|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: pá červenec 24, 2015 7:32 am Předmět: |
|
|
... včera hodně fyzické práce, která rameni příliš nevoněla
ale aspoň jsem si nalovila večeři ;)

... taky příliš nevoněla, tak šli na bezpečnější místo
tahy až zítra
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: so červenec 25, 2015 2:42 pm Předmět: |
|
|
25.7.2015
mrtvý tah
8x70,80, 4x90, 2x 100, 112,5, 122,5
1x132,5
4x127,5
Inzer
4x4x130
deficit 6cm:
2x5x110
veslo
8x45
4x8x50kg
krčení ramen
8x90,95
3x6x100
bench
10x 30 8x40, 5x50, 3x55
4x5x62,5kg ram
bradlakliky
+5kg
3x12
zkracovačky
+15kg
2x25
přednož.vis
2x25
…ok
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne červenec 26, 2015 5:14 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 7:29 am Předmět: |
|
|
Co tvoje rameno? Koukám, že ho moc nešetříš.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 11:40 am Předmět: |
|
|
...dík, celkem to jde, když se vyhýbám tlakům a těžším raw benchům, téměř mě netrápí ...
zkusím se v tomto stavu připravit na ligu (za 7t.) a pak mu věnovat víc pozornosti, kompenzační cviky, úprava techniky, atd.
... dnes zrovna rehabilitace, pochvala, ale nemám teď ani čas ani hlavu na to něco měnit
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 2:35 pm Předmět: |
|
|
A vadí ti všechny tlaky nebo jen benče? Mně těžké benče taky přestaly dělat dobře, ale military je v poho; třeba by ti to pomohlo udržet sílu, ten přenos je tam velký.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 3:18 pm Předmět: |
|
|
... právě military, společně s tlaky za hlavou = největší zlo :)
nikdy mi tyto cviky neseděly, a právě po nich se mi to v cca půlce května zhoršilo
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 4:02 pm Předmět: |
|
|
Tak to by mohla být dobrá zpráva pro tvé benče, když ti to zhoršuje v první řadě military. Ale šetři se trochu, ať se neodrovnáš, tvůj log a tvé výkonu jsou hrozně inspirativní a bylo by škoda, kdybys měla skončit.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 6:24 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Ale šetři se trochu, ať se neodrovnáš, tvůj log a tvé výkonu jsou hrozně inspirativní a bylo by škoda, kdybys měla skončit. |
… děkuju, podobné názory mě mile překvapují :) … cvičím 4 roky, pravidelně 3 a myslím, že mé výkony tak nějak odpovídají té době, mé hmotnosti (v benči vlastně tak nějak ani ne :)) a faktu, že jsem se zatím nemusela potýkat s vážnějším zdravotním problémem … u samorostu jako jsem já, je to určitě dost o štěstí a dispozicích, ale i o tom, že se např. ohledně závodních příprav dost šetřím (a né že né :) … teď jsem zrovna oželela http://powerlifting.ronnie.cz/c-22271-mistrovstvi-evropy-v-silovem-trojboji-masters-2015-vysledky.html
trvalo mi 40 let, než jsem si našla vhodného koníčka a nerada bych musela hledat dalšího … děsí mě, co by z toho vylezlo :D
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: po červenec 27, 2015 7:33 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
... tak sbírání tisícovek je jistě pěkný koníček, ale představovala bych si spíš něco jako sřtelbu ...
ono se to vlastně nevylučuje
| koubic napsal: | | toto neni log ale fraska. |
... a vezmi s sebou i tohoto, mohli byste si rozumět :)
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
Zaslal: po červenec 27, 2015 8:13 pm Předmět: |
|
|
ve zdejších klubech není standard střílet po tanečnicích, nebo naopak po zákaznících, je vidět, že jiný kraj, jiný mrav. toho druhého vezmu, toho znám, a znám i jeho třetí a další osobnosti... je to jedna a ta samá osoba, a jsem to furt já, ale tolik času na vysvětlování není.
log se mi libí, chtěl bych vědět, kolikrát ustinov pohonil
p.s. nechci to vědět...
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 8:16 pm Předmět: |
|
|
| to je on napsal: | ve zdejších klubech není standard střílet po tanečnicích, nebo naopak po zákaznících, je vidět, že jiný kraj, jiný mrav. toho druhého vezmu, toho znám, a znám i jeho třetí a další osobnosti... je to jedna a ta samá osoba, a jsem to furt já, ale tolik času na vysvětlování není.
log se mi libí, chtěl bych vědět, kolikrát ustinov pohonil
p.s. nechci to vědět... |
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
to je on
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po červenec 27, 2015 8:26 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|