|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 6:18 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | | Dotaz do pléna:-))) ..... když odhlédneme od všeho ostatního a zaměříme se striktně jen na účinky , jak je na tom ATB oproti Animal Flexu ? |
Pokud bych neřešil cenu a dostal tyto dva produkty, beru animal flex. Protože se to nikdy nestane a já bych nerad platil x krát tolik, preferuji alavis z důvodu ceny.
Efekt bude dle mě velmi podobný a asi těžko rozlišitelný.
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
madball

|
Zaslal: ne duben 26, 2015 6:31 pm Předmět: |
|
|
| eschaia napsal: | Už jsem to tu psal. Jako dárce krve jsem se přiznal k užívání veterinárního přípravku (Alavis). Dostal jsem na transfuzce sprda, že jsem "blázen" jak mě to mohlo napadnout atd.
Načež poslali (transfuzka FN Brno) Alavis k rozboru na SUKL. Výsledek? Alavis je čistej jak slovo boží... tak užívám (a daruju krev) bez problému dál :) |
A já přemýšlel, kde to kdo psal. :)
Je to z první stránky.
Není nutně pravda, že léky pro zvířata jsou levnější než pro lidi. Co si pamatuju, tak veterinář manželčině fence předepisoval Garasone s odůvodněním, že je to levnější než kupovat kapky speciálně pro psy. _________________ Non-functional hypertrophy (sarcoplasmic hypertrophy) doesn’t lead to an improvement in the capacity to produce force, but it does lead to added body weight (thus you have to carry more weight without having more strength).
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 7:26 pm Předmět: |
|
|
| Deadlift napsal: | | ygg napsal: | | Dotaz do pléna:-))) ..... když odhlédneme od všeho ostatního a zaměříme se striktně jen na účinky , jak je na tom ATB oproti Animal Flexu ? |
Pokud bych neřešil cenu a dostal tyto dva produkty, beru animal flex. Protože se to nikdy nestane a já bych nerad platil x krát tolik, preferuji alavis z důvodu ceny.
Efekt bude dle mě velmi podobný a asi těžko rozlišitelný. |
Neměl by být ATB účinnější vzhledem na dávkování? To by těch balíčků animal flexu musel čověk denně sníst aspoň tři aby se dostal na podobné množství glukosaminu, chondroitinu a msm ne? Sice není znám přesný poměr, ale těch tří složek je v jednom sáčku dohromadu jen 3g. A k dalším látkám ses myslím nedávno vyjadřoval ve smyslu že nebudou zrovna moc účinné perorálně, třeba ta kys. hyaluronová.. co ty další věci v tom animal flexu? mají nějaký význam?
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 7:31 pm Předmět: |
|
|
| Riku napsal: | | Deadlift napsal: | | ygg napsal: | | Dotaz do pléna:-))) ..... když odhlédneme od všeho ostatního a zaměříme se striktně jen na účinky , jak je na tom ATB oproti Animal Flexu ? |
Efekt bude dle mě velmi podobný a asi těžko rozlišitelný. |
Neměl by být ATB účinnější vzhledem na dávkování? To by těch balíčků animal flexu musel čověk denně sníst aspoň tři aby se dostal na podobné množství glukosaminu, chondroitinu a msm ne? Sice není znám přesný poměr, ale těch tří složek je v jednom sáčku dohromadu jen 3g. A k dalším látkám ses myslím nedávno vyjadřoval ve smyslu že nebudou zrovna moc účinné perorálně, třeba ta kys. hyaluronová.. co ty další věci v tom animal flexu? mají nějaký význam? | Bylo tu řečeno, bez ohledu na cenu:o)
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: ne duben 26, 2015 9:27 pm Předmět: |
|
|
Takže shrnuto ... to účiné, co obsahuje Flex, je podle vás stejně tak obsaženo v ATB, a co je ve Flexu navíc nemá žádné významné účinky? _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
Riku
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: po duben 27, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
až budete mít skutečné problémy, tak budete zkoušet, dokud něco nezabere :) u mně to kdysi byl Animal Flex, Alavis jsem začal brát kvůli cyklování a prozatím málo cyklů a zdravotních problémů (klep, klep), abych dokázal srovnat ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Sphinx
|
Zaslal: út duben 28, 2015 8:03 am Předmět: |
|
|
Nezaznamenal někdo při braní toho Alavisu ze začátku zhoršení??
Beru 2 odměrky alavisu, 1000 mg celadrinu, 1000 mg Céčka, do toho nějaké to Déčko, B12 atd. a během prvních 5 dnů výrazné zlepšení (úplně mě přestalo bolet rameno, které mě trápilo fakt dlouho) a pak po dalších cca 5 dnech se mi začali šíleně ozývat kolena, kotníky, znovu mě rozbolelo rameno a dneska v noci z ničeho nic mě probudila ostrá pulzující bolest v předloktí, kde jsem měl před osmi lety zánět šlach. Taky se vám někomu zhoršil stav? Je to přechodné? Nebo jsem v tomhle unikát? :D :D Díky ;)
|
|
| nahoru |
|
 |
Judson

|
Zaslal: út duben 28, 2015 8:14 am Předmět: |
|
|
Ja zaznamenal postupne pomale zlepsovani. Nic vic.
|
|
| nahoru |
|
 |
IronNeverLies

|
Zaslal: út duben 28, 2015 8:27 am Předmět: |
|
|
Beru měsíc a řekl bych, že je tam zlepšení. Nicméně si myslím, že jestli cítiš zlepšení/zhoršení je individuální.
Například já mám lehce hypermobilní kolena a když je u těžší váhy zamknu tak to cítím druhý den ale na to mi žádný Alavis asi nepomůže
|
|
| nahoru |
|
 |
Deadlift
Moderátor
|
Zaslal: út duben 28, 2015 9:04 am Předmět: |
|
|
Tak jasně, já když odcvičím třeba tlaky na ramena, tak další den ruku ani nezvednu a bolí to jak čert a žádný alavis mi nepomůže.
|
|
| nahoru |
|
 |
Adamito
|
Zaslal: so červen 06, 2015 8:15 am Předmět: dávkování |
|
|
Mužu se zeptat na dávkování alavisu TRIPLE BLEND jestli se mám držet toho co je na obalu nebo jinak? Poradte co je asi nejlepší ze své zkušenosti, kdo bral...dík
|
|
| nahoru |
|
 |
doNny_

|
Zaslal: so červen 06, 2015 8:30 am Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Adamito
|
Zaslal: so červen 06, 2015 8:37 am Předmět: |
|
|
Ráno nebo večer, s jídlem nebo na lačno je to jedno? prostě odměrku denne?
|
|
| nahoru |
|
 |
kontextová reklama Joint Flex Complex | SurvivalUnikátní směs 11 látek pro výraznou podporu kloubního aparátu. Nejsilnější složení na současném trhu. 699 Kč |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|