Mame dve kocky, Karla a Blazenu. Blazena je takova divne cerna. Podle mne trpi nejakou dusevni poruchou, protoze porad vejra, jako kdyz je silene vydesena. Obcas se poblije (zrejme bulimie) a to zasadne na nejaky koberecek
Mame dve kocky, Karla a Blazenu. Blazena je takova divne cerna. Podle mne trpi nejakou dusevni poruchou, protoze porad vejra, jako kdyz je silene vydesena. Obcas se poblije (zrejme bulimie) a to zasadne na nejaky koberecek
Umberto de Sabya Silver Conan (po domácku šu-lin) ... 19let ... uměl spoustu kousků, včetně aportu, ale teď už neposlouchá, bo je hluchý ... už jen blije na kobereček ... jestli je nějaká kočka šílená, pak je to tahle :D
Tak je to dobrý. Blití je zjevně oblíbený sport všech koček. Nejen té, co mám doma :) Ta sice neumí aport, zato se ale věčně o něčem dohaduje a umí hodinu stát u prázdný misky a řvát :)
Jo a na lino se ještě netrefila ani jednou, bohužel.
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Tak je to dobrý. Blití je zjevně oblíbený sport všech koček. Nejen té, co mám doma :) Ta sice neumí aport, zato se ale věčně o něčem dohaduje a umí hodinu stát u prázdný misky a řvát :)
Jo a na lino se ještě netrefila ani jednou, bohužel.
Na specialni kousky je u nas Karel. Zene ho nikdy nekoncici hlad a to co predvadi mne neustale prekvapuje. Nejen, ze neustale somruje a predstira naklonost ke kazdemu, kdo ma neco k jidlu, ale dokaze napriklad vniknout do trouby a ukradnout z pekace kureci stehno, chlastat ze sklenic na stole (pisu umyslne chlastat, protoze to co dela nema s pitim nic spolecneho a pocaka pri tom pul stolu), sam si rozdela karton se sacky s masovymi kapsickami a sezere je, ted aktualne mi sezral reklamni krmeni pro akvarijni rybicky balene va vakuovych saccich (neni mi jasny, jak dokaze poznat, ze je uvnitr neco k zradlu, obzvlast, kdyz mu krmeni pro ryby nedavam). Jeho vrcholny kousek je polykani hracek deti, ktere pak nasledne vyblije nebo je, coz je zlaty hreb jeho programu, nechava vypadavat ritnim otvorem ...
No lol, to nechapu. Nas Hektor, mainsky myvali kocour, udelal jednou neco podobneho a hned letel ven. Tam uz zustal, je tomu asi 2 roky ted, vypada spokojene, mi take. Dovnitr nikdy nechodi.
No ale kdo to nema kam vyhnat jako my tak to ma blby.
Umberto de Sabya Silver Conan (po domácku šu-lin) ... 19let ... uměl spoustu kousků
cats***nekonečné téma***
"nás měl" president Spojených států James Abram Garfield +22let - museli jsme ho tak
oslovovat,na nic jiného neslyšel,bo byl velmi ješitný,často sedával za volantem a chtěl
řídit než odešel do kočičího nebe,bezzzubý přišel ke mně,zvláštně se na mě podíval,podivně zamńoukal a já věděla,
že se loučí a že už ho nikdy neuvidím*
jen doufám,že se mu nedoneslo jeho domácké jméno - liž--pič
_________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru