|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: út duben 29, 2014 1:12 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Tos měla nastavené na nějaký zombie-mód, ne:-))).
Víc psát nebudu, moc chvály ženské kazí |
ne, to já jsem v zombie módu :)
... dresy schnou na šňůře, skočím na masáž, zašiju díru na teplákách a mám hotovo ...
vlastně pak teda ještě zkusit v sobotu něco zvednout
každopádně se těším ... na další, nové tréninky :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 11:17 am Předmět: |
|
|
| drlift_ napsal: |
Jestli vazis takhle malo neni co resit. Pul kila sundas absolutne bez nasledku.
|
jj … škoda jen, že mě to málem zabilo !!
takže si za trest přepíšeš 8 rekordů
... a já už nikdy, NIKDY, nebudu nic sundávat, byť by to bylo čtvrt kila, u mě prostě už není z čeho brát
122,5 – 70 – 142,5 – 417 w.b. se mi ani moc komentovat nechce, síla šla úplně do WC
pozitivní je, že hlavní úkol - MVT - je tam
pozitivní je, že mám z celé přípravy i z jejího konce velkou osobní zkušenost
pozitivní je, že jsem se ke konci zvládla trochu probrat z dopolední agonie a užít si uvolněnou atmosféru
pozitivní je, že jsem měla ty úplně nejlepší chůvy ze všech, které mě dokázaly skvěle podržet (... mě, ne „mně“ :D )
Naposledy upravil e-witch dne ne květen 04, 2014 3:27 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: ne květen 04, 2014 6:08 pm Předmět: |
|
|
 ještě jednou ti gratuluju,evi,trochu mě mrzí,že nebyl čas víc pokecat,já tam měla šílenej šrumec a spoustu úkolů okolo a vlastní sestru svý mámy,atd...snad příště
jinak mě tam napadlo,jak bych asi tak vypadala,kdybych šla do padesátdvojky...
 už teď mi všichni vyčítají,že jsem prý "hubená" _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne květen 04, 2014 8:14 pm Předmět: |
|
|
... já ti rovněž gratuluji k pěknému výkonu a úspěšné koordinaci těch tvých nezbedných emtrojek :D
doufám, ještě někde kvalitně poklábosíme
jsi kost, tak nechtěj být kost a kůže :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po květen 05, 2014 8:43 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | drlift_ napsal: |
Jestli vazis takhle malo neni co resit. Pul kila sundas absolutne bez nasledku.
|
jj … škoda jen, že mě to málem zabilo !!
takže si za trest přepíšeš 8 rekordů
... a já už nikdy, NIKDY, nebudu nic sundávat, byť by to bylo čtvrt kila, u mě prostě už není z čeho brát
122,5 – 70 – 142,5 – 417 w.b. se mi ani moc komentovat nechce, síla šla úplně do WC
pozitivní je, že jsem se ke konci zvládla trochu probrat z dopolední agonie a užít si uvolněnou atmosféru
pozitivní je, že jsem měla ty úplně nejlepší chůvy ze všech, které mě dokázaly skvěle podržet (... mě, ne „mně“ :D )
|
Gratuluju k MVT!
To je sila ten Zak je snad uplne vsude. On je na RAWce, na veteranech.
No a ted se muzes konecne poradne oprit do pripravy na ME Masters. Tak nashle v Plzni
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po květen 05, 2014 9:21 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... a já už nikdy, NIKDY, nebudu nic sundávat, byť by to bylo čtvrt kila, u mě prostě už není z čeho brát
pozitivní je, že jsem se ke konci zvládla trochu probrat z dopolední agonie a užít si uvolněnou atmosféru |
moc pěkný výkon a samá pozitiva, jak tak koukám... gratulace, mistrová
|
|
| nahoru |
|
 |
RaptorMira

|
Zaslal: po květen 05, 2014 9:24 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
MOOG

|
Zaslal: po květen 05, 2014 10:00 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 05, 2014 10:23 am Předmět: |
|
|
děkuji vám, milí gentlemani :) … i já tobě MOOGu !
No a ted se muzes konecne poradne oprit do pripravy na ME Masters. Tak nashle v Plzni |
… ano,... na Plzeň, Vávro, na Plzeň … ale až na podzim, nejsem teď ve stavu, kdy bych měla sílu a chuť se do něčeho opírat … budu se snažit trochu pořešit své problémy a resty, pak by mohla v klidu přijít i nějaká ta kila a mým novým úkolem bude si je ve finální přípravě udržet , i kdybych se v krajním případě musela s tužkou v ruce zamyslet, co a kolik toho jím (makání příjde samo)
To je sila ten Zak je snad uplne vsude. On je na RAWce, na veteranech. |
… naštěstí, jinak tam jedu vlakem
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: po květen 05, 2014 12:29 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
… ano,... na Plzeň, Vávro, na Plzeň … ale až na podzim, nejsem teď ve stavu, kdy bych měla sílu a chuť se do něčeho opírat … budu se snažit trochu pořešit své problémy a resty, pak by mohla v klidu přijít i nějaká ta kila a mým novým úkolem bude si je ve finální přípravě udržet , i kdybych se v krajním případě musela s tužkou v ruce zamyslet, co a kolik toho jím (makání příjde samo)
|
Podzim je spatnej, to si uz nebudes moct uzit hotelovy bazen
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 07, 2014 2:30 pm Předmět: |
|
|
Naposledy upravil e-witch dne st květen 07, 2014 5:43 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st květen 07, 2014 2:47 pm Předmět: |
|
|
sakra, mela jsi zkusit bikini nebo figure _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st květen 07, 2014 3:05 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|