Prvy krat som skusal sumo. Zatial sa k tomu neviem optimalne poskladat, ale ani 220 nebola tazka. Zadok musim viac tlacit dole a viac tahat dozadu na seba. Teda to je moj postreh.
Nechce sa teraz zapisovat treningy. Mozno od buduceho tyzdna.
Za posledny tyzden je to 6.trening z toho 3x drep a 2x sumo. Celkovo druhy trening sumo mrtvol, techniku musim este vychytat pricom padlo 250 a serie s 220 mam natocene. Potom poprosim posudit techniku a kritizovat, nech viem co napravit. Drepy pocitovo a technicky ok.
seeya: logy citam a inspirujem sa, a tak dam tomu zopar treningov a uvidime ako mi to pojde.
Moocha: dakujem. Sledujem tvoj log pekne napredujes, drzim nadalej palce
Nie kazda seria bola technicky rovnaka. Musim este najst to spravne postavenie chodidiel aj sirku. Vopred dakujem za poznaky ohladom techniky.
Skoro rano drepung nalacno. Nebolo to uplne idealne, ale padlo PR-ko 1x4 200kg, 4x3 200kg. Takze osobak na serie. Mohlo to byt lepsie, spokojny urcite nie som.
spekounP: dakujem, do buducna dohodneme trening. Krok po krociku zlepsujes benche a military a drzim palce ako aj doteraz.
_________________ JOGUBELLA! NOVÝ ŘASOVÝ JOGURT S EXTRA VELKÝMI KOUSKY TYKADEL! VAŠE ZAŽÍVÁNÍ SE VÁM ODMĚNÍ - KLINICKY TESTOVÁNO! JAKÝ DOVNITŘ, TAKOVÝ VEN!
dnes trocha drepung. Momentalne trenujem 6krat do tyzdna.
25.5.2015
PWL drepy
5x100kg
5x120kg
5x140kg
3x170kg opasok
1x200kg
3x2 210kg PR na serie
10x180kg PR pri BW, rezerva 1 max 2opacka
Predne drepy
5x100kg
3x120kg
1x140kg stred tela uz KO a potom zbytocne dlho regenerujem
SLDL
5x100kg
3x6 120kg
Lytka + brucho
5x10 + 3x10
g_dgrim, spekounP, vlk# : dakujem, ale este mam co dohanat 😊
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru