SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
Darkkiller

PříspěvekZaslal: út březen 11, 2014 11:51 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Draper napsal:
rikam ze vyreseno, takze na nic mrkat nebudu a ani ty na me prosim nemrkej dik :)))

Drapere, všiml jsem si, že vždycky když dáváš před spaním tvaroh, tak jsi nervózní
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Draper

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 10:37 am    Předmět: Odpovědět s citátem

finte napsal:
go pro 30

coko 10/10 sladky,chut super
vanilka 10/10 sladky, chut super (akorat trochu peni)

a dohromady coko+vanilka=bomba, sladkost se vytrati...

jj zkusim
CharlesWood

PříspěvekZaslal: st březen 12, 2014 12:12 pm    Předmět: FAMassCore Odpovědět s citátem

FA MASS CORE 7kg Banán

1) Celkem zajímavé složení
2) Konzistenci má jako řidčí puding, což jsem ještě nikdy u gaineru neměl, což mě příjemně překvapilo, protože to chutná dobře
3) Příchut banán, vynikající, jak banánový pudink, zdarma jsem dostal ještě testry jahody, vanilky, musim říct, že jahoda, v celku dobrá, ale nijak mě neoslovila, vanilkové příchutě nesnáším, ale tak¨dy mě to překvapilo, že mi to připadlo jak takový ten klasický Dr.Etker puding, takže dobrota.
4) žádné zažívací potíže, žádná plynatost
5) Ani moc nepráší
6) Rozpustnost dobrá, tady doporučuju více vody, vzhledem k tomu, že je to jako pudink
7) Cena mě hodně potěšila a k tomu ještě zdarma FA Triko ve volitelné velikosti, proteinova FA tyčinka, 4x testry FA Mass Core, 1x tester nakopávač (ted si nevzpomenu značku výrobce..) (ten zkusim až dnes), 1x tester Gaspari Amino, FA černý shaker.
cohy

PříspěvekZaslal: so březen 15, 2014 5:26 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Zdravím, taktéž plánuji po delší době sacharidák ten GO PRO 30 vypadá dobře, ale co takový BeefMass jak je ten na tom v porovnání s Go Pro... ?
Vezmu-li v potaz vyšší účast sacharidů což je OK o to mi jde, proteinu mám dost. Tak by tento výrobek mohl plnit účel. Budu rád popř. za nějaký návrh.
Děkuji
DEXCORE

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 12:36 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Je vůbec nějaký gainer, který se dá pít často aniž by se zhnusil? Měl jsem beefmass, mass gain 14, compress big, palatinose gain 20 a všechno teda chutnalo dost hnusně i na první ochutnání, když to srovnám s proteiny tak třeba CFM 80 můžu pít pořád a chutná mi to.

Navíc v beefmasu i po protřepání v shakeru zůstává něco co je v puse jak jemnej písek mezi zuby.
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 1:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:
Je vůbec nějaký gainer, který se dá pít často aniž by se zhnusil? Měl jsem beefmass, mass gain 14, compress big, palatinose gain 20 a všechno teda chutnalo dost hnusně i na první ochutnání, když to srovnám s proteiny tak třeba CFM 80 můžu pít pořád a chutná mi to.

Navíc v beefmasu i po protřepání v shakeru zůstává něco co je v puse jak jemnej písek mezi zuby.

Mass gain 14 2,2 kila v cokolade a pohoda,'dycky sem se tesil. Zato protein od prom inu sem pil s dporem,..

Nejak te nechapu, dle me sacharidaky chutnaji obecne lepe
DEXCORE

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 1:23 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo protein od prom-inu jsem taky měl kdysi protein a to bylo za trest to vypít

Mně to právě taky každej říká, že gainery jsou lepší než proteiny co se týče chuti, ale já ještě neměl gainer, kterej by mi chutnal. Je to všechno strašně sladký a umělý
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 1:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:

Mně to právě taky každej říká, že gainery jsou lepší než proteiny co se týče chuti, ale já ještě neměl gainer, kterej by mi chutnal. Je to všechno strašně sladký a umělý

big coko-kakao si mel?'ten fakt miluju :D
Číča

PříspěvekZaslal: ne březen 16, 2014 5:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

DEXCORE napsal:

Tak si kup protein a nařeď to maltou ;-)
http://forum.ronnie.cz/post1122639.html#1122639
Draper

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 6:28 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jelikoz se posledni dny opravdu citim solidne vycucly a hrozne rychle pri treninku odchazi glykogen a vlastne jakoby se z treninku na trenink ani nestacil doplnit, coz se mi moc nelibi :) , a tak jsem se rozhodl zacit davat po trenininku pripadne i pred nebo behem treninku nejake sacharidy. Nechtel jsem primo samotnou glukozu nabo maltodextrin, jednak proto, ze si chci pochutnat a jadnak i proto, ze existuji i lepsi volby respektive kombinace sacharidu nez jen samotna glukoza a malta, jako byva zasoupena ve vetsine gaineru, ale spise jsem chtel nejaky sacharidoproteinovy pripravek a na doporuceni nekolika lidi jsme zvolil prave Go Pro 30 od Extrifitu https://obchod.ronnie.cz/s-3954-go-pro-30.html (muj historicky prvni vyrobek od teto slavne neslavne znacky :) ) Nebudu tu nejak sahodlouze rozepisovat sve gastronomicko - orgasmicke pocity a to, jak se na nej po treninku vzdy neskutecne tesim :) ale co bych zminil je to, ze me docela mile prekvapilo slozeni tohoto pripravku , 50 % kvalitnich sacharidu - vysoke zastoupeni palatinozy, takze uvolnovani cukru je pomalejsi a lze prijmat pred, behem i po treninku, coz mi maximalne vyhovuje, v krajnim pripade, i kdyz ani nemusi byt az tak krajni :) i mimo trenink jako nahradu jidla a to i diky zastoupeni skoro 30% bilkovin, dle etikety 6 ruznych zdroju proteinu. Co se tyka chuti, jak jsme naznacil vyse, k tomu nemam jedinou vytku, je to pro me takova odmena za trenink a to piju pouze ve vode, v mleku radeji ani nezkousim :) Vlastne jsem ani necekal, ze to nebude jine nez luxusni. Takze zjednodusene receno GO Pro 30 - chut , slozeni , cena, absolutni spokojenost
Sajmon8

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 6:44 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Musím souhlasit že GO PRO je zasloužená odměna po tréninku . Jiný gainer už nechci vidět
vlkisekk

PříspěvekZaslal: pá březen 21, 2014 7:57 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

nedavno jsem cetl zajimavy clanek o palatinose, ze clanku vyplynulo, ze je to vlastne pomaly repny cukr:-)
DEXCORE

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 3:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jakou příchuť toho go pro 30 máte? Nevím co vybrat, ale čokoládu určitě ne. Asi risknu cookies
bazycek

PříspěvekZaslal: ne březen 23, 2014 4:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Me ze vse gsineru co sem mel a ze jich bylo nejvic chutnal novy big od nutrendu jejich nove coko kakao je to nejchutnejsi co snad existuje
DEXCORE

PříspěvekZaslal: po březen 24, 2014 11:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Borůvkový Hardcore Gain 21

konečně gainer, který mi chutná a těším se až si dám další dávku, dost závislost
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: