Do tohohle logu si pravidelně chodím přiživovat své komplexy méněcennosti. Nicméně, ačkoli cítím k výkonům respekt, nedá mi to. Ta kolena na dřepech lítaj slušně. Nebolí? Já vím, že je to BDSM koutek, ale...
děkuji - obligátní otázka, v ohleduplném obalu :) … upřímně, už si ani po mnoha změnách nemyslím, že svá kolena někdy zcela zkrotím, takže kdyby mě bolela, mohla bych se na to už tak maximálně vy...., ... naštěstí jsou asi stavěná pro život a mohu ve svém snažení vesele pokračovat
tady zrovna vidím, že mám špičky moc od sebe, což při tréninku na stropě nevyčtu, atd., atd., můžu zas vesele ladit detaily, přičemž podstata nejspíš vězí ve špatném těžišti – předklonu, což je problém zřejmě složitější na to, aby by šel vyřešit jednoduchou změnou
... ale nezbývá mi asi nic jiného, než trpělivě zkoušet
ygg napsal:
... jen růžová to může být ...
Ale jinak se na to kouká pěkně, to zase jo!
EDIT ... to máš na jedný straně zelenej kotouč a na druhý žlutej???
tak ne, k mým růžovým fuskám svět ještě nedozrál … ani se mu moc nedivim :D
… matně to asi tušili i v marketingovém oddělení, když tento odstín vnutili do sady 4 (lidské)+1 (tento) a já čekala dost dlouho, dá se říci do roztrhání předchozích 4 párů, aby výrobce pogumovaných kotoučů zareagoval ve své jarní kolekci …
nakonec však hovno
… a to jsem si po shlédnutí tohoto myslela, že už mi projde vše
Kolena se hýbou, ale zase bych neřekl, že se hýbou natolik, aby to vadilo (alespoň na tom posledním videu).
Tady k tomu mají docela zajímavé povídání, pokud dobře vládneš jazykem anglickým:
_________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
tak ne, k mým růžovým fuskám svět ještě nedozrál … ani se mu moc nedivim :D
Já to možná tak úplně nepochopil .. tradičně:-))) .. ale já to myslel vážně, sice je to švihlý, ale současně pěkný a sluší ti to! Velmi. Na rozdíl od těch tradičních černých štulpen.
_________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru