|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 6:04 pm Předmět: |
|
|
neboj, uz kvuli tem :kridlum: si te necham _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt leden 08, 2015 6:21 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 12:27 pm Předmět: |
|
|
fotka jak od Saudka... i když ten fotí jiné proporce a zátiší bývá romantičtější... ale na výstavu do galerie by se něco nafotit dalo ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 1:05 pm Předmět: |
|
|
Jako s takovou postavičkou by sis rovnou mohla odskočit na nějakou physique, bodyfitness soutěž a přivézt si do sbírky další metál
Já si pamatuju, jak jsem kdysi ukazoval tvou fotku své přítelkyni (teď už bývalé), a okomentoval to nějak, podívej na tu postavičku a řekl jí tvůj věk. Moc slávy jsem sice nesklidil, ale poučil se do budoucna z chyb... :) _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 1:07 pm Předmět: |
|
|
Plavky, plavky!
v klidu, moje draha ji taky nemuze prijit na jmeno (mysleno v dobrem!)
i kdyz ja vlastne taky, kdyz prijde rec na vykony _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá leden 09, 2015 5:12 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
magion

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 5:24 pm Předmět: |
|
|
hehe, ne to jsme byli ještě poté 1,5 roku spolu. Ona nebyla zas obyčejná urážlivá pipka, takže jsem věděl co si dovolit, ikdyž z toho extra neskákala ke stropu. Tím poučením z chyb jsem spíš myslel, že je občas lepší (dost často) mlčeti zlato... bohužel stále nejsem dostatečně poučen a občas mi ta huba ujede dřív než mozek vyhodnotí budoucí situaci.. a sory ewitch za spam _________________ Go For Your Dream..
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá leden 09, 2015 7:38 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: ne leden 11, 2015 9:04 pm Předmět: |
|
|
Velká gratulace k MCR raw, 3 národní rekordy jsou špičkový výsledek
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|