SACHARIDY (gainery)

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 136, 137, 138  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery)  Úvodní stránka -> Výživa a suplementace -> SACHARIDY (gainery)
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
Zajímavé
články
a odkazy
k tématu:
karlwanhov

PříspěvekZaslal: út září 30, 2014 10:11 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Rybicka napsal:
Chlapi, chci se zeptat, zda je výhodnější koupit si nějaký levný protein a právě ty už rozdrcené vločky, jak tu někdo posílal a udělat si pomocí toho vždy svůj mrp sám a nebo koupit už předem hotový? Třeba ten od smartlabsu. A případně na to míchání, jaký protein konkrétně myslíte že bude nejlepší a nejlevnější? Díky

https://forum.ronnie.cz/post1127651.html#1127651
janca.bor

PříspěvekZaslal: po prosinec 08, 2014 5:21 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Měla bych takový dotaz, jsem dost začátečník, takže se v tomto příliš neorientuju. Jsem ve fázi, kdy se snažím nabírat a koukala jsem po gainerech, ale není mi tak úplně jasné, o co vlastně jde obecně. Konkrétně bych chtěla vědět, jaký je třeba (kromě ceny) rozdíl mezi: gainerem, maltodextrinem/palatinozou a třeba mletýma vločkama. Jinak neberme v potaz to, že v gaineru jsou i bílkoviny, já bych brala ten s nejnižším obsahem, protože bílkovin mám dost a nebo to řeším přímo proteinem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
U.B0B

PříspěvekZaslal: pá leden 09, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

mam dotaz jestli cokolada Extrifit BeefMass ® ma podobnou chut jako mel cokolada Extrifit G 15 Anabolic Gainer nebo WPC 80. mam to na ochuceni vlocek a jak koukam, tak G 15 Anabolic Gainer se uz neprodava : (
dik
Naber Svaly

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 7:18 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

U.B0B napsal:
mam dotaz jestli cokolada Extrifit BeefMass ® ma podobnou chut jako mel cokolada Extrifit G 15 Anabolic Gainer nebo WPC 80. mam to na ochuceni vlocek a jak koukam, tak G 15 Anabolic Gainer se uz neprodava : (
dik

Má,ale je o něco málo sladší a strašně pění,do vloček bych ji radši nedával

Sledujte pro motivaci! :)
http://nabersvaly.cz/
https://www.facebook.com/NaberSvaly?fref=ts
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: po březen 02, 2015 7:26 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Zkus do těch vloček dát toto, mně to chutná fakt hodně:
https://obchod.ronnie.cz/s-5758-muscle-gain-15-fair-power.html

(Btw. budou vzorky, ale prý tak za 3-4 týdny.)
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Miro96

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 12:24 am    Předmět: Odpovědět s citátem

ahoj,
nejsem moc velký zastánce gainerů, před týdnem jsem si však všimnul tohoto gaineru a dost se mi to líbí - REFLEX INSTANT MASS HEAVY WEIGHT. co na to řikáte? myslíte, že stojí za to? na nejmenovaných e-shopech k tomu přídavají i creapure což je paráda a myslím, že se to za tu cenu vyplatí
Ronnie
Administrátor

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 11:23 am    Předmět: Odpovědět s citátem

Základ sacharidové složky tam je maltodextrin (a pak bez uvedení míry zastoupení ovesná mouka a trehalóza). Za stejné peníze (píšeš-li "za tu cenu se vyplatí") dle mého koupíš větší balení gaineru i s palatinózou a na kreatin Ti ještě zbydou peníze také. Spíš napiš, jaký gainer vyhledáváš (zda právě nějaký rychlejšího charakteru s maltodextrinem a glukózou, nebo nějaký pomalejší s převahou palatinózy) - což můžeš odvodit od toho, jak snadno/těžko se Ti nabírá hmota (včetně tukové) a obecně kdy chceš gainer zařazovat. Také můžeš připsat, jaké suplementy další máš a náznak jídelníčku, třeba se ukáže, že gainer není první, po čem by bylo třeba sáhnout.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit WWW stránky autora
Miro96

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 1:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

No já se snažím jednoznačně nabrat. od malička jsem byl hubený, nikdy jsem neměl problém, že bych nabíral tuk, ale ted mám problém nabrat i třeba jedno kilo. poslední 2-3 měsíce jsem držel sacharidy kolem 300-350g a bylo to nedostačující. jídelníček jsem tedy upravil, aby se v něm objevilo více sachrů a tuků, nakonec to vypadá nějak takto:
(k obrázku): nedívejte se na čas, který je napsaný k jídlům, nikdy to nemůžu dodržet tak, jak bych si to napsal. tohle prostě sním za 1 den.
Jaký gainer vyhledávám? jak už jsem psal, nejsem moc velký zastánce gainerů, nevidím ale zase na druhou stranu důvod, proč je nebrat (pokud se jedná o typ jako jsem já). myslím, že tuk jen tak lehce nenaberu a mým hlavním úkolem je přijmout dostatek kalorií, což je poměrně náročné pro studenta, který vstává v 5-6 ráno a ze školy vrací nejdříve ve 3 odpoledne. Gainer mám v plánu užívat asi jenom po ránu, protože se občas nestíhám nasnídat, nebo nemám dostatek času ve škole abych se najedl o přestávky a mívám hlad. Takže hledám tedy spíš gainer s pomalejším charakterem. jako potrénikový nápoj mám zatim kombinaci hydra 77 (extrifit) s maltodextrinem,který beru 3-4x v týdnu (pouze po tréninku,v jidelníčku jsem je ale nezapisoval) žadné jiné suplementy neberu.
karlwanhov

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 5:24 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

pokud nahrada jidla, tak nejaky MRP. taky tak resim snidani, laduju se optigermem. pak jeste treba smartlabs dela nejake namlete vlocky s protakem
Miro96

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 6:22 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

já jsem o náhradě jídla nemluvil. hledám gainer, kterým bych zvednul ještě o fous ten denní přijem sachrů a taky kalorií, těch výpadků, kdy nestíhám snídani zas až tolik neni.
Big Muscle

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 6:53 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

I když je to mimo rozsah tohoto topicu, tak ti poradím nehledat gainer, ale přidat na tucích. Nevím, kolik vážíš, ale i tak těch 80 g bude málo (pokud neláduješ nesmyslně vysoký dávky sacharidů). A na snídani mi přijde, že nemáš skoro žádný pořádný bílkoviny.
Miro96

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 7:32 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tech tuku mam něco okolo 90-100. Zapomnel jsem tam jednu lzici oleje do druhyho hl. Jidla. Dřív jsem daval po ranu vajicka, ted uz to ale nedelam, ten kdo semnou sedel ve skole zazival peklo
karlwanhov

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 7:50 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Miro96 napsal:
já jsem o náhradě jídla nemluvil. hledám gainer, kterým bych zvednul ještě o fous ten denní přijem sachrů a taky kalorií, těch výpadků, kdy nestíhám snídani zas až tolik neni.

ty produkty co sem napsal jsou vpodstate gainery
, ale s komplexnimi sacharidy. pokud dohanis denni prijem sachacu, je stupid se ladovat maltou
Miro96

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 10:55 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

to MRP je až moc drahé na mě, to si dovolit nemůžu bohužel.
Tom3

PříspěvekZaslal: pá březen 06, 2015 11:00 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

karlwanhov napsal:
pokud nahrada jidla, tak nejaky MRP. taky tak resim snidani, laduju se optigermem. pak jeste treba smartlabs dela nejake namlete vlocky s protakem

hehe taky jsem nakonec u optigermu skoncil, minimalne na nejakej ten patek, v praci se to tlaci suprove :)
Mass Gain | Nutrend
Oblíbený gainer pro lepší regeneraci a pro podporu nárůstu svalů.
440 Kč
Go Pro 30 | Extrifit
Top sportovní nápoj určený pro budování svalové hmoty a síly, 8 proteinových zdrojů.
1299 Kč

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - SACHARIDY (gainery) Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 131, 132, 133 ... 136, 137, 138  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: