| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po květen 26, 2014 11:11 am Předmět: |
|
|
BIG bych nikdy nevzal už jen z toho důvodu, že stojí jako 80kovej protein.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: po červen 02, 2014 6:58 am Předmět: |
|
|
Můžu vás poprosit o radu či názor? Přemýšlím co by bylo lepší dávat po tréninku.. rozmýšlím nad go pro 30 nebo nějakém podobném gaineru vs. Např. Cfm 80 + ovesné vločky /rozemleté na prach/ co myslíte že by bylo lepší? Předem se omlouvám za blbý přispěvěk ale zajmá mě Váš názor
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: po červen 02, 2014 11:16 am Předmět: |
|
|
vhodnejsi bude gainer, ovesne vlocky obsahujou kotel vlakniny
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: po červen 02, 2014 3:58 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | vhodnejsi bude gainer, ovesne vlocky obsahujou kotel vlakniny |
Díky za názor
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
Zaslal: po červen 02, 2014 4:12 pm Předmět: |
|
|
| Arnoldisnumerouno napsal: | Můžu vás poprosit o radu či názor? Přemýšlím co by bylo lepší dávat po tréninku.. rozmýšlím nad go pro 30 nebo nějakém podobném gaineru vs. Např. Cfm 80 + ovesné vločky /rozemleté na prach/ co myslíte že by bylo lepší? Předem se omlouvám za blbý přispěvěk ale zajmá mě Váš názor |
Já myslím, že by šlo oboje... já budu teď kupovat Go Pro
|
|
| nahoru |
|
 |
Arnoldisnumerouno
|
Zaslal: po červen 02, 2014 4:18 pm Předmět: |
|
|
| člověk napsal: | | Arnoldisnumerouno napsal: | Můžu vás poprosit o radu či názor? Přemýšlím co by bylo lepší dávat po tréninku.. rozmýšlím nad go pro 30 nebo nějakém podobném gaineru vs. Např. Cfm 80 + ovesné vločky /rozemleté na prach/ co myslíte že by bylo lepší? Předem se omlouvám za blbý přispěvěk ale zajmá mě Váš názor |
Já myslím, že by šlo oboje... já budu teď kupovat Go Pro |
Já právě taky rozmýšlím nad Go Pro nebo mě lákal zkusit Beefmass ale u toho nevím jak s tou rozpusností a pěnou no..
|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
|
| nahoru |
|
 |
člověk

|
|
| nahoru |
|
 |
DEXCORE
|
Zaslal: po červen 02, 2014 8:28 pm Předmět: |
|
|
V Beefmassu mi akorát zůstávalo nerozpuštěné cosi bílé, bylo to pak jak písek mezi zuby. To samé jsem měl ale u Palatinose Gain 20 Fair Power od survivalu. Jinak se rozpouštěl dobře :)
|
|
| nahoru |
|
 |
Jamberry
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: po červen 02, 2014 8:35 pm Předmět: |
|
|
| DEXCORE napsal: | | V Beefmassu mi akorát zůstávalo nerozpuštěné cosi bílé, bylo to pak jak písek mezi zuby. To samé jsem měl ale u Palatinose Gain 20 Fair Power od survivalu. Jinak se rozpouštěl dobře :) |
To je leucin.
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 1:00 pm Předmět: Mass Gain |
|
|
Zdravím vespolek,
Tak se mi do rukou dostaly vzorky tohoto suplementu a při pročtení mne hned zarazilo složení sacharidové části, 90% cukr.
Děkuji za vzorky, ale přiznám se, že toto by mne od koupě produktu odradilo... _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá červen 13, 2014 4:03 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
TheCory
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 6:42 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | o kterym vzorku mluvis? |
Je to v předmětu té mé zprávy, jedná se o Mass Gain od Nutrendu. _________________ Každý nějak začínal.
|
|
| nahoru |
|
 |
Pr!nc
|
Zaslal: pá červen 13, 2014 7:01 pm Předmět: |
|
|
Děkuji Ronniemu za vzorky suplementů od Nutrendu.
Velmi dobrá příchuť pistácie jak u proteinu, tak gaineru, na té jsem si opravdu pochutnal.
Pihou na kráse pro někoho může být velmi vysoký obsah cukru v gaineru.
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |