Frozzi ty jseš střelec
v sobotu máš soutěž a trapíš se tady v pondělí před soutěží s objemem u dřepů, kdyby jsi alespoň naplánoval toho Fomina tak, aby ti na pondělí vyšla intenzita a vyjel jsi alespoň do základu.
Jsem na tebe zvědavej, jestli dáš v sobotu zase osobák na dřep, tak jsi fakt úkaz.
Frozzi ty jseš střelec
v sobotu máš soutěž a trapíš se tady v pondělí před soutěží s objemem u dřepů, kdyby jsi alespoň naplánoval toho Fomina tak, aby ti na pondělí vyšla intenzita a vyjel jsi alespoň do základu.
Jsem na tebe zvědavej, jestli dáš v sobotu zase osobák na dřep, tak jsi fakt úkaz.
Souhlas... i ty pozvedy jsou hodně zbytečný... a hlavně... co sakra ten kotník?
_________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
Já jsem si nebyl jistý, zda právě pokračovat v plánu a nevyjíždět do základů. Proč? Protože Fomina jsem nezačal kvůli Mistrovství Čech, ale kvůli MČR a tam mi to vyjde přesně. Čechy jsem chtěl prostě jen přejet a pokračovat s přípravou na MČR.
Oddo - máš pravdu, na jednu stranu je to fajn, na druhou vlastně ne. Nejhorší je, že jsem dost tvrdohlavý, vím to o sobě a občas to je na škodu.
šmajdy napsal:
Kotník v gulách,fomin rozjetý s jídlem se taky pereš no jestli tam hodíš zase osobáky tak pak začnu zase chlastat
Kotník není v gulách, je jen....dočasně...neschopný využívat celý svůj potenciál flexibility . Teď nemůžu dát prostě pauzu, ta bude zřejmě až za 5 týdnů.
Jídlo už je daleko lepší, snažím se to hlídat i když to třeba 1x týdně nevyjde.
Na dřep osobák těžko bude......, jak jsem psal, osobáky budou na MČR.
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
Tak ať je kotník v pořádku. :) Koukám, že si taky rozjel FOMINA :D Já měla zas na Zlín zatejpovaný rameno, to už vypadá OK, ale bolí mě loket z práce, tak to ultrazvukuju a mažu. Tak hodně zdraví, předveď se v sobotu a pak pořádně natrénovat na tu raw republiku ;-)
Tak ať je kotník v pořádku. :) Koukám, že si taky rozjel FOMINA :D Já měla zas na Zlín zatejpovaný rameno, to už vypadá OK, ale bolí mě loket z práce, tak to ultrazvukuju a mažu. Tak hodně zdraví, předveď se v sobotu a pak pořádně natrénovat na tu raw republiku ;-)
Jojo taky taky, moje první silovka, tak zkouším :-). Též přeju úspěchy, určitě budou!
ÚTERÝ
Hammer strength fitness s kámošem
ZÁDA
Pullover horní kladka + přítahy horní kladky
Shyby kulturisticky
Přítahy VČ k pasu (t-styl)
Stroj hammer přítahy
Stroj hammer přítahy 2
Goodmorningy
dobré zpestření, viděl jsem i na živo Borise Oravu (fakt sympaťák, střídali jsme se na stroji) a P. Tatarku (ten je fakt velký ).
_________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Výskoky na bednu KB páka KB windmill Zkracovačky s kotoučem (10) Plank KB russian twist (20)
+ mobilita ramen
Dnes lehoučce běh, uvidím co na to kotník, pokud to bude špatné nechám toho.
Zítra jen veslo, zase na pohodu a pak relax a pořádně se nacpat, ať je síla .
Frozzi ty jseš střelec
To bude v pohode. Pri Fominovi se zavodi celkem slusne pri plnem treninku (tedy alepson u mne to tak byvalo). Pokud chce mit vrchol sezony republiku, byla by skoda, snazit se to ladit na Cechy. Po ladeni totiz vetsinou prijde pokles vykonnosti.
Tak 2:22 hod...teď jsem přijel na byt ze závodů, jdu si lehnout a zítra napíšu report.
šmajdy napsal:
Kotník v gulách,fomin rozjetý s jídlem se taky pereš no jestli tam hodíš zase osobáky tak pak začnu zase chlastat
..... tak hlavně neměj otravu alkoholem, když už teda budeš muset zase začít .
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru