... tak jsem byla ve fitku, jen něco vyřídit - na pokusy o trénink nebyl čas ... ale vidím tam stát ty benčovky, na jedné prázdná osa, nikde nikdo ... vlezu tam, jen tak v riflích, nohy navrch, ať mě netáhne břicho ... zamávám s tím - dobrý - váží to jak osa, naložím dvě desítky, párkrát zvednu, prostě 40kg, radost, říkám si stačilo ... míjím naložených 50kg, tak tam nenápadně vletím, stojany vysoko, ale nějak to sundám, 3x rychle zvednu, spokojeně odcházím :)) ... myslela jsem, že na tom budu silově mnohem hůř, ale je fakt, že i když mi to připadá jako věčnost, tak od posledních závodů uteklo jen nějakých 7 týdnů a já byla psychicky tak nějak připravená na podstatně delší pauzu a větší propad ... nic to samozřejmě nemění na tom, že začnu ofafrně
... byla jsem na tuningu rozestupu přímých břišních svalů
drlift_ napsal:
Tak nejak se mi vybavilo tohle:
... přesně to se ti vybavit mělo, takže OK :)
27.11.2015
dřep
stopka
20x20kg
20x25
rumun
20x30kg
20x35
bench
izol. stopka
2x20x25
přítahy v předklonu
20x20kg
20x25
bench úzký
izol.
2x20x25
upaž. v předklonu
2x20x3
bicák
2x20x7
franc.tlak
v sedě
2x20x11
plank
2x60´
… jsem chtěla natočit na mobil aspoň krtka na trávníčku před fitkem … bo určitě jste na krtka všichni strašně zvědaví … pěkně jsem se připlížila k rostoucí hromádce - krásně nasvětlené, zpíval pták … krtek finišoval, už jen vykouknout, úsměv a prodat to National Geographic, načež mi zazvonila máti a byl v pr….
samozřejmě to byl naprosto nezbytný telefonát, takže chápu, jsem v pohoděé a vy máte po krtkách :D
... držet drží, při zátěži to myslím bude trochu jiné, ale to poznám až na vyšších vahách ... takovéto lehké cvičení je úplně v poho, už jsem si zvykla a nebojím se s tím pohnout, samozřejmě že zatím opatrněji ... jediné, co mi nedělá moc dobře (ani to dost dobře nejde) je prohnutí se dozadu, třeba při franc. tlaku či benči ... ale prý to povolí ...
... to doufám sakra, jen se naučím trošičku mostovat, hned mi všijou protitah :))
Jéé, konecně bych ti mohla dělat sparinga, když ted zvedáme pomalu stejné váhy. :) Jsem ráda, že se ti to tak pěkně hojí. Jen škoda toho krtka, mám je fakt ráda. :)
_________________ Říkal tu někdo profesionální jedlík?!
Jéé, konecně bych ti mohla dělat sparinga, když ted zvedáme pomalu stejné váhy. :) Jsem ráda, že se ti to tak pěkně hojí. Jen škoda toho krtka, mám je fakt ráda. :)
...dík, a neboj, krtek je určitě v pořádku, k telefonu jsem ho nepředávala :)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru