|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Frozz.

|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
Odpověďi nahoře :-) _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tsunami

|
Zaslal: út duben 01, 2014 9:22 pm Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: | | Tsunami napsal: | | jinak to centrum ORP - to je to v Dejvicích na Julisce? |
Ano, to je ono, jen já byl na Břevnově v Praze 6. Dík.
edit: teď večer mě ten kotník začal bolet ještě víc, než předtím, tak jsem zvědavý, jak se bude chovat zítra.
edit2: tak na to prosím reaguj. Ty svaly hl. na nohách mám fakt abnormálně tvrdé, tak musí být nějak stažené (či nějaký jiný problém) a to se protahuju pravidelně a myslím, že i důsledně. |
Já se přepsala, chtěla jsem reagovat a pak jsme to nechala být, nechtěla jsme vyvolávat nějaký flame. Na tý RAWce ve Flýdlantu můžem dát nějakou diskusi a můžu ti i nějaké věci poradit, pokud budeš chtít :)
|
|
| nahoru |
|
 |
daveM

|
Zaslal: út duben 01, 2014 10:21 pm Předmět: |
|
|
mel by ses zeptat andreje, esli neni lepsi cvicit bez bot a zasadne bez ponozek
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st duben 02, 2014 6:43 am Předmět: |
|
|
| Poman napsal: | | kulíšek napsal: | | Frozz. napsal: | Na to jsem se ho schválně ještě před vpichem zeptal, a on že není problém že můžu hned.
Narovinu řekl, že nechce utlumit bolest, ale vyléčit. |
Načti si něco o kortikoidech/mesocainu.... |
Jako fuj obtřik....a takovej.
Teď budeš mít ty vazy krásně rozvolěný enjoy do záteže.... |
Mne sportovni doktor rikal, ze po obstriku si mam dat 2-3 dny klid. Bezny ortoped tyden.
Docela Froze chapu, ze v tuhle chvili nechce dat pauzu, kdyz se chysta na MCR RAW. Na jeho miste bych se snazil lecbu taky odlozit a snazil se to doklepat do zavodu a pak se dat poradne do kupy. Ideani to vuci zdravi urcite neni, ale treba takovy T.Sarik dokazal odjet zavody s pretrhanymi vazy v kotniku. Pokud nebude nekde skakat, behat nebo delat podobny ptakoviny mohlo by to byt v pohode. Kazdopadne bych byl u odchazeni s cinkou opatrnej.
Naposledy upravil drlift_ dne st duben 02, 2014 6:58 am, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st duben 02, 2014 6:56 am Předmět: |
|
|
| Frozz. napsal: |
edit2: tak na to prosím reaguj. Ty svaly hl. na nohách mám fakt abnormálně tvrdé, tak musí být nějak stažené (či nějaký jiný problém) a to se protahuju pravidelně a myslím, že i důsledně. Asi to bude tím, že nechodím do bazenu, do sauny, na masáže....
|
Mas ty nohy lehce prejety. Neni se cemu divit ve Fominovi se drepuje kazdy trenink (normalnimu cloveku by uz jen tohle stacilo na zatuhnuti nohou). Ty si do toho vkladas jeste dalsi treninky, kde dostavaji nohy zabrat.
Mival jsem to taky, ale nikdy jsem to neresil. U noh mi to nevadilo. Bral jsem to proste jako fakt. Vic neprijemny jsou tyhle problemy u vzprimovacu.
|
|
| nahoru |
|
 |
kulíšek

|
Zaslal: st duben 02, 2014 6:57 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: | | Poman napsal: | | kulíšek napsal: | | Frozz. napsal: | Na to jsem se ho schválně ještě před vpichem zeptal, a on že není problém že můžu hned.
Narovinu řekl, že nechce utlumit bolest, ale vyléčit. |
Načti si něco o kortikoidech/mesocainu.... |
Jako fuj obtřik....a takovej.
Teď budeš mít ty vazy krásně rozvolěný enjoy do záteže.... |
Mne sportovni doktor rikal, ze po obstriku si mam dat 2-3 dny klid. Bezny ortoped tyden.
Docela Froze chapu, ze v tuhle chvili nechce dat pauzu, kdyz se chysta na MCR RAW. Na jeho miste bych se snazil lecbu taky odlozit a snazil se to doklepat do zavodu a pak se dat poradne do kupy. Ideani to vuci zdravi urcite neni, ale treba takovy T.Sarik dokazal odjet zavody s pretrhanymi vazy v kotniku. |
Záleží na tom, čím to obstřikovali... Hlavně jde o to, že tohle vůbec nic neřeší... je to lokální anestetikum...
A taky záleží na tom, jaký sport kdo dělá... Lukáš s tím nechodí jen dřepy, pozvedy a benče, ale i dynamické vzpírání a jiné nesmyly.... To zatížení u těch ne zrovna statických cviků je fakt velké...
Krom toho, on už nemá bolavý jen kotník... dle všeho loket, zatuhlé svaly na nohou a pod... nějak se to nastřádalo...
Bude bojovat o medaili na republice. Závodí první rok a ty závody jsou za tři týdny. Otázkou je o kolik se může ještě do té doby zvednout a co mu to dá za benefity... zamyslet se nad tím... Kdyby šlo o vrchol sportovní kariéry, neřeknu ani popel... nechci nikoho odrazovat od ničeho, ale taky už jsem si prošla několika přes několik zranění a ne vždy to za to stojí... Já bych nahodila nějaký udržovací režim a závody odjela s tím, co má natrénovano... ono by mu to vůbec neuškodilo, kdyby dal nějaký deload trochu... _________________ Nesnáším žádný sport, to jo... není to mé hobby radši půjdu do hospody!
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:01 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
Docela Froze chapu, ze v tuhle chvili nechce dat pauzu, kdyz se chysta na MCR RAW. Na jeho miste bych se snazil lecbu taky odlozit a snazil se to doklepat do zavodu a pak se dat poradne do kupy. Ideani to vuci zdravi urcite neni, ale treba takovy T.Sarik dokazal odjet zavody s pretrhanymi vazy v kotniku. Pokud nebude nekde skakat, behat nebo delat podobny ptakoviny mohlo by to byt v pohode. Kazdopadne bych byl u odchazeni s cinkou opatrnej. |
Děkuju, přesně tohle jsem potřeboval slyšet a taky mám to tak v plánu, doklepat to, užít si závody a doufám vzít placku, když se vše povede a pak dát volno/deload/něco lehkého - stejně pak půjdu na operaci toho lipomu za krkem a na laser kvůli krvácení z nosu, takže se to volno bude akorát hodit. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:03 am Předmět: |
|
|
| kulíšek napsal: |
Záleží na tom, čím to obstřikovali... Hlavně jde o to, že tohle vůbec nic neřeší... je to lokální anestetikum...
A taky záleží na tom, jaký sport kdo dělá... Lukáš s tím nechodí jen dřepy, pozvedy a benče, ale i dynamické vzpírání a jiné nesmyly.... To zatížení u těch ne zrovna statických cviků je fakt velké... |
Tak je jasny, ze dynamicky veci by mel ted vypustit, aby to nezhorsoval. Navic si myslim, ze mu to pomuze i lip vyladit formu na zavody v liftu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Balista

|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:41 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 02, 2014 12:35 pm Předmět: |
|
|
STŘEDA
1. fáze
Veslo 1km
Ring dips (+15kg zátěž):
70 = 7-7-7-7-7-7-7-7-7-7
WOD: "CURTIS":
30x Curtis 50kg Rx+
Curtis = přemístění do dřepu + výpad L noha + výpad P noha + výrazový tlak
....  spodní záda a nohy.
Thruster (40):
100 = 10-10-10-10-10-10-10-10-10-10
Rehab ramen 20min - gumičky, bandy, JČ
- dnes mě to opravdu bavilo
- teď jdu na plazmu a večer Fomin - těžké benche
- kotník nebolel při cvičení, thurstery krásně rychlé a na techniku
EDIT: vím, že mi píšete, abych se vykašlal na doplňky, CF atd. jenže já si to nemohl odpustit, kdybych jel jen Fomina, stloustnul bych a nevešel bych se určitě do kategorie 93kg , protože jsem se teď slušně rozežral. Vzpírání tam musím 2x týdně nechat, protože mám brzo závody, pak si s tím dám pauzu. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
Tsunami

|
Zaslal: st duben 02, 2014 6:52 pm Předmět: |
|
|
Jak to s tím Fominem všechno zvládáš, nechápu :D já občas v netréninkový dny kardio a stejně jsem celkem hotová (nohy mám zničený pořád :D)
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:34 pm Předmět: |
|
|
Tsunami: nevím, prostě jsem tak zvyklý a nějak to nevnímám :-)
2. fáze
Tlak za hlavou silou trhový:
5/30-30-35-35-40-40-45-45
3/50-50-55-55
Bench (těžké - objem):
40-60-80
6/100-100-100-100-100
Dřep (lehké):
40-60-80-100
6/112,5-112,5-112,5-112,5
Pozved (střední):
60-100-120-140
3/162,5-162,5-162,5-162,5
- bench jsem šel jako poslední, protože byl zabraný, jinak trochu jsem se těch 6op bál, ale nakonec jsem to zvládnul
- dřep pohoda, pozved taky OK (bez pásku)
- zítra vzpírání, ale nic těžkého, ať zvládnu Fomina v pátek, to bude masakr ... _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:44 pm Předmět: |
|
|
V kolik hodin v patek pujdes do areny?
Ze bych si sel s tebou zatahat, abych te trochu namotivoval, nebo naopak ty me.
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:49 pm Předmět: |
|
|
| spekounP napsal: | V kolik hodin v patek pujdes do areny?
Ze bych si sel s tebou zatahat, abych te trochu namotivoval, nebo naopak ty me. |
Souhlas, bude to potřeba! Dnes jsme hecli jednoho kluka, co dělá PWL a zatáhl z beden 300kg . Napiš mi spíš ty, kdy by si mohl dorazit, já mám PÁ volný, ale když tak ne brzy ráno nebo dopo. _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: st duben 02, 2014 7:53 pm Předmět: |
|
|
Ok, napisu ti zitra pm
ja to vidim nejdriv tak okolo ctvrte odpoledne, podle toho jak vypadnu z prace
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|