|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Pozemštajn
|
Zaslal: po květen 19, 2014 7:03 am Předmět: |
|
|
e-witch, chcel by som cítiť ako voniaš po tréningu :-)..... Ňuch-ňuch.....a všade..... :P....
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
decarabas

|
Zaslal: po květen 19, 2014 7:25 am Předmět: |
|
|
Holy shit!
A taky pekny a inspirujuci log to bol.
Teda, inspirujuci je stale, len nie k treningu.
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: po květen 19, 2014 7:46 am Předmět: |
|
|
Decarabas : Dôležité je, že jej vyhovuje cvičiť tak, ako (teraz) cvičí.... Aj to môže byť inšpirujúce... Nie je totiž všetko stále o rekordoch....  ...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 19, 2014 7:53 am Předmět: |
|
|
... no, decarabas si patrně nepříliš inspirativně vyložil, jak sis vyložil můj jemný humor ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: po květen 19, 2014 8:10 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... no, decarabas si patrně nepříliš inspirativně vyložil, jak sis vyložil můj jemný humor ... |
Tejto správe vôbec nerozumiem, lebo ja som nereagoval na žiadne Tvoje príspevky, len som napísal, že musíš krásne "samičkovsky" voňať po tréningoch, a že len gurmáni to vedia oceniť (tí, ktorí majú nos aj na niečo iné, ako len na voňanie jedla, voňaviek, lesa, a nasávanie vzduchu k prežitiu). Vy ženy nádherne voniate, a vaša vôňa má väčšiu hodnotu než všetky paláce a autá sveta.......
Netreba reagovať, ja sa porúčam....
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po květen 19, 2014 8:12 am Předmět: |
|
|
ah, jasne, zabudol som, ze Pozemstajn = RANDO
Narazal som na to, ze mna bavi sledovat ako e-witch maka, ze je kocka citat nemusim, to vidim na fotkach _________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 19, 2014 8:16 am Předmět: |
|
|
| Pozemštajn napsal: |
Netreba reagovať, ja sa porúčam.... |
... to je dobrý RANDO, nic k tomu nemám
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: po květen 19, 2014 3:32 pm Předmět: |
|
|
RANDO - ty by ses měl léčit, nebo se naučit ovládat to svoje chování. Jednou by se Ti to nemuselo vyplatit.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po květen 19, 2014 5:47 pm Předmět: |
|
|
dnes poctivě celý Suzuki - opalovací lekce pro sousedy (na zahrádce předvádějí furt jen 5ku, maximálně 4ku)
s Tabata časovačem to celkem šlapalo, takže vše 3 x á20s + něco navíc na hrudník do 90min … potěšilo mě, že jsem po celkem krátké době s ohebností zase zhruba zpět (fáze napařené prkno)
chápu, že to cvičení má jakousi logickou posloupnost, ale abych to nějak zvládla časově přetrpět, pojedu vždy hlavně partie odpovídající zaměření předešlého tréninku
… se mi tu ti Japonci nějak množí :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 20, 2014 1:04 pm Předmět: |
|
|
20.5.2014
dřep
2x8x30kg
11x45kg 10s
11x45 10s
10x45 10s
8x45 10s
7x45 10s
5x45 10s
6x45 10s
5x45 … celk.63
3min
zakopávání
10x20kg 10s
9x20 10s
8x20 10s
8x20 10s
8x20 10s
6x20 10s
5x20 10s
4x20 … celk.58
3min
předkopávání
12x30kg 10s
9x30 10s
8x30 10s
6x30 10s
5x30 10s
5x30 10s
zde odpadl válec
12x úzký dřep
4min
mrtvý rumun
4x15x45
AB kolco
4x20
… za necelou hodinu odchod stylem naprcaná bělice
|
|
| nahoru |
|
 |
Pozemštajn
|
Zaslal: út květen 20, 2014 1:39 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | RANDO - ty by ses měl léčit, nebo se naučit ovládat to svoje chování. Jednou by se Ti to nemuselo vyplatit. |
Myslíš že mám malú inteligenciu na to, aby som vedel kedy si to môžem dovoliť napísať (bez toho, aby som tým niekomu ublížil, a bez toho, aby mi niekto za to nejak ublížil či uškodil - možné zablokovanie nicku sa neráta) a kedy si to nemôžem dovoliť (nie podľa napr. teba, ale podľa seba) napísať ? Mám svoju hlavu, ty sa neboj ;-)...... To že si iný než ja (a že je väčšina ľudí iných než som ja) vo mne nespôsobuje nutkanie sa pretvárať na váš (skutočný či vami prezentovaný) obraz. A keď sa mi má niečo vypomstiť, nech sa páči, ak to má byť daň za moju úprimnosť od niekoho, kto moju úprimnosť nechce, či proti nej bojuje. To ale nebude vypomstenie v pravom slovazmysle, ale bude to obyčajný následok niečoho v tejto hre zvanej ŽIVOT. Ja sa rád hrám takto - rád sa otváram a som rád úprimný, hlavne, keď tou úprimnosťou nikoho neurážam.
Neurazilo Ťa, e-witch, že by som rád cítil Tvoju vôňu po tréningu, je tak ? (v prípade, že odpoveď je "áno, neurazil si ma tým", môžeš sa zdžať komentáru, aby Ťa tu náhodou nepomenoval niekto úchylnou... Lebo ten Boh je potom asi fakt úchyl na n-tú, keď dovolil človeku aby sa potil, a aby nevoňal po kvetoch, ale po pote... to je ale zvrhlík nechutný, že ? ... (irónia)...).
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: út květen 20, 2014 1:46 pm Předmět: |
|
|
Rando, ty si pleteš pojmy. To co předvádíš není upřímnost, ale neomalenost a nedostatek vkusu a slušného chování. Tobě by nejvíc prospělo, kdybys nějaký podobný komentář utrousil někde naživo a dostal za to zaslouženou facku, po které bys udělal salto nazad :) Ale to ti bohužel nehrozí, protože mimo bezpečí internetové diskuse asi takový suverén nebudeš. _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út květen 20, 2014 1:53 pm Předmět: |
|
|
moje babička říkávala, „čím víc do hovna kopeš, tím víc jsi od hovna“ (vládla také jemným humorem ) ... takže ne, komentovat to nebudu
… souhlas v tom nehledej :)
Naposledy upravil e-witch dne út květen 20, 2014 1:54 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|