|
|
|
| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
| Autor |
Zpráva |
e-witch

|
Zaslal: st prosinec 09, 2015 9:39 pm Předmět: |
|
|
dnes jsem mostovala ... napřed na balonu a pak i z lehu na zádech ... vznikla vždy jen krátkodobá a staticky nestabilní konstrukce ... celkem boj
... a celkem boj i před domem -nějací dobří lidé se tam pošťuchovali dlažebníma kostkama po hlavách ... myslela jsem, že se jen tak chlapsky kočkujou, ale pak si je rozebraly 3 sanitky a 2 policejní hlídky
a když už nastala taková půvabná vánoční atmosféra (a došly volné sanitky), nechala jsem gymnastiky a vybírala dárky ... už mám jeden pro sebe :D http://aukro.cz/obojzivelnik-max-lv-efi-6x6-mudd-ox-vyrobeno-v-usa-i5844573224.html
|
|
| nahoru |
|
 |
| |  |
e-witch

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 2:12 pm Předmět: |
|
|
11.12.2015
mrtvý tah
sumo
10x40, 4x60, 2x80
2x15x60
přítahy j.č.
2x 2x15x14kg
čelní dřep
6x20, 40, 1x60
stopka
2x15x40
bulhaři
2x 2x20x14kg
šikmý bench j.č.
8x8, 6x12, 4x14
2x 3+3+3+3+3 x17 kg pauzy 30´
stopka
15x12
úzký bench
8x30, 4x40, 2x50
RAM
10x50
2x 3+3+3+3+2 x52,5kg pauzy 30´
rozpažky
2x15x8
bicák ez
2x15x22,5
tric.kladka
2x15x30
... po trenálu ještě rehabilitace - core, balanční cviky atd. 30min.
(edit." dřep nebyl 35, ale s rovnými 40ti ... to nemohlo zůstat bez úpravy :D)
Naposledy upravil e-witch dne pá prosinec 11, 2015 6:51 pm, celkově upraveno 1 krát
|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 2:22 pm Předmět: |
|
|
Mám radost, že se vracíš do formy, a že to bereš tak odpovědně a systematicky :) Tímhle tempem zvládneš příští rok vyrazit na mistrovství světa.
|
|
| nahoru |
|
 |
decarabas

|
|
| nahoru |
|
 |
Magumi

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 2:28 pm Předmět: |
|
|
| decarabas napsal: | | Magumi napsal: | | Mám radost, že se vracíš do formy, a že to bereš tak odpovědně a systematicky :) Tímhle tempem zvládneš příští rok vyrazit na mistrovství světa. |
Dalsiu training session dame s e-witch? |
To by bylo super. :) Jen nevím, jestli bychom jí stačili. :)
|
|
| nahoru |
|
 |
spekounP
|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 3:20 pm Předmět: |
|
|
Já si myslím, že Evička by nás totálně zničila.
když vidím ten objem tréninku, tak mě z toho bolí celý tělo
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 5:14 pm Předmět: |
|
|
Ja chci taky na trening s evickou _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
AHOLA

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 5:25 pm Předmět: |
|
|
Niekto zasa flaka suplementaciu bromovym cajom _________________ drlift_: Mne vyhovuje bejt zatuhlej.
g_dgrim: uzka, kratka a makka, proste napicu
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 7:08 pm Předmět: |
|
|
| Magumi napsal: | | Mám radost, že se vracíš do formy, a že to bereš tak odpovědně a systematicky :) Tímhle tempem zvládneš příští rok vyrazit na mistrovství světa. |
... to mám radost, že to někoho těší :) ...
řekla bych taky těší, ale jak je všechno relativní a já kritická, tak místo abych byla štěstím bez sebe, jak jsem na tom vzhledem k okolnostem velice dobře, začíná mě štvát, jak jsem slabá :)
... a jedu, řekla bych, něco jako normální HST, trochu přizpůsobené a ošulené ...
tak si tu nehrajte na chcípáky, nebo dostanete k tomu brómu ještě chinín a klystýr, rekordmani
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 8:12 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | | Magumi napsal: | | Mám radost, že se vracíš do formy, a že to bereš tak odpovědně a systematicky :) Tímhle tempem zvládneš příští rok vyrazit na mistrovství světa. |
... to mám radost, že to někoho těší :) ...
řekla bych taky těší, ale jak je všechno relativní a já kritická, tak místo abych byla štěstím bez sebe, jak jsem na tom vzhledem k okolnostem velice dobře, začíná mě štvát, jak jsem slabá :)
... a jedu, řekla bych, něco jako normální HST, trochu přizpůsobené a ošulené ...
tak si tu nehrajte na chcípáky, nebo dostanete k tomu brómu ještě chinín a klystýr, rekordmani |
Že bys je poslala na léčení k doktoru Grünsteinovi? A přijde i baronka von Botzenheim?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 8:32 pm Předmět: |
|
|
jako s nabídkou "... pápat, kousat, kuřit ... cucát "
??
... to by se zvrhlo :))
|
|
| nahoru |
|
 |
Peter Ustinov

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 8:34 pm Předmět: |
|
|
| e-witch napsal: | jako s nabídkou "... pápat, kousat, kuřit ... cucát "
??
... to by se zvrhlo :)) |
ale pani baronko!? _________________ Padre vám možná řekne, co je peklo, ale já vám ho ukážu!
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 8:46 pm Předmět: |
|
|
A co by tomu řekl nebožtík generál von Botzenheim!?
|
|
| nahoru |
|
 |
e-witch

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 9:02 pm Předmět: |
|
|
... nejsem baronka a nevím co by řek starej von Botzenheim, ale vím určitě, že Grünstein by přidal výplach žaludku
|
|
| nahoru |
|
 |
DeGuise

|
Zaslal: pá prosinec 11, 2015 9:23 pm Předmět: |
|
|
|
|
|
| nahoru |
|
 |
| |
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
Populární značky:
|