OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 72, 73, 74  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Davesix

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tak už mám nějaký ten pátek doma M5 od Cellucoru na zkoušku, ale jelikož sem si dával pauzu od všech pre-workoutů, tak jsem ještě nezkoušel. Tento týden ji už ale určitě zkusím a pak napíšu jak šlape
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
doNny_

PříspěvekZaslal: út březen 04, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Já v poslední době měl vzorky Amix Cellzoom a SAW od Trecu (10g) a jediné co můžu hodnotit jsou chutě . SAW vynikající, Amix fuj
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 7:21 am    Předmět: Odpovědět s citátem

E.NoX Shock od extrifitu

2 ze 3 balení jako kámen, třetí tak z půlky. Jestli někdo chce poradit, ať to protřebu, tak tohle neprotřepete - tohle rozdrtíte akorát nožem . . . Je sice hezký, že to jakž takž funguje, když dáte tři odměrky, ale tohle mě vážně s*re. Stejně tak jsem i dneska otevřel dva vzorky od syntechu - tu pumpu a světe div se. Na kámen to sice nebylo, ale pěkně zhrudkovatělý to bylo taky . Odpoledne napíšu jak to fungovalo. Nevím jestli je to tak těžký vyrobit nějaký NO, co nedělá takový problémy a nebo jestli to je tím, že to skladuju tak jak to skladuju

Edit: Kouknul jsem na skladování a skladuju to tak, jak se má . . .
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 7:59 am    Předmět: Odpovědět s citátem

to mě se dycky dojebe JEN kreatin... KARMA ;-)
Darkkiller

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 10:40 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zajímavý že třeba Hellnox jsem měl teď otevřenej asi tak 3 měsíce a ani jediná hrudka. Naopak v Napalmu byl i ten sáček na odvod vlhkosti a po 2 týdnech to ztvrdlo úplně na kámen..tenhle týden jsem to asi 10 minut drtil, aby z toho byl aspoň trochu prášek.
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: pá březen 07, 2014 5:45 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

SynTsize Pump - SynTech

No srandička to je pěkná Dávat jeden sáček (20g) jsem ani nezkoušel a rovnou jsem tam hodil dva. Začnu chutí. Chutná to trochu podobně jako Ice Tea, což mi osobně nechutná. Jak už jsem psal výše, tak to bylo hrudkovitý. Rozpustnost ok. No a jak to šlape? Šlape to teda sakra dobře!!! Jel jsem kruhovku a odjel jsem jí s mnohem větší intenzitou než obvykle. Osobně bych se nebál k tomu šoupnout ještě 100 - 200mg kofeinu, jenže mě by to asi nedělalo dobře, protože mi po kofeinu dost buší srdce a to nemám rád :D. Když to porovnám s ostatních nakopávačema, co jsem měl tak určitě vede. Zkoušel jsem Caliber Pump od nutrendu (sra*ka), Assault a E.NoX (ty jsou na tom tak podobně, Assault spíš lepší) no a teď ten syntech a ten je sakra dobrej !

Jinak Ronnie, v e-shopu mám 20g vzorky za 30kč a 600g balení za 959kč. Je to tak opravdu správně?
finte

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 2:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

https://obchod.ronnie.cz/s-5323-essential-nitrox-pump.html

no prvni tyden sem byl trochu zklamanej 15g nic moc, ale az dnes pecka asi 25g !! mravenceni po celem tele, pumpa jak bejk a prekvapive mi to vydrzelo na cely trenink....snazil sem se to davat 2-2,5h po poslednim jidle (coz je snidane nebo obed), ale prislo mi, ze to neslo.Az dneska sem to dal tak 3hodky po jidle a viz. vyse

akorat jedna vec co mi vadi je po vypiti , tak 5-10 min pachut v puse (kdyz se napiju vody, tak takovy divny plastovy nadech/chut :D, nevi nekdo cimto0je?), takze kdyz to vypiju tak nepiju tak 10 min vodu, ptz jinak to je fakt hnus :D ale chut jinak vyborna (malina)..
prime

PříspěvekZaslal: pá březen 14, 2014 4:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MusclePharm CLA Core - Co si o tom myslite ? zkousel nekdo ?
Nazgul

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 2:42 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

tak přemýšlím o stacku cellucore D4 thermal shocke a cellucore NO3 chrome. co myslite na tuhle kombinaci? snad to nebude zabijarna :D
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2014 7:25 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je něco na dejme tomu "celodenní napumpovanost" ?

Měl jsem c4 (2-3 odměrky nic) , assault ( 2-3 nic)
Dávám NO poslední šanci, tak pls nějaké rady, dík :)

Risknout to Psycho, jak bylo psáno pár stránek vzad?
Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2014 7:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

však skús nitrix, alebo actinox, nie predtréningové pumpy, ktoré majú iné určenie
01Smajdalf

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2014 7:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
však skús nitrix, alebo actinox, nie predtréningové pumpy, ktoré majú iné určenie

Jasný, ty pumpy byly jen mimo téma.

Nitrix od BSN ?

Naposledy upravil 01Smajdalf dne pá březen 21, 2014 4:32 am, celkově upraveno 1 krát
Turakam

PříspěvekZaslal: čt březen 20, 2014 8:05 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf napsal:
Turakam napsal:

Nitrix od NBS ?

Od BSN, ale actinox od extrifitu sa mi zložením javí ako trošku iná liga, skús oba:)
Olejnas

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 4:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

01Smajdalf

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 4:49 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Turakam napsal:
01Smajdalf napsal:
Turakam napsal:

Nitrix od NBS ?

Od BSN, ale actinox od extrifitu sa mi zložením javí ako trošku iná liga, skús oba:)

Co tam je tak úchvatného? :)
Agrezz ® | Extrifit
Maximálně napumpované svaly, dokonalá koncentrace na trénink, skutečná intenzita!
699 Kč
N1 Shot | Nutrend
Profesionální stimulant v pohotovostní tekuté formě k okamžitému použití.
48 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - OSTATNÍ (nitrix, tribulus, HMB...) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 72, 73, 74  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: