… exhumovat se ráno se svalovkou z postele a přečíst si tohle je vážně příjemné, děkuji za vaše analgetické příspěvky :) …
jsem ráda, že jsem nezklamala, vyhrála kafe rum a salám, a obě družstva TJ Olympia Zlín zůstávají ve hře, gratuluju kolegům družstevníkům, a především našim borcům z Áčka - i bez pořádných tréninků, podmínek, se zraněním, narychlo - přesto nejlepší :D
a aktuální pocit – já se vrátím (a se mnou přijde zákon:)
- pomalu, trpělivě, systematicky a přes překážky, ale chci zpět, je tam co zlepšovat a já začínám mít trochu šajn, jak na to
závodila jsem na jistotu, nevyšel jen 1 pokus
získala jsem MVT v open, a do třídy nejvyšší - EVT v M1 mi chybělo jen 5kg – „netrefený“ 3.dřep
s celkovým wilksem 463,07 jsem potvrdila své dosavadní "absolutní" equip prvenství letošní sezony
dále budu opět přepisovat historickou tabulku nejlepších tahounek, kde mi teď s hodnotou 197,18 wilks.bodů vychází 4.místo
a podařilo se mi díky tomu dokonce vetřít i na celkovou 8.pozici
čehož si na sobě vážím :D
jinak závody v domácím prostředí byly moc fajn, jen jsem trochu bojovala s celkovým vyčerpáním, stresem a nečekaně volným dresem (výjimečně nemám jediný šrám)
boj pokračoval ještě i po posledním pokusu, kdy si mě neprodleně vyzvedli agenti Mulder a Scullyová s obligátním plastovým kelímkem, a nutili mou dehydrovanou maličkost močit pod dozorem … bála jsem se, že tam budu věčnost a nestihnu šampus a vepřové koleno, ale vypití 2 litrů vody společně s vyhlášením výsledků mě nakonec dostatečně dojalo a stihla jsem i pečená žebra
v souvislosti s tím, s názory „bez dopingu to nejde“ a blbými dotazy přes SZ, na které chtě nechtě narážím, chci jen stručně poznamenat – jde
… na úroveň mých výkonů určitě a není to zas až taková věda, pořád je to jen můj "koníček" … a ani o výkonech opravdové špičky si na rozdíl od dřívějška nemyslím, že je zde bezpodmínečně nutné mít víc, než „jen“ to štěstí, že se u jednoho sejde dostatek talentu, vůle, podpory, prostředků, času, rozumu, zdraví a podobných výstředností …
ale já su ze zlína a dělám do včel, no …
Naposledy upravil e-witch dne po říjen 12, 2015 10:41 am, celkově upraveno 1 krát
až budeš chtít skončit poslední sezónu, tak si nech namýchat ten "nejlepší" koktejl, pošli to tam, přijď tam, zatáhni 3 metráky, dřepni 250 a benčni 200 a všichni se z toho poserou...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru