|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Davesix

|
Zaslal: út březen 04, 2014 7:46 pm Předmět: |
|
|
Tak už mám nějaký ten pátek doma M5 od Cellucoru na zkoušku, ale jelikož sem si dával pauzu od všech pre-workoutů, tak jsem ještě nezkoušel. Tento týden ji už ale určitě zkusím a pak napíšu jak šlape
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
doNny_

|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 7:21 am Předmět: |
|
|
E.NoX Shock od extrifitu
2 ze 3 balení jako kámen, třetí tak z půlky. Jestli někdo chce poradit, ať to protřebu, tak tohle neprotřepete - tohle rozdrtíte akorát nožem . . . Je sice hezký, že to jakž takž funguje, když dáte tři odměrky, ale tohle mě vážně s*re. Stejně tak jsem i dneska otevřel dva vzorky od syntechu - tu pumpu a světe div se. Na kámen to sice nebylo, ale pěkně zhrudkovatělý to bylo taky  . Odpoledne napíšu jak to fungovalo. Nevím jestli je to tak těžký vyrobit nějaký NO, co nedělá takový problémy a nebo jestli to je tím, že to skladuju tak jak to skladuju
Edit: Kouknul jsem na skladování a skladuju to tak, jak se má . . .
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 7:59 am Předmět: |
|
|
to mě se dycky dojebe JEN kreatin... KARMA ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Darkkiller

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 10:40 am Předmět: |
|
|
Zajímavý že třeba Hellnox jsem měl teď otevřenej asi tak 3 měsíce a ani jediná hrudka. Naopak v Napalmu byl i ten sáček na odvod vlhkosti a po 2 týdnech to ztvrdlo úplně na kámen..tenhle týden jsem to asi 10 minut drtil, aby z toho byl aspoň trochu prášek.
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá březen 07, 2014 5:45 pm Předmět: |
|
|
SynTsize Pump - SynTech
No srandička to je pěkná  Dávat jeden sáček (20g) jsem ani nezkoušel a rovnou jsem tam hodil dva. Začnu chutí. Chutná to trochu podobně jako Ice Tea, což mi osobně nechutná. Jak už jsem psal výše, tak to bylo hrudkovitý. Rozpustnost ok. No a jak to šlape? Šlape to teda sakra dobře!!! Jel jsem kruhovku a odjel jsem jí s mnohem větší intenzitou než obvykle. Osobně bych se nebál k tomu šoupnout ještě 100 - 200mg kofeinu, jenže mě by to asi nedělalo dobře, protože mi po kofeinu dost buší srdce a to nemám rád :D. Když to porovnám s ostatních nakopávačema, co jsem měl tak určitě vede. Zkoušel jsem Caliber Pump od nutrendu (sra*ka), Assault a E.NoX (ty jsou na tom tak podobně, Assault spíš lepší) no a teď ten syntech a ten je sakra dobrej !
Jinak Ronnie, v e-shopu mám 20g vzorky za 30kč a 600g balení za 959kč. Je to tak opravdu správně?
|
|
| nahoru |
|
 |
finte
|
Zaslal: út březen 11, 2014 2:51 pm Předmět: |
|
|
https://obchod.ronnie.cz/s-5323-essential-nitrox-pump.html
no prvni tyden sem byl trochu zklamanej 15g nic moc, ale az dnes pecka asi 25g !! mravenceni po celem tele, pumpa jak bejk a prekvapive mi to vydrzelo na cely trenink....snazil sem se to davat 2-2,5h po poslednim jidle (coz je snidane nebo obed), ale prislo mi, ze to neslo.Az dneska sem to dal tak 3hodky po jidle a viz. vyse
akorat jedna vec co mi vadi je po vypiti , tak 5-10 min pachut v puse (kdyz se napiju vody, tak takovy divny plastovy nadech/chut :D, nevi nekdo cimto0je?), takze kdyz to vypiju tak nepiju tak 10 min vodu, ptz jinak to je fakt hnus :D ale chut jinak vyborna (malina)..
|
|
| nahoru |
|
 |
prime
|
Zaslal: pá březen 14, 2014 4:52 pm Předmět: |
|
|
MusclePharm CLA Core - Co si o tom myslite ? zkousel nekdo ?
|
|
| nahoru |
|
 |
Nazgul

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 2:42 pm Předmět: |
|
|
tak přemýšlím o stacku cellucore D4 thermal shocke a cellucore NO3 chrome. co myslite na tuhle kombinaci? snad to nebude zabijarna :D
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 20, 2014 7:25 pm Předmět: |
|
|
Je něco na dejme tomu "celodenní napumpovanost" ?
Měl jsem c4 (2-3 odměrky nic) , assault ( 2-3 nic)
Dávám NO poslední šanci, tak pls nějaké rady, dík :)
Risknout to Psycho, jak bylo psáno pár stránek vzad? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 20, 2014 7:28 pm Předmět: |
|
|
však skús nitrix, alebo actinox, nie predtréningové pumpy, ktoré majú iné určenie _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: čt březen 20, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | však skús nitrix, alebo actinox, nie predtréningové pumpy, ktoré majú iné určenie |
Jasný, ty pumpy byly jen mimo téma.
Nitrix od BSN ? _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
Naposledy upravil 01Smajdalf dne pá březen 21, 2014 4:32 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Turakam

|
Zaslal: čt březen 20, 2014 8:05 pm Předmět: |
|
|
| 01Smajdalf napsal: | | Turakam napsal: | | však skús nitrix, alebo actinox, nie predtréningové pumpy, ktoré majú iné určenie |
Nitrix od NBS ? |
Od BSN, ale actinox od extrifitu sa mi zložením javí ako trošku iná liga, skús oba:) _________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
|
|
| nahoru |
|
 |
Olejnas

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 4:20 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
01Smajdalf

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 4:49 pm Předmět: |
|
|
| Turakam napsal: | | 01Smajdalf napsal: | | Turakam napsal: | | však skús nitrix, alebo actinox, nie predtréningové pumpy, ktoré majú iné určenie |
Nitrix od NBS ? |
Od BSN, ale actinox od extrifitu sa mi zložením javí ako trošku iná liga, skús oba:) |
Co tam je tak úchvatného? :) _________________ RANDO, já na drogy moc nejsem, ale ten model co jsi měl, CHCI ZKUSIT TAKY! :D CIZOPASNIK
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Agrezz ® | ExtrifitMaximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita! 699 Kč N1 Shot | NutrendProfesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití. 48 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|