SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
yura

PříspěvekZaslal: so duben 12, 2014 5:13 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

cored napsal:
Chtěl bych si koupit gainer a uvažuju nad Beefmase,G15, HC21 nebo Mutantem
Přijde mi, že na mě líp sedí rychlejší cukry než pomalé, do tuku mi to taky moc neleze
a ta palatinoza taky není nějaký zázrak. Upřímě u toho mutantu mě zaujala i ta cena. Je to opravdu taková sračka jak se říká nebo by to mohlo učel po tréningu splnit?

On si ještě někdo kupuje gainer? Je uplne jedno jestli si das glukozu v gaineru a nebo barevne burizony a nebo něco jiného sladkého co mas rad. Radsi si kup protein kvalitni. Predrazene sacharidy v peknem obalu, na to se vyprdni...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Woko_O

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 10:48 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Doporučíte mi Gainer od Survivalu ten Gain Power, jako potreninkovy napoj? Mam z toho hlavu uz jak meloun..kazdej rika neco jinyho..to abych se z toho posral nez neco vyberu.. (myslim v cenovy kategorii do 1000,-) nebo na 4fitness nabizi pouze CFM gainer + příchut za hezkých 200,-..
sk

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 12:10 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
Doporučíte mi Gainer od Survivalu ten Gain Power, jako potreninkovy napoj? Mam z toho hlavu uz jak meloun..kazdej rika neco jinyho..to abych se z toho posral nez neco vyberu.. (myslim v cenovy kategorii do 1000,-) nebo na 4fitness nabizi pouze CFM gainer + příchut za hezkých 200,-..

po treningu ? odmerka proteinu + odmerka treba glukopuru (hroznovy cukr ... 1000g 100kc)...voda, nemichat, protrepat...vypit
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 12:38 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:

Pro spoustu lidí je gainer trochu nadbytečnost, resp. je mnohdy lépe sáhnout po proteinovém suplementy a sacharidy dohánět normálně z jídla. Pokud gainer i tak chceš, tak ať už ten Palatinose Gain, Go Pro nebo BIG jsou dobrou volbou. Ten poslední zmíněný CFM gainer bude asi určitě levnější, ale základem tam bude jen maltodextrin nebo něco podobného, tzn. pokud ta cena není jediné, podle čeho se rozhoduješ, zvolil bych jeden z těch tří, co píšu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Woko_O

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 3:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Ronnie napsal:
Woko_O napsal:

Pro spoustu lidí je gainer trochu nadbytečnost, resp. je mnohdy lépe sáhnout po proteinovém suplementy a sacharidy dohánět normálně z jídla. Pokud gainer i tak chceš, tak ať už ten Palatinose Gain, Go Pro nebo BIG jsou dobrou volbou. Ten poslední zmíněný CFM gainer bude asi určitě levnější, ale základem tam bude jen maltodextrin nebo něco podobného, tzn. pokud ta cena není jediné, podle čeho se rozhoduješ, zvolil bych jeden z těch tří, co píšu.
ja bych klidně i sáhnul po proteinu a k tomu si dával třeba maltodextrin. Jenže co mám vybrat z těch strašně moc výrobků? Vím jen že by to měl bejt nějaký hydroizolát ( Hydro tomu nadávate), jenže to je cenově trochu jinde.. Chybně sem takhle užíval Combat Powder s glukopurem, hned po treninku..což prý nebylo to pravý ořechový.. Nicméně chutově pro mě výborný. Pokud bych našel něco chutově podobnýho se vhodným složením pro potréninkový nápoj, tak bych byl rád..Mužeš něco doporučit?
Chadzi

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 6:39 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
...

Hydro 1kg +- za 500,-...
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá duben 25, 2014 7:20 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Woko_O napsal:
ja bych klidně i sáhnul po proteinu a k tomu si dával třeba maltodextrin. Jenže co mám vybrat z těch strašně moc výrobků? Vím jen že by to měl bejt nějaký hydroizolát ( Hydro tomu nadávate), jenže to je cenově trochu jinde.. Chybně sem takhle užíval Combat Powder s glukopurem, hned po treninku..což prý nebylo to pravý ořechový.. Nicméně chutově pro mě výborný. Pokud bych našel něco chutově podobnýho se vhodným složením pro potréninkový nápoj, tak bych byl rád..Mužeš něco doporučit?

Jenže takhle obecně Ti nikdo moc neporadí, resp. nikdo tak, aby to sedlo právě Tobě. Pošli mi PMkem, jak vypadá Tvůj jídelníček a zda-li máš (a jaké) jiné suplementy, plus ideálně jednu nějakou fotku, plus třeba i styl tréninku (ale prosím, ne nijak rozevlátě, stručně:). Třeba z toho něco vymyslíme.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Woko_O

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 12:28 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Děkuju, máš to tam.. :)
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 8:09 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Chtěl sem se zeptat. G15 od extrifitu neni v novych obalech? Ja ho nikde nevidim. Jen v krabici .... + .... je sacharidová složka tvořena třemi sacharidy ve vyváženém, rovnoměrném poměru: palatinóza + maltodextrin + dextróza ....tedy 1:1:1?
Torry

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 4:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

micus6 napsal:
Chtěl sem se zeptat. G15 od extrifitu neni v novych obalech? Ja ho nikde nevidim. Jen v krabici .... + .... je sacharidová složka tvořena třemi sacharidy ve vyváženém, rovnoměrném poměru: palatinóza + maltodextrin + dextróza ....tedy 1:1:1?

V obalech už možná mají ještě někde v jiných e-shopech, Extrifit už vyrábí jen v dózách ...
A ty složky by měly být 3:2:1

Naposledy upravil Torry dne so duben 26, 2014 6:40 pm, celkově upraveno 1 krát
karlwanhov

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 5:34 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

rovnomerne je proste rovnomerne
g30 ma 2:1:1
micus6
Poník

PříspěvekZaslal: so duben 26, 2014 7:46 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
rovnomerne je proste rovnomerne
g30 ma 2:1:1

...a taktez vime, ze neni rovina jako rovina...proto se ptam..
Woko_O

PříspěvekZaslal: ne duben 27, 2014 11:16 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Chadzi napsal:
Woko_O napsal:
...

Hydro 1kg +- za 500,-...
omlouvám se, ale nevím co je myšleno pojmem Hydro..

Viděl jsem jen nějaký přípravky od extrifit se slovem Hydro, jakožto hydrolyzovaný protein ale to stojí kolem 1500,- .. 1kg za 500,- nemůžu najít..

Pokud se teda nedá použít toto: *** plus k tomu teda maltodextrin a nějakou příchut...jenže jak to bude chutnat?

--
edit, viz pravidla fóra
MAST3R

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 11:16 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Mám doma glukopur, už nevím jak dlouho tu je, chci ho dávat po cvičení, až dojde vezmu třeba maltu.

Ochutnal jsem ho, zezačátku je sladky a ke konci nahořklý, je to v pohodě?
Peter Ustinov

PříspěvekZaslal: ne květen 04, 2014 12:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

MAST3R napsal:
Mám doma glukopur, už nevím jak dlouho tu je, chci ho dávat po cvičení, až dojde vezmu třeba maltu.

Ochutnal jsem ho, zezačátku je sladky a ke konci nahořklý, je to v pohodě?

nerekl bych, ale kazdy ma jine chutove bunky
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 126, 127, 128 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: