_________________ "First they ask you why you do it, then they ask you how you did it."
"Chodil bys raději po ulici a lidem říkal, že zvedáš tunu a nevypadal tak, nebo bys raději donutil lidi přemýšlet o tom, kolik zvedáš, jen tím, jak vypadáš?‘" - buh vi kdo
Noo tobe ty prasarny mozna vyhovuji, ale podle fotky ten tvuj system neni asi zas tak dobrej
e: ale zas nevim co je tvuj cil no..
Už jsme se tu o tom bavili, jediné o co mi jde, aby šla síla nahoru, nikdy jsem tu nepsal nic o tom, že mi jde o hromadu svalu, chci progres v síle, protože mě to baví
ja jsem teda moc fotek nevidel, jen ty co mas na FB ze zivota, ale i tak myslim, ze se na tebe ty svaly sice pomalu, ale za to jiste lepi.
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
Určitě to lehce nahoru jde, sice žádné závratné přírůstky, ale nahoru to jde Hlavně třeba ty záda se dost zlepšily, odteklo i dost tuku, což je dobře, časem to bude zas o něco lepší
Bench press
10x30kg
8x50kg
5x70kg
7x75kg
5x3x80kg
1x90kg
-pěkně technicky, důraz na techniku, na té 90kg ještě rezerva, tak uvidíme, co přinese příští týden
Bench hlavou dolů
10x50kg
3x8x60kg
Rozpažování s JČ mírně hlavou nahoru
10x14kg
10x20kg
3x8x22kg
Tlaky s JČ na rovné
10x16kg
10x22kg
3x8x25kg
BŘICHO 6 sérií
Trénink na pohodu, vše s důrazem na techniku, aby nic nebylo na krev, jen tak zlehka Tento týden vše podseknu na opakováních, 5x3, v pátek trojboj podseknu i na vahách, jen zlehka a příští týden se uvidí
Přítahy horní kladky nadhmatem naširoko
10x40kg
10x55kg
10x55kg
10x55kg
10x55kg
Přítahy spodní kladky k pasu
10x40kg
10x55kg
10x55kg
10x55kg
Přítahy horní kladky podhmatem
10x40kg
10x50kg
10x50kg
10x50kg
TRICEPS
Kladka
10x30kg
10x40kg
10x50kg
Kliky na bradlech
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
10xjá
Bench press na úzko
10x20kg
10x40kg
8x60kg
8x60kg
8x60kg
V pohodě trénink, podseknuté opáčka na mrtvole, pěkně technické série, jen tak na pohodu, zbytek spíš tak na protažení, nechtěl jsem a ani nebudu tento týden nic hnat do vah, at tělo nemusí nějak zbytečně regenerovat a jsem na příští týden plně odpočinutej Zítra po práci zlehka nohy, 5x3x130kg
Výpony na lýtka v sedě
20x25kg
20x50kg
15x75kg
15x75kg
15x75kg
15x75kg
Trénink po denní, dnes spíš technicky, odpočinkově, nic silově, ještě poslední dva tréninky, zítra ramena ještě jakž takž a páteční trojboj fakt s podseknutýma váhama, jen tak se protáhnout a o víkendu regenerovat, i když oba dva dny 12ka v práci, ale tak co, příští týden pak plánovaná maxka, na začátku týdne dřep a bench a konec týdne mrtvola
Tlaky s JČ v sedě
10x12kg
10x16kg
8x20kg
6x25kg
6x25kg
6x25kg
6x25kg
Upažování v leže na lavičce
10x5kg
10x6kg
10x7kg
10x8kg + 12x3kg
Tlaky za hlavou v MP
10x25kg
10x45kg
8x55kg
8x55kg
18x35kg
Předpažování s JČ
10x10kg
10x14kg
10x16kg
10x20kg + 10x7kg
-opakování na každou ruku
Upažování s JČ
10x8kg
10x9kg
10x12kg
-každá ruka zvlášt
BICEPS
Shyby kladivovým úchopem
5xjá
5xjá
5xjá
Kladiva před tělem
10x12kg
10x16kg
10x20kg + 10x7kg
-opakování na každou ruku
5 min kolo
pořádný strečink
Dneska hodně povedený trénink, i když žádné velké váhy, protože tento týden je vše na pohodu, ale strašně mě to bavilo, užil jsem si to maximálně Hlavně mám radost z toho strečinku po tréninku, ted jsem ho dlouho dost zanedbával, ale chci tomu zas dát řád, nějakých 10 minut strečinku a jak to člověku zlepší život, hned jsem se cítil líp a přišlo mi, že bych mohl jet trénink znova Zítra lehoučkej trojboj, jen nějaké 3x5 na každém cviku zlehka a zase pořádnej strečink a po víkendu na to !
Poslední trénink před následujícím týdnem, takže zlehoučka, technicky, v pohodě I přes šílené vedro jsem si ho užil, opět nejlepší strečink na konci, to je základ všeho Bohužel oba dva dny o víkendu v práci, ale tak co, vezmu kupu jídla s sebou, dopřeju si a v pondělí dřep a bench maximálky! Mrtvolu nechám na pátek samostatně
Oba dva dny v práci, ta nedělní služba byla brutální, ty vedra dělají divy a lidí jsou kupy, ale je fakt síla, s čím lidi dokáží přijít do nemocnice na urgentní příjem a neni jim to vůbec blbé Zítra plánovaná maxka, čeká mě dřep a bench, jsem na to šíleně zvědavej, to tam musí lítat jak drak!!
Kruty cisla , ses spravnej dric .
Jsem zvedavej na MT, 5x5x170 bylo ne? Takze ze by v patek padla dvoustovka?
_________________ CIZOPASNIK: Drapere, ty nejsi divnej, ty jsi z jiny galaxie a mam podezreni, ze te odtamtud vyhnali, protoze jsi byl divnej i na meritka mimozemstanu
http://mismasfitness.cz/ Nejlepsi trenink na svete? HPM - hlavne poradne makat!! (hovnival)
_________________ "I guess he’s taking Hunt to Takedown City, where the pain is free and the hits are plenty."
On to Turakam nemyslí zle, občas jsou ty jeho poznámky na ránu, ale většinou jsou dost na místě. To je takový náš Dr. House
"Conor Bless"
Draper : To ne, systémově jsem končil na 5x5x142,5kg, ale to je pořád v pohodě, v pátečním trojboji jsem nedávno dal 5x180kg a taky to šlo, takže tu dvoustovku bych rád a nejlépe něco málo přes, ale uvidíme jak to pujde
Mravenec1: Ten bench je fakt hrůza, bylo to šíleně těžké a vydřené, asi od poloviny jsem jel po milimetrech, sparing má semnou hrozné nervy, každou chvíli jsem čekal, že to vytáhne a hotovo
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru