|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 21, 2014 5:48 am Předmět: |
|
|
| Peter Ustinov napsal: | a to jsi mela slyset ty, co te videli zezadu a rikali ...... |
... no ... před časem jsem dostala rozkaz z nejvyšších míst, že si mám koupit větší trenky, bo si cvičenci stěžují, že nemohou v klidu zvedat ... tak doufám, že již mohou
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
drlift_
|
Zaslal: út říjen 21, 2014 5:54 am Předmět: |
|
|
Pekny kliky na bradlech. S timhle cvikem spousta zenskejch dost bojuje a ty je jedes na pohodu....
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út říjen 21, 2014 6:26 am Předmět: |
|
|
... dík, to asi, že teď benčuju trochu víc tricepsově
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út říjen 21, 2014 6:51 am Předmět: |
|
|
...dyť jsi taky váha muší, to se pak klikuje
A pěkný přemístění, takhle do dřepu, hotová vzpěračka _________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 5:43 am Předmět: |
|
|
| Conan napsal: | ...dyť jsi taky váha muší, to se pak klikuje
|
... neboj, přihodíme závaží :)
večer Suzuki, jsem zas fest prknoidní
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 1:23 pm Předmět: |
|
|
22.10.2014
I/5.
dřep
10x30
5x50
2x15x60
přední:
15x50
mrtvý rumun
2x15x57,5
přítahy v předklonu
2x15x31
15x32,5 podhmat
bench
10x25,30
2x15x36
stopky
úzký bench
2x15x31
stopky
tlak za hlavou
2x15x17
biceps j.č.
2x15x8,5
francouzák
2x15x18,5
lýtkovač
3x20x60
boční extenze
+4
2x 2x15
AB roller
2x30
… při čelním dřepu lehčí kyslíkový deficit, jinak celkem nuda
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: st říjen 22, 2014 5:16 pm Předmět: |
|
|
holka ty jsi blazen
15x 60 na celni drep...me by odvezli! _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 5:55 am Předmět: |
|
|
... 60 byl zadní, čelní byl s 50ti ... ale to přijde :)
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 8:50 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... 60 byl zadní, čelní byl s 50ti ... ale to přijde :)
|
Ty zadni drepy vypadaj moc pekne.
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 9:09 am Předmět: |
|
|
Zdá se mi, že začínáš pohyb v koleni dost pozdě po kyčlích. Já vím, že to chceš co nejvíce odjet zadkem, hamstringama a udělat z toho kyčelně dominantní dřep, ale díky tomu máš dost velkej předklon a u vyšších vah tě to bude lámat. A je to velkej nápor na spodek zad. V podstatě by měl pohyb v kolenni následovat hned po kyčlích, nebo ideálně zároveň. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 11:42 am Předmět: |
|
|
to, co popisuješ zkouším teď nově a cíleně,a to hlavně z důvodu posunutí těžiště směrem dozadu, což se tímto způsobem celkem daří … snad poprvé se mi takto povedlo tlačit to víc přes paty a ne špičky… předklon mi přijde zhruba stejně hrozný jako před tím, už dost pochybuju o tom, že se mi ho při daných pákových poměrech podaří nějak výrazněji eliminovat … když pominu ten nezvyk, subjektivně mám z toho lepší pocit, líp se mi jde do hloubky a i do dresu to vidím jako plus ... jedinou jistotou přitom zůstává, že vyšší váhy to prověří :)
… už mi ze zkoumání, jak se do toho co nejlíp složit trochu jebe, měla jsem na to i model z Merkura :D
tady pro srovnání 55 start kolenokyčel / 60 start kyčel
(… všechno na pyčel  )
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 11:53 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | tady pro srovnání 55 start kolenokyčel / 60 start kyčel
(… všechno na pyčel ) |

Jasný rozumím, jsem na tom s pákama podobně jako ty. Věčně štíhlý, opičí ruce, žirafí nohy ale krátký trup. To se pak težko skládá do dřepu, ale co aspoň jsme krásní a dobře se nám tahaj mrtvoly
Teď se dívám, že ta druhá varianta je lepší, osu už máš za středem chodidel blíže k patám.
Z videa to nejde poznat, osu máš položenou na trapézech nebo na zadních deltách, spíš to vypadá na low bar, to nám taky dost pomáhá, a ještě rozšířit postoj a více vytočit špičky. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 12:32 pm Předmět: |
|
|
... osu mám tak něco mezi, zrovna jsem zkoušela co to udělá, když ji dám výš jak obvykle ... nic podstatného jsem zatím nezjistila :)
postoj mám tak lehce přes šířku ramen, při širším ztrácím již tak chatrnou stabilitu, špičky víc vytáčet nemá smysl, kolena je do většího uhlu odmítají následovat
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 12:48 pm Předmět: |
|
|
Jo ten postoj mám stejný, mě se z videa zdál uzký, těžko rozeznat z boku.
Tak tím, že je osa níž, si přibližuješ těžiště blíž k patám, ale na druhou stranu je nutno větší předklon, který tě může zase oddálit od těch pat. Ale obecně je vhodnější k tvému novému kyčelně dominantnímu stylu dřepingu. Kdežto u osy na trapézech se dá snáž udržet vertikalnější trup, ale je třeba to dřepovat více přes kolena, jinak to člověka láme dopředu u vyšších vah. Obecně my, s ne zrovna výhodnými pákovými poměry, bychom se měli snažit udržet trup co pokud možno nejvíce vertikální, i u kyčelně dominatního dřepu. Máme pak nížší šance že nas to zlomí a missnem. Ano je to trochu oříšek, je třeba pilovat hoodně mobilitu a mít fakt nadupanej střed těla. To že máš tak velký předklon může být i slabým břichem. _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 23, 2014 6:20 pm Předmět: |
|
|
břicho mě bude limitovat vždy, a nejspíš čím dál víc … dík svalovému rozestupu se můžu pořádně „opřít“ maximálně tak do opasku …moc s tím nenadělám a operace s poměrně neurčitým výsledkem by mě vyřadila asi na dost dlouho ze hry
… a v mobilitě horní části zad tuším další problém (i při benchi), s čím by něco spáchat šlo – budu muset zapátrat, většina cviků co znám je spíš na bederní část – takže nějaké účelné rady k tématu určitě přivítám
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|