jak píšou kluci, dynamika i technika pěkná, teprve až to druhé opáčko na 210 kg - ten předklon - je mi po dnešku nějaký povědomý ale líbí se mi ten úzký úchop, budu se inspirovat.
Napriek osobaku to bol priemerny trening. Ziadne endorfiny. Prekvapivo som mal svalovku na brucho z prednych drepov a to som vobec nesiel nadoraz. Nabuduce pojdem ešte lahsie nech som viac zregenerovany. Posledne 3 tyzdne do sutaze. Zajtra rano benche a doplnky.
Moc nechapu co to je za posilovnu, kde cvicis. Tam padaj takovy bomby a nikdo se ani koutkem oka nepodiva, vsichni SI Jen strojove jedou to svoje. U nas kdyz ma nekdo nalozeno poradnou vahu, tak vzdycky nekdo sleduje (minimalne ja ).
_________________ Nevěřte lidem, co nejí celá vajíčka a nepijí alkohol.
Drepy
5x100kg
3x150kg
3x180kg
1x200kg
3x2 220kg PR
1x220kg extra serka
Military v stoji
5x60kg
3x80kg
1x90kg
2x1 95kg PR
8x80kg PR
Sumo MT
3x100kg
2x150kg
1x200kg
1x220kg
1x220kg
3x240kg
SLDL
3x5 150kg
9x150kg PR
Zhyby
3x15 ja
Zadne delty + brucho
4x10-20 + 3x12
Mega super trening. Dnes som si supol mesomorpha a energie na rozdavanie, ale to pripisujem osobakom. Endorfiny na 120%. Stredu light trening. Video neskor pripojim.
Moc nechapu co to je za posilovnu, kde cvicis. Tam padaj takovy bomby a nikdo se ani koutkem oka nepodiva, vsichni SI Jen strojove jedou to svoje. U nas kdyz ma nekdo nalozeno poradnou vahu, tak vzdycky nekdo sleduje (minimalne ja ).
Ak by som mal 50 bicaky, tak sleduje cely gym. Vykony a celkovo silove treningy su malo atraktivne a temer nikoho to nezaujima
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru