|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
Torry
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 8:51 pm Předmět: |
|
|
| blikk napsal: | Ahoj,
rád bych zkusil do jídelníčku zařadit nějaký gainer. Momentálně beru ze suplementů jen 1x denně dávku proteinu. Většinou je to klasicky 30g nějakého 80% whey.
Pomocí gaineru bych chtěl zvýšit příjem sacharidů, zbytek mi tak nějak vyhovuje a chtěl bych nechat. Teď jsem nad tím ale uvažoval, tak v 1 dávce toho proteinu mám vlastně cca 25g bílkovin. Z těch gainerů co jsem se tak díval se mi líbil např. Go Pro 30 nebo podobné, víceméně vždycky s cca 30% podílem proteinu. Jenže dávka gaineru je běžně mnohem vyšší a měl jsem představu dávat pro začátek třeba 1x100g. Tím pádem ale vlastně těch 25g bílkovin přijmu už v tom gaineru. Myslíte, že je tím pádem v pohodě přestat pít ten protein a dávat jen ten gainer? Jak říkám, víc bílkovin momentálně ani nechci, spíš mi jde o to, jestli je nějaký rozdíl v tom dávat třeba velmi nízkoprocentní gainer a protein nebo nějaký takovýto mix, kde je to víceméně v jednom. |
Gainer je dle mého zbytečný, sacharidy lze navýšit lehce i bez suplementů, jen se musí chtít :) raději investuj do proteinu
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Riku
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 9:56 pm Předmět: |
|
|
| Torry napsal: | | blikk napsal: | Ahoj,
rád bych zkusil do jídelníčku zařadit nějaký gainer. Momentálně beru ze suplementů jen 1x denně dávku proteinu. Většinou je to klasicky 30g nějakého 80% whey.
Pomocí gaineru bych chtěl zvýšit příjem sacharidů, zbytek mi tak nějak vyhovuje a chtěl bych nechat. Teď jsem nad tím ale uvažoval, tak v 1 dávce toho proteinu mám vlastně cca 25g bílkovin. Z těch gainerů co jsem se tak díval se mi líbil např. Go Pro 30 nebo podobné, víceméně vždycky s cca 30% podílem proteinu. Jenže dávka gaineru je běžně mnohem vyšší a měl jsem představu dávat pro začátek třeba 1x100g. Tím pádem ale vlastně těch 25g bílkovin přijmu už v tom gaineru. Myslíte, že je tím pádem v pohodě přestat pít ten protein a dávat jen ten gainer? Jak říkám, víc bílkovin momentálně ani nechci, spíš mi jde o to, jestli je nějaký rozdíl v tom dávat třeba velmi nízkoprocentní gainer a protein nebo nějaký takovýto mix, kde je to víceméně v jednom. |
Gainer je dle mého zbytečný, sacharidy lze navýšit lehce i bez suplementů, jen se musí chtít :) raději investuj do proteinu |
No nevím, pro mě je teda těžší dostat do sebe hodně sacharidů, naopak bílkovin mám až moc i bez suplementů..
|
|
| nahoru |
|
 |
Torry
|
Zaslal: pá červenec 04, 2014 10:28 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Torry napsal: | | blikk napsal: | Ahoj,
Gainer je dle mého zbytečný, sacharidy lze navýšit lehce i bez suplementů, jen se musí chtít :) raději investuj do proteinu |
No nevím, pro mě je teda těžší dostat do sebe hodně sacharidů, naopak bílkovin mám až moc i bez suplementů.. |
Taky mi to dělá problém, ale finančně jsou bílkoviny o dost jinde než sacharidy :D proto už gainer nevedu a kupuji pouze protein a kreatin
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so červenec 05, 2014 1:19 pm Předmět: |
|
|
- pokud nahrada jidla, tak nejaky MRP
- gainer ti samozrejme muze pokryt bilkoviny a pit ciste protak je pak zbytecne, vse se odviji od celkoveho deniho prijmu
|
|
| nahoru |
|
 |
Frozz.

|
Zaslal: so červenec 05, 2014 3:54 pm Předmět: |
|
|
Podívej na tohle
https://obchod.ronnie.cz/s-5279-all-in-one-synchronize.html _________________ "For me life is continuously being hungry. The meaning of life is not simply to exist, to survive, but to move ahead, to go up, to achieve, to conquer."
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: so červenec 05, 2014 4:35 pm Předmět: |
|
|
no tohle mi zrovna prijde mimo - malta, nastepenej repnej cukr a jako bonus skvela cena :)
z MRP na trhu se mi libi treba optigerm - sacharidy slozene na kombinaci klicku, smes bilkovin doplnena volnymi aminokyselinami pro vysokou vyuzitelnost + lecithin a velky obsah prirodnich mineralu
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: so červenec 05, 2014 4:59 pm Předmět: |
|
|
Pokud zůstanu u podstaty věci, na kterou se ptáš (plus to "víc bílkovin dávat nechci"), tak třeba to Go Pro klidně dobrou volbou může být. Pak samozřejmě zvaž, zda-li ty sacharidy jako takové navíc potřebuješ a není-li rozumné spíš hledět na bílkoviny (jak píšou tady ostatní), ale to jsi už asi udělal před položením otázky. A ano, pokud z toho gaineru dodáš tělu 30 g bílkovin, tak si je tělo (s jinou dobou vstřebání) vezme jako z toho původně používaného proteinu. Btw. ten Frozzem doporučovaný All in One je z mého pohledu složením hodně dobrý, ale asi odbočuje od toho, co jsi v původní otázce chtěl (byť zase opakuju, snad to máš promyšlené, protože běžně je nějaký podobný all-in-one suplement nebo obecně větší důraz na bílkoviny než sacharidy z doplňků stravy vhodnější).
|
|
| nahoru |
|
 |
vlkisekk
|
Zaslal: so červenec 05, 2014 5:46 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | no tohle mi zrovna prijde mimo - malta, nastepenej repnej cukr a jako bonus skvela cena :)
z MRP na trhu se mi libi treba optigerm - sacharidy slozene na kombinaci klicku, smes bilkovin doplnena volnymi aminokyselinami pro vysokou vyuzitelnost + lecithin a velky obsah prirodnich mineralu |
uz jsi ho mel? jak to chutna a co traveni?
|
|
| nahoru |
|
 |
Ander
|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 10:01 pm Předmět: |
|
|
Zdravím,
potřeboval bych trochu pomoct s výběrem gaineru. Cvičím +/- 3/4 roku (posilka (3x týdně full-body), od prázdnin kvůli časovým důvodům bodyweight + nějaké HIIT), mimo to take aktivně Taekwon-do (zpravidla 2x týdně v "neliftovací" dny  a sem tam fotbal. Vysoký jsem 178 cm, současně vážím asi 73,5 kg (BF kolem 10%, předtím jsem vážil 69, ale to přibrání bylo spíše zapříčiněno tím, že jsem celkem vyrostl), nejblíže mám k ektomorfovi. Rád bych se dostal na 80kg slušné hmoty, žádný tuk . Jídelníček mám, co se živin týče, v "pořádku", jen není příliš pestrý.
Mám "vyhlídnuté" 4 kandidáty, ale neumím si mezi nimi vybrat. Jsou to Go Pro 30, Palatinose Gain 20 Fair Power, Actions Whey Gainer a SynPro Pure Mass. Gainer bych používal hlavně po tréninku, během norm. dne ne. Je mi jedno jaká bude chuť, rozpustnost, prašivost..., jediné co mě zajímá je efekt (a trochu cena (resp. poměr cena/množství), přece jenom jsem chudý student).
|
|
| nahoru |
|
 |
DiamonD123
(ban)

|
Zaslal: pá červenec 25, 2014 10:06 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: po srpen 11, 2014 3:03 pm Předmět: |
|
|
Měl bych raději sáhnout po Mutantovi nebo FA mass core?
A nedoporučujte mi Go pro 30 nebo survival, obojí mám vyzkoušené ale teď chci zkusit něco z týhle nižší kategorie
|
|
| nahoru |
|
 |
micus6
Poník

|
Zaslal: po srpen 11, 2014 4:22 pm Předmět: |
|
|
SynTech SynPro Pure Mass
-jahoda
Tak, uz nejakou chvilku uzivam tento gainer a podelim se se svojima pocitma.
: trošku sem se bál té jahody, ale teď sem rád že sem to prubnul. 125g prášku se dává do 300ml vody, což sem myslel že bude málo. Ale nestalo se mi že by se mi k víčku přilepil prášek. Vždy se dá prášek rozmíchat, ikdyž docela to trvá. Divím se že nijak extrémně nepění. Max sem mel kolem 80ml pěny. Konzistence mi vyhovuje, krémová chuť, výrazná tak akorát a není přeslazená. Stravitelnost u mě je neobjektivní, nemívám s tím problémy, ale muzu rict ze nemel sem problem s plnym zaludkem nebo nechutí po koktejlu .... složení není špatné, ikdyž za 1330kč/5kg by trocha palatinozy nevadila...
Můžu jedině doporučit, kdyby byla znovu akce 5kg/990kč tak bych vzal znova......
Naposledy upravil micus6 dne pá srpen 22, 2014 1:59 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: pá srpen 22, 2014 12:43 pm Předmět: |
|
|
Zkoušel tady někdo Instant Oats od Myprotein?
|
|
| nahoru |
|
 |
CharlesWood
|
Zaslal: st září 17, 2014 5:49 pm Předmět: dsvdvdsvsd |
|
|
| Riku napsal: | | Zkoušel tady někdo Instant Oats od Myprotein? |
nene, ale zkoušel jsem instantní ovesnou extrudovanou mouku, skvela rozpustnost nechutna to jako hnusny vlocky asi protoze extrudace odstrani vlakninu nebo nevim a k svacine s proteinem ideal...
|
|
| nahoru |
|
 |
Rybicka
|
Zaslal: po září 29, 2014 11:06 pm Předmět: |
|
|
Chlapi, chci se zeptat, zda je výhodnější koupit si nějaký levný protein a právě ty už rozdrcené vločky, jak tu někdo posílal a udělat si pomocí toho vždy svůj mrp sám a nebo koupit už předem hotový? Třeba ten od smartlabsu. A případně na to míchání, jaký protein konkrétně myslíte že bude nejlepší a nejlevnější? Díky
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|