|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Zajímavé články a odkazy k tématu: | |  |
karlwanhov

|
Zaslal: út září 30, 2014 10:11 am Předmět: |
|
|
| Rybicka napsal: | | Chlapi, chci se zeptat, zda je výhodnější koupit si nějaký levný protein a právě ty už rozdrcené vločky, jak tu někdo posílal a udělat si pomocí toho vždy svůj mrp sám a nebo koupit už předem hotový? Třeba ten od smartlabsu. A případně na to míchání, jaký protein konkrétně myslíte že bude nejlepší a nejlevnější? Díky |
https://forum.ronnie.cz/post1127651.html#1127651 _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
janca.bor
|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 5:21 pm Předmět: |
|
|
Měla bych takový dotaz, jsem dost začátečník, takže se v tomto příliš neorientuju. Jsem ve fázi, kdy se snažím nabírat a koukala jsem po gainerech, ale není mi tak úplně jasné, o co vlastně jde obecně. Konkrétně bych chtěla vědět, jaký je třeba (kromě ceny) rozdíl mezi: gainerem, maltodextrinem/palatinozou a třeba mletýma vločkama. Jinak neberme v potaz to, že v gaineru jsou i bílkoviny, já bych brala ten s nejnižším obsahem, protože bílkovin mám dost a nebo to řeším přímo proteinem.
|
|
| nahoru |
|
 |
U.B0B

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 12:14 pm Předmět: |
|
|
mam dotaz jestli cokolada Extrifit BeefMass ® ma podobnou chut jako mel cokolada Extrifit G 15 Anabolic Gainer nebo WPC 80. mam to na ochuceni vlocek a jak koukam, tak G 15 Anabolic Gainer se uz neprodava : (
dik
|
|
| nahoru |
|
 |
Naber Svaly
|
Zaslal: po březen 02, 2015 7:18 pm Předmět: |
|
|
| U.B0B napsal: | mam dotaz jestli cokolada Extrifit BeefMass ® ma podobnou chut jako mel cokolada Extrifit G 15 Anabolic Gainer nebo WPC 80. mam to na ochuceni vlocek a jak koukam, tak G 15 Anabolic Gainer se uz neprodava : (
dik |
Má,ale je o něco málo sladší a strašně pění,do vloček bych ji radši nedával
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: po březen 02, 2015 7:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: pá březen 06, 2015 12:24 am Předmět: |
|
|
ahoj,
nejsem moc velký zastánce gainerů, před týdnem jsem si však všimnul tohoto gaineru a dost se mi to líbí - REFLEX INSTANT MASS HEAVY WEIGHT. co na to řikáte? myslíte, že stojí za to? na nejmenovaných e-shopech k tomu přídavají i creapure což je paráda a myslím, že se to za tu cenu vyplatí
|
|
| nahoru |
|
 |
Ronnie
Administrátor

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 11:23 am Předmět: |
|
|
Základ sacharidové složky tam je maltodextrin (a pak bez uvedení míry zastoupení ovesná mouka a trehalóza). Za stejné peníze (píšeš-li "za tu cenu se vyplatí") dle mého koupíš větší balení gaineru i s palatinózou a na kreatin Ti ještě zbydou peníze také. Spíš napiš, jaký gainer vyhledáváš (zda právě nějaký rychlejšího charakteru s maltodextrinem a glukózou, nebo nějaký pomalejší s převahou palatinózy) - což můžeš odvodit od toho, jak snadno/těžko se Ti nabírá hmota (včetně tukové) a obecně kdy chceš gainer zařazovat. Také můžeš připsat, jaké suplementy další máš a náznak jídelníčku, třeba se ukáže, že gainer není první, po čem by bylo třeba sáhnout.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: pá březen 06, 2015 1:32 pm Předmět: |
|
|
No já se snažím jednoznačně nabrat. od malička jsem byl hubený, nikdy jsem neměl problém, že bych nabíral tuk, ale ted mám problém nabrat i třeba jedno kilo. poslední 2-3 měsíce jsem držel sacharidy kolem 300-350g a bylo to nedostačující. jídelníček jsem tedy upravil, aby se v něm objevilo více sachrů a tuků, nakonec to vypadá nějak takto:
(k obrázku): nedívejte se na čas, který je napsaný k jídlům, nikdy to nemůžu dodržet tak, jak bych si to napsal. tohle prostě sním za 1 den.
Jaký gainer vyhledávám? jak už jsem psal, nejsem moc velký zastánce gainerů, nevidím ale zase na druhou stranu důvod, proč je nebrat (pokud se jedná o typ jako jsem já). myslím, že tuk jen tak lehce nenaberu a mým hlavním úkolem je přijmout dostatek kalorií, což je poměrně náročné pro studenta, který vstává v 5-6 ráno a ze školy vrací nejdříve ve 3 odpoledne. Gainer mám v plánu užívat asi jenom po ránu, protože se občas nestíhám nasnídat, nebo nemám dostatek času ve škole abych se najedl o přestávky a mívám hlad. Takže hledám tedy spíš gainer s pomalejším charakterem. jako potrénikový nápoj mám zatim kombinaci hydra 77 (extrifit) s maltodextrinem,který beru 3-4x v týdnu (pouze po tréninku,v jidelníčku jsem je ale nezapisoval) žadné jiné suplementy neberu.
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 5:24 pm Předmět: |
|
|
pokud nahrada jidla, tak nejaky MRP. taky tak resim snidani, laduju se optigermem. pak jeste treba smartlabs dela nejake namlete vlocky s protakem _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: pá březen 06, 2015 6:22 pm Předmět: |
|
|
já jsem o náhradě jídla nemluvil. hledám gainer, kterým bych zvednul ještě o fous ten denní přijem sachrů a taky kalorií, těch výpadků, kdy nestíhám snídani zas až tolik neni.
|
|
| nahoru |
|
 |
Big Muscle

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
I když je to mimo rozsah tohoto topicu, tak ti poradím nehledat gainer, ale přidat na tucích. Nevím, kolik vážíš, ale i tak těch 80 g bude málo (pokud neláduješ nesmyslně vysoký dávky sacharidů). A na snídani mi přijde, že nemáš skoro žádný pořádný bílkoviny.
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
|
| nahoru |
|
 |
karlwanhov

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 7:50 pm Předmět: |
|
|
| Miro96 napsal: | | já jsem o náhradě jídla nemluvil. hledám gainer, kterým bych zvednul ještě o fous ten denní přijem sachrů a taky kalorií, těch výpadků, kdy nestíhám snídani zas až tolik neni. |
ty produkty co sem napsal jsou vpodstate gainery, ale s komplexnimi sacharidy. pokud dohanis denni prijem sachacu, je stupid se ladovat maltou _________________ There is no reason to be alive if you can't do deadlift
|
|
| nahoru |
|
 |
Miro96
|
Zaslal: pá březen 06, 2015 10:55 pm Předmět: |
|
|
to MRP je až moc drahé na mě, to si dovolit nemůžu bohužel.
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: pá březen 06, 2015 11:00 pm Předmět: |
|
|
| karlwanhov napsal: | | pokud nahrada jidla, tak nejaky MRP. taky tak resim snidani, laduju se optigermem. pak jeste treba smartlabs dela nejake namlete vlocky s protakem |
hehe taky jsem nakonec u optigermu skoncil, minimalne na nejakej ten patek, v praci se to tlaci suprove :) _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Mass Gain | NutrendOblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů. 440 Kč Go Pro 30 | ExtrifitTop sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů. 1299 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|