Asi tak 4x mesicne me vychazi cviko az hodne pozde, kvuli blbym smenam v praci. Ale bylo to v pohode, skusil jsem pred trenalem vzorek https://obchod.ronnie.cz/s-1507-explosin.html , kterej me dosel k multivitaminu. Podle ocekavani vysledek 0, nebo jsme aspon nic necitil, skoda.
Bench teskej, ale este ne na krev, 1 serie lehka, pak jsem zjistil, ze na jednu stranu jsem zapomel dat 2,5kg kotouc )
Po mesicich jsem zacal smrdlat zada, T osa byl papir, ale shyby naprosta katastrofa, na konci trenalu, nalitej vodou a bez energie uz, casem to musi jit.
Vcera to uslo.
Po dlouhe dobe military, takze z lehka, musim si davat bacha na techniku, mam neustale chut to zvedat pernamentne zaklonenej, pritom bych mel jit trupem a hlavou pod cinku a tak to dotlacit.
Na tricaky zmena JR za kladku, uz bylo nacase.
Na nohy postupne pridavam vahu i serie, zatim zada ok, i kdyz malou disbalanci tam citim.
Po dlouhe dobe military, takze z lehka, musim si davat bacha na techniku, mam neustale chut to zvedat pernamentne zaklonenej, pritom bych mel jit trupem a hlavou pod cinku a tak to dotlacit.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Posledni serie, pumpovaci na max. Nevim esli se tomu da rikat do selhani, ten konec po 1 opacku bych mohl jet este nekolikrat. Je pekne videt jak ta leva ruka je slabsi. 1. minuta je nuda, pak snad trochu mensi )
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Tss opera ?! To je moje oblibena hecovaci hudba Two steps from hell
Kdybych vedel, ze muj new fotak zaznamena hudbu tak dobre, tak si s tim vic pohraji.
Two steps from hell budu mít asi taky určitě na nějaký výběru v posilce. Na cvičení je to náhodu super. Celkově tahle filmová/herní hudba je hodně motivační.
_________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru