… obvyklý zásadní problém – stihnout 1.pokus :) … bandáže mi vázal někdo jiný, než jsem zvyklá, úplně jinak a celkem fest … trochu problém je při 1.pokusu prosednout, ale prošlo to, no … ostatní hodně těžké, skoro bych řekla že příliš utažené to taky není zrovna ono, ale možná jsem byla jen tak silově vychcípaná, jak bylo vidět i v ostatních dischcíplinách … každopádně je dobré mít to na co svést
benč
… obvyklý zásadní problém – najít na ose ty správné značky :D … u druhého pokusu jsem si uvědomila, že mám zadek asi trochu ve vzduchu a vzalo mi to trochu motivaci se s tím v závěru porvat, ve výsledku i sílu do 3. pokusu
mrtvola
… u 1.pokusu jsem málem omdlela, nějak mě přiškrtil dres, či co :D … a nějak jsem zapomněla, že mám nohy, vše odtahané zádama
vždycky to může být i horší, ale tento způsob závodění zdá se mi poněkud nešťastným … zatím mě to ani nemotivuje ke zlepšení, mám spíš chuť s tím praštit, ale z toho se patrně vyspím :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru