|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: čt říjen 15, 2015 5:37 am Předmět: |
|
|
šestku si dnes zaměňuje kdekdo :)
... dnes předanestetické vyšetření ... tak zpátky na zem
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
Magumi

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 9:38 am Předmět: |
|
|
Za pár měsíců budeš zpátky, a pak všem natrhneš triko. :) Ničeho se neboj.
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 2:39 pm Předmět: |
|
|
Bude dobře, uvidíš .... hlavně v zasílání fotodokumentace i videoreportů nepolevuj, v andělíčkovi budeš jistě neodolatelná:-)! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá říjen 16, 2015 3:03 pm Předmět: |
|
|
:))
... je fakt, že k výrobě videí jsem si vypěstovala poměrně nutkavou potřebu :)
tak jsem odhodlaně absolvovala všechny testy a vyšetření, které si operace starší osoby žádá, i ty co si na mě má lékařka už dlouho chystala :) ... samá chvála, pozitiva a krásné hodnoty (po letech vyšly dokonce i ty jaterky:)...
a dostanou mě na trapnou infekci močových cest
v pondělí se mám jít domluvit přímo na místo činu, jestli mě vezmou i pod ATB, nebo bude odklad
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 2:45 pm Předmět: |
|
|
... tak běž na bodyfitnessku :D (děkuju :)
tak jsem prošla, balím pyžamko a ve středu do toho říznem
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 2:46 pm Předmět: |
|
|
Štulpny Pepy Hnátka, výraz hrobníka .... před krematoriem:-) .... a tělo bohyně! _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 2:48 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: po říjen 19, 2015 2:51 pm Předmět: |
|
|
Jo... a kdybys zítra už jen v osamění meditovala a tady na to se zvysoka, tak ať vše dopadne jak má. A pokud bys podlehla své závislosti na virtuální popularitě a strašila tu, tak .... si to přečti ještě jednou:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 3:04 pm Předmět: |
|
|
Tak vela zdaru do tej masiariny a ukaz sa coskoro!
_________________ Voda je mokrá, nebe je modrý a ženský mají tajemství. Koho to sere?
(Joe Hallenbeck - Posledny skaut)
|
|
| nahoru |
|
 |
CIZO

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 3:32 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | Zamrzí, keď equipovaná powerlifterka schová do vrecka mnohú bikinu z estetického hľadiska alebo figure závodníčku z pohľadu svalového rozvoja
|
Ne "mnohú", ale většinu z těch, které teď závodí. Při úrovní, která teď je na pohárovkách, by z toho většinou první místo a myslím si, že by ta forma bez problémů obstála i v nominaci na mezinárodní závody. Ale to jen tak mezi řečí, protože to nikoho nezajímá a ta síla při té formě je teda mnohem zajímavější.
Držím palce a a přeju rychlou rekonvalescenci! _________________ "Excuses will only get you so far in life, you know? You could make excuses for everything - this hurts, that hurts... but it'll only get you so far.
Won't really get you anywhere with me."
Derek Poundstone
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 3:52 pm Předmět: |
|
|
Taky držím pěsti, ať do dobře dopadne a jsi brzy v plné síle.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: po říjen 19, 2015 6:32 pm Předmět: |
|
|
... jste fakt hodní :)
a já se v podstatě těším, jak si pospím, počtu, budou mi strkat jídlo pod nos a pak budu ukazovat jizvu
tak čest
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|