|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
wondra

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 3:41 pm Předmět: |
|
|
Jednu z veceri vynechavam kvůli tomu že chodím cvičit po osmé hodině večer.ale teď mě čeká zase najetí dvousmenneho režimu, tak uvidím co to s tím.jídlem udělá. bílkovin je tam tak akorat, stolice je normální, nemám problémy s travenim a pokud si výjimečně dávám na snídani právě tvaroh, tak za dvě hodiny už mám hlad.
Vím že to nejkvalitnější jídlo je posunute chybné až na odpoledne a večer, což časem taky asi zmenim, kdy jedno z nich půjde místo oběda.
ale jak jsem psal výše, tohle je momentálně asi ta nej varianta, ke které sem se prokousal zkusenostma a opravdu mi to vyhovuje. takto se budu stravovat ještě max. dva až tři měsíce
vím že všichni máte potřebu mi tu radit a předkládat svoje lepší varianty jak jíst, resp. si jen rypnete co se vám nelíbí, takže vlastně ničemu neprispejete. Tim nejpodstatnejsim co by mě zrovna posunulo dál je najetí na vhodný trénink, protože strava šlape dobre. Takže pokud má někdo fakt zájem mi poradit, ať je to o tréninku. To platí hlavně pro Newage. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 4:22 pm Předmět: |
|
|
co chces radit, vzdyt jedes celej log jen korte a nevidis ze je to uplne na hovno
zkus split, zkus jiny fullbody, hlavne to ZMEN _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
Maerlyn0

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
| Tom3 napsal: | co chces radit, vzdyt jedes celej log jen korte a nevidis ze je to uplne na hovno
zkus split, zkus jiny fullbody, hlavne to ZMEN |
Přesně, tady není co řešit, prostě začni cvičit něco úplně odlišnýho od toho, co jedeš teď.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 6:49 pm Předmět: |
|
|
| wondra napsal: | | ...vím že všichni máte potřebu mi tu radit a předkládat svoje lepší varianty jak jíst, resp. si jen rypnete co se vám nelíbí, takže vlastně ničemu neprispejete. Tim nejpodstatnejsim co by mě zrovna posunulo dál je najetí na vhodný trénink, protože strava šlape dobre. Takže pokud má někdo fakt zájem mi poradit, ať je to o tréninku. To platí hlavně pro Newage. |
Vršek spodek 4x týdně je fajn. Tady máš můj rozpis:
1.) vršek
Benchpress 6x6
Přítahy VČ v předklonu nadhmatem 4x8-10
Přítahy VČ k bradě širokým úchopem 3x10-12
Biceps s VČ 6x6-8
Bradla 4xmax
2.) spodek
Dřepy 6x6
Legpress 4x8-10
Rumunský mrtvý tah s JČ 3-4x12-15
Výpady s JČ 1x do selhání
Lýtka
3.) volno
4.) vršek
Tlaky s VČ za hlavou (každé opakování položit na trapézy) 6x6
Tlaky s JČ 30° 4x8-10
Shyby 3-4xmax se zátěží
Benchpress úzkým úchopem 6x6-8
Biceps s JČ 4x8-10
5.) spodek
Mrtvý tah/Sumo mrtvý tah 6x4-6
Čelní dřepy 4x8
Glute ham raises 4xmax
Výpady s JČ 1x do selhání
Lýtka
6.) volno
7.) vršek (1.)
8.) spodek (2.)
...
|
|
| nahoru |
|
 |
Tom3

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 6:53 pm Předmět: |
|
|
pekny, ten si taky dam na chvilu _________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 7:01 pm Předmět: |
|
|
ten se mi taky libí:) je k tomu i nějaký vahovy klíč? _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
Chadzi

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 7:14 pm Předmět: |
|
|
Vše podle pocitu, já osobně jsem se nikdy % neřídil, ale u těžkých cviků bych se držel na 75-85% maxima. Chce to nakládat rozumně, ať za pár týdnů nezjistíš, žes to přepálil. :))
|
|
| nahoru |
|
 |
NewAge
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 7:47 pm Předmět: :) |
|
|
Tak ted si mě rorzsekal prej strava dobrý,,, no tak stravu nebudem řešit i když i ne ja i jiní ti řekli ze není zrovna idealní ale budiš..
a Jak tu psaly, asi by ti sedělo něaky Full body,, bo klasickej split, a pokud si teda ektomorf určo nebýt v posce dyl jak hodinu. :)
i kritika je k tomu aby se něco zlepšilo... přece nečekáš že tu budeš mít Topik a každej ti napíše jo vališ dobře,, jen tak dal, není co zlepšovat,, :-) vždy je co zlepšovat :)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:08 pm Předmět: |
|
|
nemám nic proti konstruktivní kritice od lidi kteří jsou mnohem dál. Ale je potřeba taky uvážit jaké jsou moje cíle. primárně mi jde o to nabrat a neznicit se. aktualni cil pro letošek je 80kg s tím že do léta naberu tak na 77-78, přes léto to půjde dolů a pokud bůh dá tak na konci roku těch 80. Ale objemovych a vyzranych. nemam tendence kdykoliv soutěžit nebo neco podobného a proto jim tak jak mě to baví a u čeho dloudobe vydržím. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
NewAge
|
Zaslal: ne březen 29, 2015 8:35 pm Předmět: .-) |
|
|
Dobře uznávám .) asi jsem byl zbytečně "hrubý a netaktní"
vše beru zpět,, jen jsem se snažil naznačit ze je něco špatně, že ty výkony by se mohli zlepšit ať už jsi běžný kondiční cvičenec a máš to jako koníček .)
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: pá květen 01, 2015 9:44 pm Předmět: aktualka |
|
|
Váha nějakých 74,5. Teď mi to trochu zpomalilo, nová práce a stěhování, ale u mě i tak dobre:)) když se dobre najim tak i 76,5:D trénink udržují dle citu. Drepy jen občas a zlehka, kolenum se to pořád nelíbí: ( rameno je lepší. Nejoblíbenější cvik teď pritahy spodní kladky s veckem:D jako limitní momentalne pocituju spodek zad, při mrtvolach úplně tvrdne a u předních drepu taky: (
co zlepšit? začít shybovat a cvičit břicho! _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: st květen 27, 2015 9:49 pm Předmět: 27.5.2015 |
|
|
Po dlouhé době zase udělám menší zápis. Jak jsem řekl, tak se snažím i plnit. Minimálně jednou týdně shyby a břicho tam je. O víkendu 2x sklep.
Dnešní trénink na hrazdách v parku:
Shyby asi šest sérií po 5-6 opakováních. U posledních dopomoc.
Kliky na bradlech tak 5*8 BW
Nějaké "zadní kliky o lavičku" na tricáky 3x
pumpa prsou na stroji 5x15
břicho
Forma je zatím takováto (fotky nafukujou) při 75kg
_________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
8Shade

|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: čt červen 04, 2015 8:29 pm Předmět: . |
|
|
Poslední trénink byl v úterý na hrazdách
shyby nějakých 6x6, první sám, pak poslední a nakonec i předposlední s dopomocí
Kliky na bradlech 5x8
kliky na tricepsy s nohama na zemi (jako o lavičku) 4x15
přítahy ke hrazdě s nataženýma nohama na další výše umístěné hrazdě
Břicho
Pak sem spal s otevřeným oknem a bolí mě v krku jako prase, asi byla i teplota. Takže suplementuju citrony, tantum verde atd... :) Váha 75-76 když nejsem moc najezený.
S tím jsem úplně spokojený s ohledem na to že jídlo si držím tak nějak celkem nenásilně- snídám buď vaničku tvarohu s mlékem v shakeru, nebo jogurt 500g s mlékem, případně 150g vloček s proteinákem v mléku.
Svačina dva kusy pečiva (rohlíky většinou) s eidemam 100g, oběd 200g masa a sáček rýže nebo těstoviny, pak sváča buď zase jogurt/tvaroh třeba s piškoty, nebo vaječina.
Večeře to co oběd a druhá večeře to co snídaně když ji stíhám trávit.
Jsou tam ještě veliké prostory pro zelpšení, tak to zatím udržuju takto ať si tělo navykne na daný příjem a pokud se mi podaří zlepšit stavy kloubů tak v průběhu léta nebo na podzim tam dám nějakou rutinu na objem zase. Orotoped v Brně mi na všechno řekl že je to přetížené a že to přejde (i když jsem mu řekl že to trvá víc než půl roku i po odlehčení...) a na žádost o fyzio řekl že to není třeba. Pan Jan Cienciala Ph.d.
Přitom na netu má dobré hodnocení, tak nevím... _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
wondra

|
Zaslal: út červen 09, 2015 6:27 pm Předmět: |
|
|
po týdnu sem se rozhoupal k tréninku. krk se včera zlepšil rapidně.
velký průvan
horní kladka-6x8x40-50 krásně dynamicky, technicky
spodní kladka s V 5x8x35-50
tlaky jednorucek na šikmé 3*10*12, 4*8*14, 1*12*12
pumpa bic tric kladky up to 35kg
musím konstatovat významný nárůst síly z hrazd. hlavně teda záda a tricepsy. _________________ Co zmůžu, to zmůžu.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|