|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
magion

|
Zaslal: po prosinec 01, 2014 9:18 pm Předmět: |
|
|
Projasnila si mi večer :)) Nádhera... S frajerama to evidentně šilo, ani se jim nedivím. hehe
Já myslím, že technicky dobrý takle na pohled, kolena v pravým úhlu, zadek se snažíš procpat nahoru, pánev dostat do předsazené pozice. Netaháš to spodkem zad.
Jinak máš tu osu obmotanou karimatkou, nebo to jedeš hardcore štýlkem? Ani by mě to u tebe popravdě neudivilo, tvrdá seš na to dost :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 02, 2014 8:09 am Předmět: |
|
|
... jen mám dojem, že naposled, s menší vahou, to zadek schytal víc (konečně taky někdy), tak buď už si trochu zvykl, nebo jsem to při větším zatížení tahala zas vším možným okolo, jen ne mou nejlínější součástí … a né, po minulém hardkóru tam mám ručník, abych se zas doma nedivila, proč mám odřenou pánev :)
frajery hlavně drtí, že jsem za optimální stanoviště vyhodnotila benčovku
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st prosinec 03, 2014 1:58 pm Předmět: |
|
|
3.12.2014
bench
8x20,6x30, 4x40, 2x45, 1x52,5
1x57,5 stopka
6x56
12x47,5
6x52,5 omyl
6x56
10x47,5
úzký:
2x6+2x47,5
rozpažky
3x12x9
biceps j.č.
3x8x12
tlaky na šikmé j.č.
2x6x17
AB roller
+15kg
2x15
zkracovačky
+15kg
3x20
bradlakliky
+10 kg
8
7
6
… den tlaku ... a nízkého tlaku
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 2:26 pm Předmět: |
|
|
5.12.2014
mrtvý tah
8x70, 5x85, 2x95, 1x110
6x120
12x95
6x120
12x95
2x6x100 sumec
krč.ramen
v.č.80kg
3x10
přítahy j.č.
(L,P)
2x12x17kg
2x12x17kg
různé úchopy
veslo
3x10x40
shyby
2x8
přednožování vis
s propnutím
3x15
…viróza či co
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá prosinec 05, 2014 2:42 pm Předmět: |
|
|
Hehe.. kdo se ptá?
To asi už nebude HST že? Leda že by to byla nějaká tvoje hodně divoká modifikace :)
Jako vypadá to určitě zajímavě, jako změna proč ne, ale jaký je smysl těch shazovaných a znovu přidavaných sérii? Jen otázka? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so prosinec 06, 2014 7:29 pm Předmět: |
|
|
a kdo se ptá ? :)
... po včerejším tréninku a večerní výpravě za kulturou mám takový růžový pocit ...
/kdyby někdo nevěděl, co je růžová, tak to je jako když si dáte třeba 4 fernety a 3 plzně/
... ale na to se asi nikdo neptá
tento typ tréninku mě před 1/2 rokem posunoval a bavil ... líbí se mi zejména, že je takový roztomile zákeřný
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 12:58 pm Předmět: |
|
|
8.12.2014
dřep
8x40kg
6x60
2x70
1x80
1x90
3x5x95 ke konci sem tam dopomoc - nevrní sparing
2x10x75
zakopávání
3x8x37,5kg
čelní dřep
2x5x65
boční extenze
+8kg
2x 3x8
hip thrusts
8x50
3x6x85
... nemám ráda trojské koně
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 1:21 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | ... nevrní sparing... |
Tobě taky sparing při dopomoci nechce vrnět? Nejdřív by snesli modré z nebe a pak kde nic, tu nic..
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 1:57 pm Předmět: |
|
|
| Ikee napsal: | | e-witch napsal: | | ... nevrní sparing... |
Tobě taky sparing při dopomoci nechce vrnět? Nejdřív by snesli modré z nebe a pak kde nic, tu nic.. |
Hehe, mozna je to jako s praci, mychat praci nebo cviko s osobnim zivotem je a prd ))
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 3:24 pm Předmět: |
|
|
| Judson napsal: | | Ikee napsal: | | Tobě taky sparing při dopomoci nechce vrnět? Nejdřív by snesli modré z nebe a pak kde nic, tu nic.. |
Hehe, mozna je to jako s praci, mychat praci nebo cviko s osobnim zivotem je a prd )) |
Tak já na svého trenéra nedám dopustit a sotva bych lepší oporu hledala, ale i tak nezavrní a nezavrní...
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 3:35 pm Předmět: |
|
|
Judson: nechci být grammar nazi, ale míchat s tvrdým fakt bije do očí (není to dvojsmysl :) )
Ikee: počkat neměla by si spíš vrnět ty? :)
A tobě se ewitch omlouvám za zasírání logu, jako revanž za to ti musím pochválit dřepy ty jsou hodně slušný, a myslím, že by se mělo pár chlapů na ronniem stydět :) Změnila si techniku od minula? Nebo pořád to jedeš víc přes kyčle? _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
H-nja
|
Zaslal: po prosinec 08, 2014 6:38 pm Předmět: |
|
|
A jste úplně vedle,evka se překlepla,mělo tam být
při dřepech nevoní sparing _________________ jak to začalo,to vím,ale netuším,jak to skončí...
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 10:03 am Předmět: |
|
|
oprava: sparingův (dobrovolník z publika) problém nebyl ve vrnění či vonění :D, ale v psychice ... i přes můj úvodní důrazný apel, že mě má chytat pouze v případě pádu, kolapsu či smrti, zběsile máchal rukama a přišátrávál už v první sérii (tolik k magionské otázce stran techniky u vyšších vah:)) ... po mých výhrůžkách se v 2. sérii už snažil trochu krotit, aby mě ve třetí ukecal na 5.opakování, které jsem už nechtěla a nechal mě pod ním chcípnout ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Conan

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 10:52 am Předmět: |
|
|
aha, takže se jednalo o drobný překlep a mělo to být: debilní sparing
_________________ Tomi99: můžu sem hodit video, ve kterém dám několik reps se správnou technikou (50kg) a potom si naložím 100kg a dám jednu reps s fake technikou. (o MT)
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
Zaslal: út prosinec 09, 2014 11:20 am Předmět: |
|
|
Potom je srandovní tyhle lidi jistit. Posledně si jeden borec myslel, že při jeho benchi pojedu bicák  po dokončení serie byl uplně rudej a na další už si pozval někoho jiného.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|