|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Darkkiller

|
Zaslal: út březen 11, 2014 11:51 pm Předmět: |
|
|
| Draper napsal: | | rikam ze vyreseno, takze na nic mrkat nebudu a ani ty na me prosim nemrkej dik :))) |
Drapere, všiml jsem si, že vždycky když dáváš před spaním tvaroh, tak jsi nervózní
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Draper

|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st březen 12, 2014 12:12 pm Předmět: FAMassCore |
|
|
FA MASS CORE 7kg Banán
1) Celkem zajímavé složení
2) Konzistenci má jako řidčí puding, což jsem ještě nikdy u gaineru neměl, což mě příjemně překvapilo, protože to chutná dobře
3) Příchut banán, vynikající, jak banánový pudink, zdarma jsem dostal ještě testry jahody, vanilky, musim říct, že jahoda, v celku dobrá, ale nijak mě neoslovila, vanilkové příchutě nesnáším, ale tak¨dy mě to překvapilo, že mi to připadlo jak takový ten klasický Dr.Etker puding, takže dobrota.
4) žádné zažívací potíže, žádná plynatost
5) Ani moc nepráší
6) Rozpustnost dobrá, tady doporučuju více vody, vzhledem k tomu, že je to jako pudink
7) Cena mě hodně potěšila a k tomu ještě zdarma FA Triko ve volitelné velikosti, proteinova FA tyčinka, 4x testry FA Mass Core, 1x tester nakopávač (ted si nevzpomenu značku výrobce..) (ten zkusim až dnes), 1x tester Gaspari Amino, FA černý shaker.
|
|
| nahoru |
|
 |
cohy
|
Zaslal: so březen 15, 2014 5:26 am Předmět: |
|
|
Zdravím, taktéž plánuji po delší době sacharidák ten GO PRO 30 vypadá dobře, ale co takový BeefMass jak je ten na tom v porovnání s Go Pro... ?
Vezmu-li v potaz vyšší účast sacharidů což je OK o to mi jde, proteinu mám dost. Tak by tento výrobek mohl plnit účel. Budu rád popř. za nějaký návrh.
Děkuji
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: ne březen 16, 2014 12:36 pm Předmět: |
|
|
Je vůbec nějaký gainer, který se dá pít často aniž by se zhnusil? Měl jsem beefmass, mass gain 14, compress big, palatinose gain 20 a všechno teda chutnalo dost hnusně i na první ochutnání, když to srovnám s proteiny tak třeba CFM 80 můžu pít pořád a chutná mi to.
Navíc v beefmasu i po protřepání v shakeru zůstává něco co je v puse jak jemnej písek mezi zuby.
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 1:15 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | Je vůbec nějaký gainer, který se dá pít často aniž by se zhnusil? Měl jsem beefmass, mass gain 14, compress big, palatinose gain 20 a všechno teda chutnalo dost hnusně i na první ochutnání, když to srovnám s proteiny tak třeba CFM 80 můžu pít pořád a chutná mi to.
Navíc v beefmasu i po protřepání v shakeru zůstává něco co je v puse jak jemnej písek mezi zuby. |
Mass gain 14 2,2 kila v cokolade a pohoda,'dycky sem se tesil. Zato protein od prom inu sem pil s dporem,..
Nejak te nechapu, dle me sacharidaky chutnaji obecne lepe
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: ne březen 16, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | Jo protein od prom-inu jsem taky měl kdysi protein a to bylo za trest to vypít
Mně to právě taky každej říká, že gainery jsou lepší než proteiny co se týče chuti, ale já ještě neměl gainer, kterej by mi chutnal. Je to všechno strašně sladký a umělý |
big coko-kakao si mel?'ten fakt miluju :D
|
|
| nahoru |
|
 |
Číča

|
Zaslal: ne březen 16, 2014 5:58 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | Jo protein od prom-inu jsem taky měl kdysi protein a to bylo za trest to vypít
Mně to právě taky každej říká, že gainery jsou lepší než proteiny co se týče chuti, ale já ještě neměl gainer, kterej by mi chutnal. Je to všechno strašně sladký a umělý |
Tak si kup protein a nařeď to maltou ;-)
|
|
| nahoru |
|
 |
Draper

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 6:28 pm Předmět: |
|
|
Jelikoz se posledni dny opravdu citim solidne vycucly a hrozne rychle pri treninku odchazi glykogen a vlastne jakoby se z treninku na trenink ani nestacil doplnit, coz se mi moc nelibi :) , a tak jsem se rozhodl zacit davat po trenininku pripadne i pred nebo behem treninku nejake sacharidy. Nechtel jsem primo samotnou glukozu nabo maltodextrin, jednak proto, ze si chci pochutnat a jadnak i proto, ze existuji i lepsi volby respektive kombinace sacharidu nez jen samotna glukoza a malta, jako byva zasoupena ve vetsine gaineru, ale spise jsem chtel nejaky sacharidoproteinovy pripravek a na doporuceni nekolika lidi jsme zvolil prave Go Pro 30 od Extrifitu https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html (muj historicky prvni vyrobek od teto slavne neslavne znacky :) ) Nebudu tu nejak sahodlouze rozepisovat sve gastronomicko - orgasmicke pocity a to, jak se na nej po treninku vzdy neskutecne tesim :) ale co bych zminil je to, ze me docela mile prekvapilo slozeni tohoto pripravku , 50 % kvalitnich sacharidu - vysoke zastoupeni palatinozy, takze uvolnovani cukru je pomalejsi a lze prijmat pred, behem i po treninku, coz mi maximalne vyhovuje, v krajnim pripade, i kdyz ani nemusi byt az tak krajni :) i mimo trenink jako nahradu jidla a to i diky zastoupeni skoro 30% bilkovin, dle etikety 6 ruznych zdroju proteinu. Co se tyka chuti, jak jsme naznacil vyse, k tomu nemam jedinou vytku, je to pro me takova odmena za trenink a to piju pouze ve vode, v mleku radeji ani nezkousim :) Vlastne jsem ani necekal, ze to nebude jine nez luxusni. Takze zjednodusene receno GO Pro 30 - chut , slozeni , cena, absolutni spokojenost _________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/
Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sajmon8
|
Zaslal: pá březen 21, 2014 6:44 pm Předmět: |
|
|
Musím souhlasit že GO PRO je zasloužená odměna po tréninku  . Jiný gainer už nechci vidět
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: pá březen 21, 2014 7:57 pm Předmět: |
|
|
nedavno jsem cetl zajimavy clanek o palatinose, ze clanku vyplynulo, ze je to vlastne pomaly repny cukr:-)
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
bazycek
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|