|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: čt listopad 05, 2015 7:06 pm Předmět: |
|
|
6km turistika po žluté ... první čtyři pevný krok, vzpřímený postoj, kopání do kamínků, pičovinky, ... pak náhlý zvrat a dom zas dobelhal kripl
jinak OK :)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 2:24 pm Předmět: |
|
|
... volala mi slečna z místního deníku, kvůli rozhovoru o vzpěračství :D ... evidentně člověk na svém místě (sportovní rubrika :) ... po přečtení otázek jsem ráda, že ještě držím pohromadě, docela mi polechtaly jizvu, hlavně závěrečná trojkombinace:
Nebála jste se někdy, že kvůli sportu získáte moc mužnou postavu?
Nebyl pro Vás někdy problém si najít partnera? (třeba kvůli vaší síle)
Myslíte, že je vzpěračství mezi ženami populární sport nebo k němu jsou spíš předsudky? A proč?
... odcházím po zelené, hledat v sobě diplomata :))
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 2:38 pm Předmět: |
|
|
Tak musíš být komunikativní...nejlépe je říct novinářům to, co chtějí slyšet. Takže bys to mohla koncipovat asi takhle...
Bála a bohužel musím prozradit, že mé nejhorší obavy se potvrdily. Myslím, že když prozradím, že si každý den musím holit knír, čtenáři si zbytek domyslí. Přeci jen, článek vychází v seriózním periodiku, který čtou i nezletilci, ehm, že.
Viz předchozí odpověď. Partnera jsem si sháněla vždy v gay barech.
Předsudky? Kde jste na tom paní redaktorko byla? Každý den mám telefonát od fanynek, že by chtěly vzpěračovat se mnou! Hlavně v noci!
|
|
| nahoru |
|
 |
Ikee

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 3:10 pm Předmět: |
|
|
Pokladat v rubrice pouze uzavrene otazky? To cloveka vcelku svadi...
Ne.
Ne.
Nevim.
Odesla si po zelene? Nemela bys lepsi bily rum nebo neco kultivovanejsiho, nez zrovna fefrmincku? :) _________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
|
|
| nahoru |
|
 |
Cmeni

|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 5:06 pm Předmět: |
|
|
Já vím že to je blbá otázka, ale ona fakt napsala/řekla vzpěračství?
Jinak to s tou mužnou postavou bych ji nezazlíval, z toho má strach spousty ženských. Si pamatuji, jak jedna moje kamarádka říkala, že nemůže moc plavat, protože jí hned narostou ramena a je hrozná hrana. Má 165 cm a 50 kilo ... když se týden cpe a má zácpu. A hrozně se urazila, když jsem se asi půl hodiny smál:-).
A jak na tom jsi s hledáním partnerů, to by jistě i zde naše čtenářové zajímalo:-). Kde a jak se holíš bych sem na rozdíl od jistých úch....ů netahal, to tak jedině po PM. _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 5:11 pm Předmět: |
|
|
no ... já ráno "nakráčela" do té redakce osobně … cestou tam mě začalo fest píchat v boku (btw nevíte co je to za mechanismus, taková ta ostrá bodavá bolest, když člověk běží, nebo rychle jde?), což vygradovalo závěrečným finišem po schodech do pátého patra, kde jsem se opřela o zeď u výtahu a snažila se, aby mě ta křeč přešla a dovolila mi se normálně nadechnout … než se mi cokoli z toho podařilo, proběhlo „koho hledáte ?“, tak jsem ze sebe začala vyrážet písmenka, přičemž mě navíc ještě dostihl můj obvyklý problém z přechodu ze zimy do tepla – nudle u nosu - a pokusy se v tomto stavu civilizovaně vysmrkat musely působit dojmem nějakého ošklivého záchvatu :D … stejně se mi to nepovedlo a představa, že budu celý rozhovor lapat po dechu a potahovat, mně donutila ke spásnému návrhu - že by to vše proběhlo písemnou formou
takže mohu jen doufat, že ty nejapné otázky co posléze přišly do mailu, už byly připraveny předem, ... i když fakt, že jim předchází řada dotazů na počet mých zranění a zdravotní (ne)prospěšnost vzpěračství tuto teorii po mé originální návštěvě trochu válcuje
:D
:))
přesně to mě napadlo, ale po zelené (nebuď rasově nekorektní :D) se z lesa vrátil svěrákovská učitelka (vousatá samozřejmě) ochotný k trpělivému výkladu, páč co se těch předsudků týče, tak přesně tak to v podstatě je … a lze to buď vesele ignorovat, nebo v klidu vysvětlovat … já teda sázím z 95% na to první, ale co už … :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 5:19 pm Předmět: |
|
|
| ygg napsal: | Já vím že to je blbá otázka, ale ona fakt napsala/řekla vzpěračství?
Jinak to s tou mužnou postavou bych ji nezazlíval, z toho má strach spousty ženských. Si pamatuji, jak jedna moje kamarádka říkala, že nemůže moc plavat, protože jí hned narostou ramena a je hrozná hrana. Má 165 cm a 50 kilo ... když se týden cpe a má zácpu. A hrozně se urazila, když jsem se asi půl hodiny smál:-).
A jak na tom jsi s hledáním partnerů, to by jistě i zde naše čtenářové zajímalo:-). Kde a jak se holíš bych sem na rozdíl od jistých úch....ů netahal, to tak jedině po PM. |
když to napřed jen řekla, tak jsem to ještě moc neprožívala, ale ty otázky jsou pak přímo zkopírované z e-mialu ... hotové prasáctví :D
já jí to nezazlívám, ono je to zábavné :)
no jak, hážem je s holkama na hromadu a pak je přebíráme ... slabší kusy zašlápnem
...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 7:14 pm Předmět: |
|
|
Taky by mě lákalo odpovědět hodně ironicky, ale asi ti nezbude, než trpělivě vysvětlovat. Třeba bys mohla začít tím, že díky tomuhle sportu můžeš pár dní po velké břišní operaci hopkat do schodů a chodit na výlety.
|
|
| nahoru |
|
 |
Martin Pedain

|
Zaslal: pá listopad 06, 2015 7:41 pm Předmět: |
|
|
ženy a svalová hmota:
V Pardubicích jsem byl často svědkem, kdy žena měla větší koule než chlap. Milé ženy, zahoďte šminky, někdo nás před muslimem musí chránit. :D _________________ Show must go on.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: so listopad 07, 2015 9:57 am Předmět: |
|
|
... se mnou nepočítej, já se ani nevysmrkám
| Magumi napsal: | | Taky by mě lákalo odpovědět hodně ironicky, ale asi ti nezbude, než trpělivě vysvětlovat. Třeba bys mohla začít tím, že díky tomuhle sportu můžeš pár dní po velké břišní operaci hopkat do schodů a chodit na výlety. |
... ještě jsem nezačala, budu asi muset zas po zelené :)
jinak, na hojení jizvy - měsíčková mast a švédské kapky ...
kdysi osobně ověřeno na poměrně ošklivé popálenině na lýtku (výfuk MZ:), kde byl po tomto ošetření výsledek opravdu překvapivě dobrý a zmizela beze stopy, na rozdíl od stejné, ale starší záležitosti od výfuku Simson :D, kterou jsem nechala tak a památku mám dodnes
(ne, kraťásky opravdu nejsou na motocykl ideální volba :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: so listopad 07, 2015 10:56 am Předmět: |
|
|
Ja mam radsi ondrejku
Taky testovano na spalenine od vyfuku 😀 _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: ne listopad 08, 2015 7:45 pm Předmět: |
|
|
... včera nakonec zelená neproběhla, je potřeba i odpočívat :D
dnes ovšem proběhla modráá, a jak ten podzim nemusím ... tak opravdu krásný, krásný den !
dala jsem rovnou 9km, ostré tempo, šlo se mi výborně :) ... dost jsem se soustředila na to, že už je potřeba pořádně se narovnat, i když jizva táhne ... tak jsem kromě kochání drtila správné držení těla a dýchání, a šlo to překvapivě dobře, ke konci už úplně automaticky ... budˇ pomáhá to, že už mám vpředu lepší oporu, nebo paradoxně, jak teď ty přímé břišní podvědomě šetřím, zapojuju víc hluboké svalstvo ... nevím, ale každopádně mě to potěšilo :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|