|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
daymoon
Moderátor

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 7:20 pm Předmět: |
|
|
Hezky tě obstřelovala. _________________ Slunce je velký žlutý prášek od nebeských psychiatrů
*´¨)
¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
(¸.•` (¸.•` *daymoon*´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: po listopad 09, 2015 7:35 pm Předmět: |
|
|
... jsme se vzájemně popichovaly
|
|
| nahoru |
|
 |
drlift_
|
Zaslal: út listopad 10, 2015 9:33 am Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... nižší váhy chytám malinko širším úchopem, dostanu tak činku níž na záda, ale u equip maximálek je to trochu jinak
|
Resil jsem to stejne. Na maximalkach jsem uchop o kousek zuzil, abych byl pevnejsi a cinka se vic zasekla na zadech. O treninku jsem to chytal trosku sir, protoze se mi ten tah v mych " hyber mobilnich" ramenech nedelal pri castem zatezovani dobre (delaly se mi z toho zanety).
|
|
| nahoru |
|
 |
Laczslo

|
Zaslal: út listopad 10, 2015 2:41 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | ... včera nakonec zelená neproběhla, je potřeba i odpočívat :D
dnes ovšem proběhla modráá, a jak ten podzim nemusím ... tak opravdu krásný, krásný den !
dala jsem rovnou 9km, ostré tempo, šlo se mi výborně :) ... dost jsem se soustředila na to, že už je potřeba pořádně se narovnat, i když jizva táhne ... tak jsem kromě kochání drtila správné držení těla a dýchání, a šlo to překvapivě dobře, ke konci už úplně automaticky ... budˇ pomáhá to, že už mám vpředu lepší oporu, nebo paradoxně, jak teď ty přímé břišní podvědomě šetřím, zapojuju víc hluboké svalstvo ... nevím, ale každopádně mě to potěšilo :)
|
aby se ti u domu nezacli srocovat fanoušci, když jim tak neopatrne ukazujes kde bydlis. _________________ se SSSR na věčné časy a nikdy jinak
|
|
| nahoru |
|
 |
cipinek
|
Zaslal: út listopad 10, 2015 2:57 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 1:14 pm Předmět: |
|
|
... dopoledne 7km v dešti, využila jsem to jako služební cestu ...
v terénních úsecích jsem působila v kozačkách, s kabelkou a deštníkem možná trochu nepatřičně, ale divočákům to bylo celkem šumák
jako bonus sprint na autobus
3t. od operace ... při běžném pohybu si už připadám jak úplně zdravý člověk, chůze mi hodně pomáhá
|
|
| nahoru |
|
 |
vlk#

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 3:04 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: |
3x10dřepů jako bonus
|
Ty už dřepuješ, jo? to asi nebude z hlavy doktora, který Tě sešíval ;) máš dobrou regeneraci, tak ať Ti to vydrží. ps: pěkné fotky
|
|
| nahoru |
|
 |
ygg
|
Zaslal: st listopad 11, 2015 3:17 pm Předmět: |
|
|
| vlk# napsal: | | ... ps: pěkné fotky |
Krajina se smogem a jeřábem, aneb moravský (nebo už jste Slovensko?) romantický industriál:-).
Ale je fajn, že ti je fajn .... aspoň je co závidět:-). _________________ Reacher let him go. There were things Reacher didn´t like to do. Running was one of them.
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: st listopad 11, 2015 7:23 pm Předmět: |
|
|
... řekni Brno
| vlk# napsal: | | Ty už dřepuješ, jo? to asi nebude z hlavy doktora, který Tě sešíval ;) |
... tak jde to líp, než usedět na židli :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 1:14 pm Předmět: |
|
|
dřep 3x20
tlaky j.č.5kg na pytli s nohama nahoře 3x30
... a pár použitelných suzuki strečů
zbytek dne v kleče u PC ...
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: čt listopad 12, 2015 7:48 pm Předmět: |
|
|
abych to nakonec ještě nemusela udělat sama :D
... vždyť celý den odpočívám a jen se občas trochu protáhnu :)
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|