|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: čt duben 24, 2014 8:04 pm Předmět: |
|
|
... dík :)
| Blackoff napsal: | | Ist es möglich? |
Ja. Natürlich. :D
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 2:45 pm Předmět: |
|
|
27.4.2014
dřep
2x 10x35
6x50
2x70
1x90
půldres
1x120
dres
1x130
1x140
0x135 do předklonu
2x130
benč
10x20
6x35
4x40
2x45
1x55
1x60 na 4cm
fury
1x70 na 8cm
vše stopky
2x 1x70
0x75
1x70
katana
stopky
2x1x77,5 ... zadek
tlaky j.č. šikmé
2x8x17
+
rozpažky
2x10x9kg
triceps kladka
2x12 4c
+
biceps
2x12x9kg
… nicmoc
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne duben 27, 2014 5:26 pm Předmět: |
|
|
Ahoj
moc sem nepíšu, protože obdivovatelů tu máš až nad hlavu, ale tentokrát po shlédnutí videa z těch mrtvol musím něco poznamenat.
Dřív jsem tenhle log ani moc nesledoval, ale poslední dobou si sem chodím pro motivaci do tréninků, protože to nasazení a to jak makáš je opravdu příkladné.
držím palce a těším se na další video
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 7:42 pm Předmět: |
|
|
… díky, to mě opravdu hodně těší, že to někdo bere z takového úhlu :)
osobně se mi pořád nezdá, že bych nějak extra makala … tak buď umím udělat ze špatných záběrů dobré video, nebo to prostě jen nevnímám, páč mě to baví
… ať je to jak chce, jsem si jistá, že se mi díky tomu v práci lépe daří neposílat své zákazníky … někam do přírody :D
a z dneška video nebude, zkazilo by vám přístup
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne duben 27, 2014 8:00 pm Předmět: |
|
|
... jo, ještě malá prosba - dnes ráno jsem navážila jen 52,5 kg a byla by asi škoda nevyužít takové šituace za týden k ataku nižší závodní kategorie ... což ? nějaká moudra, typy a zkušenosti vítány
(čekám, že doktor výtah patrně poradí jíst olovo a zapíjet to betonem, nebo aspoň těžkou vodou)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po duben 28, 2014 6:17 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... jo, ještě malá prosba - dnes ráno jsem navážila jen 52,5 kg a byla by asi škoda nevyužít takové šituace za týden k ataku nižší závodní kategorie ... což ? nějaká moudra, typy a zkušenosti vítány
(čekám, že doktor výtah patrně poradí jíst olovo a zapíjet to betonem, nebo aspoň těžkou vodou) |
Jestli vazis takhle malo neni co resit. Pul kila sundas absolutne bez nasledku.
Prepisovat ty rekordy bude, ale peknej vopruz
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po duben 28, 2014 7:48 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... zbytečně se nestresuj, jediné, co mi včera celkem šlo, byla rozvička
|
Nekoukala jsi na vysledky sobotni MCR RAW? Asi bys to vyhrala vid?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po duben 28, 2014 8:06 am Předmět: |
|
|
... do takových spekulací se zásadně odmítám pouštět
jinak bych si musela myslet, že ses zbláznil :D
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: po duben 28, 2014 10:07 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... jo, ještě malá prosba - dnes ráno jsem navážila jen 52,5 kg a byla by asi škoda nevyužít takové šituace za týden k ataku nižší závodní kategorie ... což ? nějaká moudra, typy a zkušenosti vítány
(čekám, že doktor výtah patrně poradí jíst olovo a zapíjet to betonem, nebo aspoň těžkou vodou) |
záleží docela na tom,v jaké váhovce chceš bojovat letos na Evropě v červenci a pak na podzim
na mistrovství světa masters,teď v sobotu se nominuješ a určitě se zúčastníš,
oba závody jsou u nás,škoda nevyužít takovou příležitost _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po duben 28, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po duben 28, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
: )) ... jeden trochu pohubne, a starší větší spratci si hned začnou dovolovat :D
víc mě teď trápí, že 52 prý už není připouštěcí váha
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po duben 28, 2014 3:31 pm Předmět: |
|
|
Ta videa jsou úžasné retro
Myšlena samozřejmě kvalita obrazu a zvukový doprovod, jinak účinkující je samozřejmě velmi současná a aktuální a v nejlepších letech! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po duben 28, 2014 6:24 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po duben 28, 2014 7:14 pm Předmět: |
|
|
Tos měla nastavené na nějaký zombie-mód, ne:-))).
Víc psát nebudu, moc chvály ženské kazí _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|