|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Spam

|
Zaslal: so srpen 31, 2013 6:44 pm Předmět: |
|
|
Dej fotky, 4,8% - to by mělo vypadat dobře... _________________ „Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody“
„Nezáleží na tom čím jsi, ale kdo jsi"
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Davesix

|
Zaslal: st září 11, 2013 9:39 am Předmět: |
|
|
Tak tady je jedna kde jdou vidět jen ruky... Ty mám jako obyčejný cvičenec nejlepší partii ze všech (nečekaně že  ), ale pro mé cvičení mi to stačí. Ostatní partie moc nezaostávají, až na nohy, které opravdu cvičím stejně tvrdě a stejně často jako ruky, ale prostě nerostou a nerostou, buď geneticky nebo nevim kde dělám chybu, asi hodně aerobky.. Nyní mám zpět 78kg po dovolené, kde jsem žral jak prase celý týden a včera se konečně vrátil zpět do tréninkového režimu a nějaké té pořádné stravy. Začínám objem. Stěhuji se do Zlína kvůli škole, takže musím najít nové fitko :) Snad pak při škole opět začnu psát sem do logu, mám v plánu korte... Tady ta jedna fotka. Podotýkám, že do této 10 denní pauzy co jsem teď měl na dovolené, kde jsem jenom ležel u moře nebo u bazénu a žral, jsem žádnou pauzu asi cca rok neměl, žádný trénink jsem nevynechal, nebyl jsem ani 1x nemocný a vše bylo jak mělo. Makal jsem jak nikdy, strava výborná, takže myslím, že se něco málo podařilo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt září 12, 2013 5:19 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek 12. 9. 2013
Záda
Pullover
Stahování kladky na široko
Přítahy VČ podhmatem
Přitahování v sedě na stroji
Shyby na úzko
Stahování protisměrných kladek
Hyperextenze
Zadní delty
Delt-deck každá ruka zvlášť
Protisměrné kladky
Předloktí
Vytahování kladek každá ruka zvlášt
+
VČ
Břicho
Vytahování noh na bench. lavici
+
Zkracovačky s nohama nahoře
+
Dotýkání kotníků s podsazenou pánví (šikmé břišní)
+
Stahování lana ke kolenům
- 4 serie - odjete bez pauz
+ aerobka 20 min rychla chuze do kopce
Jídelníček
8:30 - 130g vloček, 75g borůvek, 1 banán, 1 odměrka Phase 8
10:30 - Palačinky (5 bílků, 30g vloček, 30g Essential pure CFM 80 vanilka, 20g burákové máslo)
13:30 - 200g kuřecího + 200g brambor
17:45 - 1 odměrka IsoGrow, 43g maltox, 1 banán
19:00 - 200g kuřecího + 120g basmati ryze
21:00 - 250g tvaroh + lžička burákového másla + 100ml almond milk + sladidlo
23:00 - 1 odměrka 100% Micellar Casein Optimum Nutrition
|
|
| nahoru |
|
 |
JrElda

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 8:45 pm Předmět: |
|
|
Kdy můžu čekat další logy?  Teď se půjde na objem?
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: so říjen 26, 2013 9:30 pm Předmět: |
|
|
Jasny, valím objem na 120%. V úterý začínám čtvrtý týden KORTEho  Bydlím teď ve Zlíně (kvůli škole), takže mám i nové fitko. Chodím do Vita Sany (chodil tam Milan Šádek) a je to tam super. Jinak není moc co psát. Stravu se snažím držet dobrou, ale trošku jsem to zprasil a nějakej ten tuk šel nahoru, ale neřeším to, chci si užít jídla, které jsem si celé léto zakazoval  Takže trénink 3x týdně.. Korte mám v plánu jet ještě tak měsíc a pak přejít na split. Jsem rád, že si napsal  Btw: pokud by to někoho zajímalo, ze suplementů teď beru: Reflex One Stop Xtreme (pecka), Phase 8 MuscleTech, Creatin, Micelar Casein od Optimum Nutrition a enzymy od Survivalu. Bílkoviny denně držím okolo 2,5g na 1kg bez problému, takže pohoda. Aktuální váha: 83kg
|
|
| nahoru |
|
 |
Filip Vaško

|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 11:42 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: po listopad 18, 2013 6:07 pm Předmět: |
|
|
Pondělí 18. 11. 2013
Prsa
Tlaky na sikme lavici hlavou nahoru
Vytahovani spodnich kladek kazda ruka zvlast (prociteni)
Peck-deck
Bench-press
Stahovani kladek
Kliky s vlastni vahou
Biceps
VČ delsi uchop+kratsi uchop (superserie)
Triceps
Vytahování kladky za hlavou (stroj)
Břicho
Hyperextenze na šikmé břišní
+
Zkracovačky
+ aerobka 30 min rychla chuze do kopce
Jídelníček
-125g vloček, 5 bilku, 3 zloutky, 2 lzicky jogurtu hollandia,skořice, holandske kakao
-200g kuřecího + 100g ryze + zelenina
-trenink
-reflex one stop xtreme 100g
-200g kureciho + kousek hoveziho + 110g celozrnnych testovin + enzym
Dnes sem se nemohl vykopat z postele.. na trenink jsem chtel jit dopoledne, no nakonec sem sel asi az ve 2... Ted trosku pridam na kardiu at shodím tu vanu co mi narostla v tom hnusném prasečím období
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=437166876383727&set=a.213294805437603.35442.211889295578154&type=1&theater dejte "lajk" prosím
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: čt březen 20, 2014 10:05 pm Předmět: |
|
|
Čtvrtek 20. 3. 2014
-------------------- ZAČÁTEK WARRIOR DIET --------------------
Ráno kardio nalačno 55min běh - 9,5km
Nohy
Předkopávání
1x12x30kg
1x10x40kg
1x8x50kg
2x20x20kg (každé páté opakování držení v kontrakci)
Leg-press
1x15x120kg
1x10x240kg
1x6x280kg
1x4x320kg
Výpady s JČ
1x10x11kg
1x8x15kg
1x6x20kg
Horizontální leg-press
1x6x120kg
1x6x140kg
1x6x160kg
Výpony ve stoje
1x12x60kg
1x10x72,5kg
1x8x90kg
1x6x105kg
1x6x135kg
Ramena
Upažování ve stoje
1x15x9kg
1x12x11kg
1x10x13kg
1x8x15kg
1x6x18kg
Upažování ve stoje se spodní kladkou za zády
1x10x9kg
1x8x12kg
1x6x15kg
Přítahy činky k bradě
1x12x25kg
1x10x35kg
1x10x45kg
1x8x75g
Upažování v předklonu s JČ
1x12x9kg
1x10x11kg
1x8x13kg
Jídelníček
10g BCAA (to vim, ze bylo asi spatne)
1h běh
-vitamin C, horcik, draslik, multivitamin, voda s citronem
-po 30 min asi 1 odměrka proteinu cellucor (25g bilkovin)
-po 2 hodinach malej banán + 5 cherry rajčat
-kafe
-později hrst mandlí
-kafe
-pre-workout C4
-během tréninku Amino 1
-po treninku 7,5g BCAA (BPI 8:1:1)
----florbal----
1 odměrka proteinu
---------------
-větší miska zeleniny bez oleje bez ničeho + pár jahod
-300g lososa, zelenina s olivovým olejem
-175g kuřecího, 300g bramborové kaše (?tu si nejsem jistej, jestli by neměla být spíše rýže, každopádně jsem měl chuť na brambory...) + zelenina s oliváčem
- mandle+kešu
- tvaroh, jahody, trochu mléka, holandské kakao, skořice, trochu stevie + trochu proteinu
( (všechno maso + losos děláno na kokosovém oleji - četl jsem že jídlo za studena s oliváčem a na smažení kokosovej))
No je za mnou první den, přes den byl velkej hlad, jsem prostě strašne dlouho zvyklej jíst co 2-3 hodiny. Ale i tak na tréninku byla síla, unavený jsem se rozhodně necítil (možná až u florbalu). Uvidím co zítra, zkusím to ještě vylepšit, hlavně během dne a večer dám rýží a tak 400g kuřecího. S tím ovocem nevím, budu ho tam dávat, ale ne moc. Budu rád za každé připomínky a rady. Zkusím to týden dodržovat, pak se rozhodnu jestli to jde nebo se vrátím zpět ke staré rutině. Každopádně když jsem to dnes řekl ve fitku, že to zkusím, tak každej kroutil hlavou. To je mi jedno, já to chci zkusit.
Naposledy upravil Davesix dne pá březen 21, 2014 8:56 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
dv9
|
Zaslal: pá březen 21, 2014 12:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Spashett

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 1:23 am Předmět: |
|
|
| dv9 napsal: | Jestli ze dne na den přejdeš z +/-6 jídel na WD tak to nemáš šanci vydržet, pro tělo, které je zvyklé na častý příjem živin by to byla příliš drastická změna.
|
tohle je nesmysl samozrejme. Nevidim duvod proc by se to nedalo vydrzet. ANO bude to mnohem tezsi, ANO bude to vetsi napor na telo, ANO asi to neni uplne spravna varianta. V tom naprosto souhlasim.
Kazdopadne se tu bavime o 'tezkych 2-4 dnech' .. po tom si telo zvykne a bude na tom stejne jako kdyby prechazel do podobneho rezimu tyden az dva. Ta adaptace je opravdu hodne rychla. Kazdy to bude mit samozrejme jinak, ja to udelal stejne jako Davesix. Jeden den jsem se rozhodl to zkusit a druhy rano uz jsem na tom byl. Prvni dva dny byl hlad (ale citil jsem se dobre) a potom uz mi to ani neprislo.
Muj poznatek a zkusenost s Warrior Diet:
High Intensity treninky uplne v pohode..
High Volume treninky totalni propadak..
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 5:43 am Předmět: |
|
|
Mám to jinak, ale v tomhle případě bych asi jen vyřadil ten banán, co tam máš a dal ho třeba až večer. Jen můj názor :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 11:32 am Předmět: |
|
|
| dv9 napsal: | | Jestli ze dne na den přejdeš z +/-6 jídel na WD tak to nemáš šanci vydržet, pro tělo, které je zvyklé na častý příjem živin by to byla příliš drastická změna. |
Všechno jsem si to přečetl dopředu, každopádně nechci 4-6 týdnů strávit nějakou "přípravou" když vím, že to jde i bez ni, akorát to chce pevnou vůli a prostě vydržet
| Spashett napsal: | tohle je nesmysl samozrejme. Nevidim duvod proc by se to nedalo vydrzet. ANO bude to mnohem tezsi, ANO bude to vetsi napor na telo, ANO asi to neni uplne spravna varianta. V tom naprosto souhlasim.
Kazdopadne se tu bavime o 'tezkych 2-4 dnech' .. po tom si telo zvykne a bude na tom stejne jako kdyby prechazel do podobneho rezimu tyden az dva. Ta adaptace je opravdu hodne rychla. Kazdy to bude mit samozrejme jinak, ja to udelal stejne jako Davesix. Jeden den jsem se rozhodl to zkusit a druhy rano uz jsem na tom byl. Prvni dva dny byl hlad (ale citil jsem se dobre) a potom uz mi to ani neprislo.
Muj poznatek a zkusenost s Warrior Diet:
High Intensity treninky uplne v pohode..
High Volume treninky totalni propadak.. |
Tak tak, vím o všem, že by to bylo lehčí a hlavně asi lepší pro tělo, přejít pomalu, ale já když do něčeho jdu, tak hned a naplno Každopádně jsem zvědavej. Trénink jsem kvůli WD neměnil a jedu pořád svoje 3+1, hodně cviků, hodně opakování, hodně supersetů
| Johny.Fox napsal: | | Mám to jinak, ale v tomhle případě bych asi jen vyřadil ten banán, co tam máš a dal ho třeba až večer. Jen můj názor :) |
Takže ostatní docela ušlo? Ok, dneska nedám přes den ovoce. Děkuji za názor a radu :) Teď jsem si dal menší dávku (půl odměrky) proteinu a jinak dám ještě možná do treninku nejakou zeleninu, jinak nic. Mimo jiné dnes pociťuji mnohem menší hlad než včera. Ráno naváženo nalačno 80kg .
|
|
| nahoru |
|
 |
Johny.Fox

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 12:17 pm Předmět: |
|
|
| Davesix napsal: |
Takže ostatní docela ušlo? Ok, dneska nedám přes den ovoce. Děkuji za názor a radu :) Teď jsem si dal menší dávku (půl odměrky) proteinu a jinak dám ještě možná do treninku nejakou zeleninu, jinak nic. Mimo jiné dnes pociťuji mnohem menší hlad než včera. Ráno naváženo nalačno 80kg . |
Zase mě musíš brát s rezervou, funguji na tom ani ne dva týdny a knížku teprve čtu. Jinak já ty vitamíny (multi, C, vápník horčík zinek) dávám až při večeři. U mě vypadá ten den většinou tak, že si ráno dám kafe nebo zelený čas s pár kapkami citronu a před den tak 2 kafe a zeleného čaje taky tak 2-3. Kolem poledne kousek zeleniny, předevčírem třeba kedlubnu, včera papriku a pak až večer. U dopoledních tréninků dávám akorát BCAA a v pohodě, zatím... _________________ Improvise...adapt...overcome...
|
|
| nahoru |
|
 |
Davesix

|
Zaslal: pá březen 21, 2014 3:49 pm Předmět: |
|
|
Já nevím, ale mám z toho zatím skvělej pocit  Kávu taky dávám, hned jak přijde hlad a zdá se mi, že ho přebije  Uvidím jak na tom budu za týden s váhou. Každopádně se přes den cítím skvěle, jsem plnej energie, která mi dřív přes den často chyběla a chtělo se mi spát, to teď vůbec. Dnes sem nakoupil GLUTAMIN, takže ho budu dávat asi 2x denně a to ráno hned nalačno tak 5-10g a před spaním druhou dávku. Jo a Johny , co říkáš na ten tvaroh jako poslední jídlo v té overeating fázi? Může být s medem a s ovocem?
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|