Mas dobry hudobny vkus, paradicka. Za muziku velke plus. Za mrtvoly uzas. S tvojou hmotnostou tahat taketo vahy, sakra...
díky carabas :) ... tipovala jsem, že zrovna tobě se bude Cash zamlouvat ... mně se líbí v podstatě každá hudba, co má trochu koule :)
... a moje váha ... 2 kilča navrch a šlo by to líp
a zítra bude masáž ... už se těším - záda za 104 kačky 1/2 hoďky, umějí sáhnout na ´sportovce´a čepují pivo :D
musím se trochu připravit na nový školní rok
sumo je lepší a pokud někam zraje, tak ještě nedozrálo ... do závodů už vypouštím, pak zas zařadím :)
řekla bych, že lehčí váhy, cca tak do 105-110, jsem s ním teď schopná dávat možná i líp a dynamičtěji než klasikou, pak už se projevují slabá místa, při dotahu nemám jakoby tu schopnost se zapřít, jak u klasiky ... ale doplněk je to gut :)
Magumi napsal:
Ty do toho jdeš s tak úžasným odhodláním! Je hrozně motivující tě sledovat.
... zrovna včera jsem si stěžovala, že jsem nějak moc v klidu a mám dojem, že mi chybí takový ten správný stres, co mě nutí bojovat, když jdu do vah ... bylo mi řečeno, ať se taky někdy mrknu na svoje videa :D ...
tak jo, no, děkuju, jestli to tam vidíte a je to k něčemu dobré :)
taky jsem se dozvěděla, že mám jít 2 dny po závodech zalepit díru na ligu ...
při mé představě optimální 1/2 roční pauzy mezi soutěžemi trochu prekérní :D
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru