Další ektomorf bojující s železem

Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 33, 34, 35  Další

odeslat nové téma  Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem  Úvodní stránka -> Osobní tréninkové logy -> Další ektomorf bojující s železem
Rychle na stránku:
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
wondra

PříspěvekZaslal: st září 23, 2015 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Takže dnešní jídelák:

Snídaně: velký bílý jogurt 500g a cca 50g piškotů, kakao, alavis
trénink
po tréninku protein 30g, malta 30g
oběd 160g kuřecí prsa, 120g rýže basmati
svačina 160g kuřecí prsa, 120g rýže basmati
večeře 160g kuřecí prsa, 300g hranolky v troubě
pozdní večeře 30g proteinu a 100g ovesných vloček+alavis

Celkově 193g bílkovin, 415g sachrů. Je to počítané v kalorických tabulkách, takže to nejsou komplexní množství

Komplexně cca 140g bílkovin i s proteinem, sachry 370 bez malty (obykle snídám protein s vločkama-to co bylo dnes na večeři). Takže suma sumárum mám 1,8g komplexních bílkovin a 5,6g komplexních sachrů na kg hmotnosti . Ještě mám mezeru v tucích, kde musím nahnat i nějaké kalorie, ale olej pod maso např. jsem nepočítal.

Trénink jsem se ještě nerozhodl, jen tak mezi náma, zase jsem čuměl po kortem :D Možná dám těžko lehký split od frei nebo FEST, ale na ten se ještě necítím.
wondra

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 12:14 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

zatím to vypadá že dám těžko lehký split od freie. jen nevím, váhy se zvedají v pyramide se snižujícím se počtem opakování? nějak sem to z knížky nevycetl.
dejvinho

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 12:52 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

wondra napsal:
zatím to vypadá že dám těžko lehký split od freie. jen nevím, váhy se zvedají v pyramide se snižujícím se počtem opakování? nějak sem to z knížky nevycetl.
presne tak, jel jsem ten trenink, jsem taky ektomorf, a moc mi to teda nedalo, ale nejedl jsem teda zrovna nejlip, ale hlavne treba u mrtvoly kazdej tejden tahat maximalku pro 1 opakovani me dost odpalilo, ale to nemusi platit pro tebe
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Tom3

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 12:56 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

dejvinho napsal:
jel jsem ten trenink, jsem taky ektomorf, a moc mi to teda nedalo, ale nejedl jsem teda zrovna nejlip,

a cos cekal jako ze ti to da, kdyz pro to nic neudelas?
dejvinho

PříspěvekZaslal: so září 26, 2015 1:27 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Tom3 napsal:
dejvinho napsal:
jel jsem ten trenink, jsem taky ektomorf, a moc mi to teda nedalo, ale nejedl jsem teda zrovna nejlip,

a cos cekal jako ze ti to da, kdyz pro to nic neudelas?
kalorie byly v plusu, ale treba kdyz jsem jel po tom kortaka tak pri stejny strave bylo zlepseni znatelny
wondra

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 9:07 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Protože nám zkrouhli teď výplaty v práci, tak jsem ještě t/l split odložil a nechám ho až na zimu. Takhle mi stačí chodit přes týden na hrazdy a o víkendu dávám dva tréninky s činkam, případně jeden doma a jeden ve fitku. Teď by byla škoda jet tréninkový plán, bez 100% důrazu na stravu a pravidelnost fitka.

Ale nohy zatěžuju a zdají se být kolínka ok, ale jistotu v nich nemám a samozřejmě občas bolí.

Dneska:
zadní dřepy 5*8*47kg
bench 6*8-10*47kg
přítahy spodní kladky s V adapterem do pumpy

Bench byl super, krásně to létalo. Dřepy silově ok, ale je potřeba posílit stabilizační svaly, do prosince by to snad mohlo být ok. Spodní kladku nehodnotím, ta je ok.
Fotka po tréninku, jediná co za něco stála

Momentálně mi váha kolísá až lehce klesá, 3h po tréninku 65,9. Ženské ničí váhu! Ne neničí, já sem akorát zdechlý se pak najíst pořádně.

Naposledy upravil wondra dne ne říjen 04, 2015 9:13 pm, celkově upraveno 1 krát
DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 9:12 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Mě vždycky přijde vtipný, jak na těch fotkách vypadáš namakanější než já s o 30kg míň

Edit: o 20kg - hádám, že ses přepsal a vážíš 75.9kg.
wondra

PříspěvekZaslal: ne říjen 04, 2015 9:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Jo vidíš, já už jak vidím pětku v druhé řadě čísel, tak se cítím strašně vyzáble a měl sem v hlavě 60 :D No nedávám sem fotky zepředu, jeden důvod je můj nejapný xicht a ten druhý je, že forma tam vypadá reálně-že žádná není
wondra

PříspěvekZaslal: út říjen 06, 2015 10:08 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 6.10.2015

Dneska fitko s kámošem, který se nevím po kolika letech rozhodl zase cvičit, bohužel spěchal, takže na mě to byl poloviční trénink. spíš sme teda nic neodtrénovali a nemohl jsem ani dávat dva cviky na partii.

bench 10xosa, 10x30, 10x40, 5*8*50, 12*40

ramena s kotoučema, předpažky 3x12x5kg, přítahy k bradě 4x12x15kg,

bic ez 4x8

Bench mi sednul pěkně, ale u třetí série sem špatně usadil pravé rameno a píchlo mě v něm, už mi to udělalo asi na dvou trénincích, pokud upravím polohu je to ok. Ramena jsem moc neprocítil, spěchalo se už na biceps, který sem procítil pekelně a už od druhé série šly bicáky do křeče.

Byli jsme v Afit, vstup stojí 90,-. Je tam poměrně malá návštěvnost a mám to nejblíž k bytu, ale stroje jsou strašně blízko sebe, nízký strop, fitko prostě jako někde na vesnici. Za ty peníze teda radši zajedu do průvanu. Ale teda po dlouhé době jsem viděl skoro u všech cvičenců oči tygra :D

Jediný cvik kde jsem cítil cca 10% nadvládu byl bench, kde jsem si držel opakování konstantně s procítěním, sparringovi už sem doporučil jít ke konci po šesti, protože jít do selhání na prvním tréninku je fakt zbytečné (podle toho co říkal to předtím dělali na každém tréninku). Každopádně tlaky na ramena s 10kg jednoručkama pro mě byly dost záběr a po první zozkývané sérii jsem šel na předpažky...
wondra

PříspěvekZaslal: čt říjen 08, 2015 10:04 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trénink 8.10.2015-velký průvan

Opět se sparringem

přítahy horní kladky 8x10x40-55
přítahy spodní kladky s V 5x10x35-45
tlaky jč na šikmé na horní prsa 4x12x12+4x10x18
kliky na bradlech 4x10 (dvě s dopomocí)
tric. na kladce
mrtvola 5x5x95? (80kg+osa)

záda byly super, kladka pěkně brala a pumpovalo to. Tlaky byly slabé, byli tam nějací šoumeni co tlakovali na ramena jednoručky a borec si nebyl schopný dostat činku na rameno a musel mu pomáhat sparring který to ani neuzvedl (mohly mít 20-30kg nevím, sílu asi měl), takže jsem jednu sérii váhal jestli vůbec začít, aby to na mě nehodil. Mrtvola byla zajímavá. Nemohl jsem najít kotouče, protože v dřepovacím stojanu byl sběrač. Jedna činka naložená na dřepy, kolem 120kg, jedna na mrtvolu kolem 160 a jedna na trhy kolem 80kg. Nevím jestli jel nějaký pojebaný wod, sílu měl hezkou, ale proč vysrat v takovém fitku všechny kotouče...? Ještě že jsem sráč a nepotřeboval jsem 150, protože nevím kde bych je nabral. Nejlepší bylo, když si zavolal borce na jištění při dřepu, ten si za něj stoupl, napřímil se a sledoval ho dlaněma v podpaží při dřepu :D no asi by mu hodně pomohl.

Váha ráno 77 když dobře jím, 76 když málo. Teď večer 78,2 a ještě mě čeká jedno jídlo, juchůů
wondra

PříspěvekZaslal: so říjen 10, 2015 9:33 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

trenink 10.10.2015 doma

drepy 15xbw, 12x30, 8x48, 5x8x60
vypony 3x15x50
bic
kliky na bradlech 2x12xbw,8x5kg, 4x8x10kg, 8xbw
3x kladky tric

kliky na bradlech byly super, už chápu proč se nezlepsuju, potřebuju závaží. šlo by 15, možná i 20 ale není kam spěchat. drepy ok, silove je rezerva, ale kolena nepustí
wondra

PříspěvekZaslal: út říjen 20, 2015 8:15 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Házím sem aktuálku po lehkých hrazdách. Mám pocit že se strašně zalévám (hlavně předek a nohy+prdel). Ještě tam hodím kreatin do vánoc a uvidím co naberu.

wondra

PříspěvekZaslal: so říjen 24, 2015 12:37 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

23.10.2015
Trénink doma

dřepy 10x30, 10x50, 8x50, 6x60, 5x60, 5x60
bench 12x30, 10x40, 8x50, 6x60, 6x60, 3X65, 2x65
Franc. jednoručka za hlavou 12x12, 12x12, 10X17, 10x14, 10x14, 15x12

[color=blue]Pořídil jsem si neoprenové bandy na lokty od MadMaxu ve velikosti M (25-28cm). ze začátku jsem měl obavy že budou malé, nemohl jsem je ani natáhnout (přes loket mám 28), ale po rozehřátí dobré a sedí fakt parádně, ruka neotéká, je prohřátá, pocení ok, cena 220 za kus. další měsíc koupím to samé na kolena. Konečně jsem mohl pořádně procvičit tric. s francouzem, kde mě jinak bolí lokty. I když s EZ to asi nepujde ani tak. Silově u dřepů rezerva, bench na krev. /color]
wondra

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:58 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

25.10.2015

Trénink doma

Mrtvoly 10x50, 10x70, 8x80, 6x90, 4x100, 3x100, 2x102
přítahy VČ k bradě 12x19, 10x24, 8x24, 6x29, 6x29, 6x29
kladiva 8x12, 8x12, 8x10, 8x10
břicho

S těmi bandážemi se jede fakt parádně! Zlatý neoprén. Mrtvoly se snažím jet co nejvíc s napnutýma nohama, ale asi jsem moc zkrácený a s rovnýma to fakt nezvládám. Itak to odlehčuje kolena znatelně. Kdybych jel klasicky tak mi to 20kg přidá určitě (i tak je to dost slabé). Přikládám foto techniky při nulové fázi mrtvoly. Záda jsou myslím excelentní, ale ty nohy mají do rovných daleko asi jako měl groos a jeho byt do křišťálu.

DiamonD123
(ban)

PříspěvekZaslal: ne říjen 25, 2015 9:59 pm    Předmět: Odpovědět s citátem

Co máš s kolenem?

odeslat nové téma   Odpovědět na téma - Další ektomorf bojující s železem Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 33, 34, 35  Další
Rychle na stránku:

Přejdi na: