim. Rada malta + glukopur + protein netreba :) , jedna se mne o konkretni vyrobek konkretni znacky. dik
cored

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 7:35 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Premyslim o cenove nejvyhodnejsim potreninkovem napoji. Pomer cena / mnozstvi / vykon. Vubec se ted neorientuji, co je a co neni na trhu ani se mne to nechce prilis zkoumat, protoze je toho fakt hodne, takze bych prosil o nejaky typ na kvalitni proteinovo sacharidovy napoj (sacharidy 60- 70% ), ktery vyuziji nejlepe po treninku nebo pripadne pred nim. Rada malta + glukopur + protein netreba :) , jedna se mne o konkretni vyrobek konkretni znacky. dik

Myslím, že go pro je to co hledáš
Johnbear

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 7:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus se podívat třeba na Musclepharm Re-con, je to trochu odlišný gainer, ale třeba se ti bude složením líbit.
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 7:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Johnbear napsal:
Zkus se podívat třeba na Musclepharm Re-con, je to trochu odlišný gainer, ale třeba se ti bude složením líbit.

Jo ten je fajn, ale rikam aby se to cenove vyplatilo a to se zrovna moc nevyplati
Nejlip mi v pomeru cena vykon vychazi Royal Mass, uz jsem ho loni mel
edit: ten Go Pro mozna take
Johnbear

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Řekl bych, že pokud chceš 70% sacharidů, je Royal Mass úplně to nejlepší, co můžeš koupit.
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:

Já bych se nebál Jumba od Scitech
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Vyreseno , muj dotaz ignorujte, netreba ,aby mne tu pak postupne kazdej vypisoval svoje oblibene znacky, to je mi k nicemu
patrikdundych

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 10:11 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
Vyreseno , muj dotaz ignorujte, netreba ,aby mne tu pak postupne kazdej vypisoval svoje oblibene znacky, to je mi k nicemu

Scitech nikdy nebyla moje oblíbená značka ale mrkni na složení btw 8,8kg za 2 litry je dost solidní cena
Draper

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 10:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

patrikdundych napsal:
Draper napsal:

Scitech nikdy nebyla moje oblíbená značka ale mrkni na složení btw 8,8kg za 2 litry je dost solidní cena

rikam ze vyreseno, takze na nic mrkat nebudu a ani ty na me prosim nemrkej dik :)))
finte

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 10:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

go pro 30

coko 10/10 sladky,chut super
vanilka 10/10 sladky, chut super (akorat trochu peni)

a dohromady coko+vanilka=bomba, sladkost se vytrati...
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 123, 124, 125 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: